babiskats Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 διαγραφηκε ο προσαρμογεα δικτυου win8 ethernet 10/100/1000 πωσ μπορω να τον εγκαταστησω παλυ ευχαριστω.
poulinos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 ειτε κατεβαζεις τους drivers απο το ιντερνετ ειτε απο το cd της Mobo 1
babiskats Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Εχω κατεβαση δυο drivers απο το internet :1)motherbord_driver_chipset_nvidia_mcp... 2)motherbord_utility_gbttools_gbt_atbios.Τι πρεπει να κανω,& πως να το κανω.Αν ειναι ευκολο γιατι δεν ειμαι κ' διανεια σε αυτα.Ευχαριστω πολλυ για την απαντηση.
Ashmadia Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) εισαι σιγουρος οτι διαγραφηκε? γνωριζεις το μοντελο? Ρωταω γιατι με ενα Realtek που ειχε η μητρικη μου και σταματησε να λειτουργει εφαγα καμποσο χρονο ψαχνοντας και κανοντας reinstall στους drivers.Υποθετω οτι λειτουργουσε προηγουμενως, και σταματησε ξαφνικα. Υπαρχει περιπτωση, ειδικα αν ειναι Realtek, να μπηκε σε deep sleep mode. Για να ενεργοποιηθει ξανα, τερματισε, κλεισε τροφοδοτικο, βγαλε το καλωδιο του ρευματος και πατησε μερικες φορες το power button του pc. Βγαλε και τις ραμ και ξαναβαλτες, αν ειναι ευκολο, και στο επομενο boot θα λειτουργει κανονικα. Διαφορετικα, γραψε μας το μοντελο της μητρικης για να σου δωσουμε ακριβως τους drivers που πρεπει να περασεις. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2013 από Ashmadia
babiskats Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστω θα το κανω η mothebord ειναι Gigabite:GA M61PM-S2
poulinos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Εχω κατεβαση δυο drivers απο το internet :1)motherbord_driver_chipset_nvidia_mcp... 2)motherbord_utility_gbttools_gbt_atbios.Τι πρεπει να κανω,& πως να το κανω.Αν ειναι ευκολο γιατι δεν ειμαι κ' διανεια σε αυτα.Ευχαριστω πολλυ για την απαντηση. Ευχαριστω θα το κανω η mothebord ειναι Gigabite:GA M61PM-S2 λογικα το πρωτο αρχειο πετας.ισως μαζι με τους drivers της Mobo να ειναι και της καρτας δικτυου.επισης στο device manager στα Networks adapter σου βγαζει κατι?επισης μηπως σου βγαζει καμια συσκευη με ερωτηματικο η με θαυμαστικο??το δευτερο αρχειο ειναι utility οποτε δεν μας χρειαζεται.επισης καποιες φορες μπορεις απο το device manager να κανεις search και να σου ψαξει μονο τους για τους drivers μηπως και τους βρει.οχι οτι ειναι κοπος να μας στο site της gigabyte. http://download.gigabyte.eu/FileList/Driver/motherboard_driver_chipset_nvidia_mcp68_xp.exe 1
babiskats Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Στο μενου διαχειριση συσκευων δεν βλεπει τον προσαρμογεα καθολου. Να τι βλεπει. 1)Προσαρμογεας PCI U,S.Robotics Wireless 802.11g .2)Πποσαρμογεας δικτυου εντοπισμου σφαλματων πυρηνα της Microsoft. Στο μενου διαχειριση συσκευων δεν βλεπει τον προσαρμογεα καθολου. Να τι βλεπει. 1)Προσαρμογεας PCI U,S.Robotics Wireless 802.11g .2)Πποσαρμογεας δικτυου εντοπισμου σφαλματων πυρηνα της Microsoft. Το προβλημα μου ξεκκινησε απο το ρουτερ ειχε χαλασει.Πριν το καταλαβουμαι μου ειπαι καπιος να καταργεισω τον προσαρμογεα και αυτο εκανα ο βλακας,τωρα να τη τραβαω.Εχω και τα χρονακια μου αλλα θελω και το ιντερνετ μου.χα.χα.χα.Παντως και παλυ ευχαριστω για ολλα.
babiskats Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Στο μενου διαχειριση συσκευων δεν βλεπει τον προσαρμογεα καθολου. Να τι βλεπει. 1)Προσαρμογεας PCI U,S.Robotics Wireless 802.11g .2)Πποσαρμογεας δικτυου εντοπισμου σφαλματων πυρηνα της Microsoft. Το προβλημα μου ξεκκινησε απο το ρουτερ ειχε χαλασει.Πριν το καταλαβουμαι μου ειπαι καπιος να καταργεισω τον προσαρμογεα και αυτο εκανα ο βλακας,τωρα να τη τραβαω.Εχω και τα χρονακια μου αλλα θελω και το ιντερνετ μου.χα.χα.χα.Παντως και παλυ ευχαριστω για ολλα. ΕΙΧΑ ΕΝΑΝ ΠΑΛΙΟ PC ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΔΙΚΤΥΟΥ PCI ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ !!!!!!!!
poulinos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Στο μενου διαχειριση συσκευων δεν βλεπει τον προσαρμογεα καθολου. Να τι βλεπει. 1)Προσαρμογεας PCI U,S.Robotics Wireless 802.11g .2)Πποσαρμογεας δικτυου εντοπισμου σφαλματων πυρηνα της Microsoft. Το προβλημα μου ξεκκινησε απο το ρουτερ ειχε χαλασει.Πριν το καταλαβουμαι μου ειπαι καπιος να καταργεισω τον προσαρμογεα και αυτο εκανα ο βλακας,τωρα να τη τραβαω.Εχω και τα χρονακια μου αλλα θελω και το ιντερνετ μου.χα.χα.χα.Παντως και παλυ ευχαριστω για ολλα. θα πρεπει να στο βγαζει σαν αγνωστη συσκευη τοτε η σαν ethernet με ερωτηματικο.κανε κανα Print screen.εκτος αν εκλεισες την καρτα απο το bios η αν καηκε που το θεωρω δυσκολο.αλλιως περνα τους drivers που σου εβαλα πιο πανω. και αφηνουμε τελευταια την λυση bios update Κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα