Προς το περιεχόμενο

Επέκταση Dropbox / Skydrive

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω account σε skydrive και dropbox αλλά επειδή δε μου πολυφτάνουν τα γιγα που δίνουν, κι επειδή βλέπω να με αφήνει κι ο σκληρός στο λάπτοπ ξέρει κανείς κάνα δοκιμασμένο τρόπο να κάνω επέκταση του χώρου που μου δίνουν? Όχι τίποτα τρελό, άλλα 5gb ας πούμε για να σώσω τα βασικά.

Aπαντήσεις του στύλ "σώσε τα σε σκληρό/φλασάκι κτλ" δεν παίζουν γιατί είναι της σχολής και θέλω να 'ναι συγχρονισμένα για συγκεκριμένους λόγους.

Δημοσ.

Άλλες υπηρεσίες cloud storage δεν σε ενδιαφέρουν;

Αν εννοείς Google drive όχι,αν έχεις κάτι άλλο στο μυαλό σου πες μου. Box που είχα δει έδινε 10γίγα και είναι μια λύση, αλλά αν μπορώ με όσο το δυνατό λιγότερες εφαρμογές/accounts να τη βγάλω καλύτερα θα 'ναι. ;)

Δημοσ.

...αλλά αν μπορώ με όσο το δυνατό λιγότερες εφαρμογές/accounts να τη βγάλω καλύτερα θα 'ναι.

I hear you.

To copy νομίζω προσφέρει δωρεάν 15 gb δωρεάν και το mega 50gb και δεν χρειάζεται client

Δημοσ.

Αν εννοείς Google drive όχι,αν έχεις κάτι άλλο στο μυαλό σου πες μου. Box που είχα δει έδινε 10γίγα και είναι μια λύση, αλλά αν μπορώ με όσο το δυνατό λιγότερες εφαρμογές/accounts να τη βγάλω καλύτερα θα 'ναι. ;)

I hear you.

To copy νομίζω προσφέρει δωρεάν 15 gb δωρεάν και το mega 50gb και δεν χρειάζεται client

Χαχαχ όχι ρε. Εννοούσα ότι έχω ήδη δύο account μην κάνω και τρίτο αλλά εντάξει αν δε βρω άκρη με την επέκταση και το copy καλό φαίνεται. Παίζει σε καλύτερες ταχύτητες από box το 'χεις τσεκάρει καθόλου?

Tο mega το ξέρω αλλά δε με ενδιαφέρει γιατί δεν έχει sync.

Δημοσ.

Χμμμ θα σε γελάσω δε θυμάμαι πως πάει σε σχέση με το dbox.

Πάντως το mega έχει καλές, και καθαρίζεις με ένα account αλλά αφού σε ενδιαφέρει το sync, προσπερνάς.

Δημοσ.

You can get extra space by inviting your friends to try out Dropbox. If a friend uses your invitation to sign up for an account, installs the Dropbox desktop app on a computer, and signs in to the app, both of you will receive bonus space.

Χρονοβόρο λίγο, αλλά δουλεύει, το έχω κάνει.

1)Virtualbox https://www.virtualbox.org/wiki/Downloads

2)στέλνεις invitation από το dropbox σου σε email που έχεις δημιουργήσει ο ίδιος

3)ενεργοποίηση του invitation και εγκατάσταση dropbox στο virtualbox.

Rinse and repeat

• Like 2
Δημοσ.

2)στέλνεις invitation από το dropbox σου σε email που έχεις δημιουργήσει ο ίδιος

Rinse and repeat

Κι αμα φαει ban, Χαιρετισματα...

Δημοσ.

Rinse and repeat

Ωραίος!

Βγάλε εκτός το κομμάτι των email, τα φτιάχνω τσακ-μπαμ με macros. Από κει και πέρα:

1)Το Virtualbox που ακριβώς χρειάζεται? Σε αναγκάζει να κατεβάζεις συνέχεια την εφαρμογή και να την εγκαθιστάς?

2) θέλει reset το router 8b141f94d4371ad99206ca92a896986d.gifλογαριασμό που φτιάχνω στο drop?

Δημοσ.

1)Με το virtual box θα τρέξεις ένα virtual λειτουργικό μέσα από το λειτουργικό σου.

Ανοίγει ένα παράθυρο/ desktop, και είναι σαν να συνδέθηκε ένας νέος υπολογιστής στο δίκτυό σου. Μπορείς να κάνεις εγκατάσταση προγραμμάτων, και γενικά να δουλέψεις / κάνεις δοκιμές πάνω στο εικονικό λειτουργικό, χωρίς να επηρεαστεί το πραγματικό σου.

Θα την κατεβάσεις μια φορά, εγκατάσταση και την ανοίγεις όποτε θες.

Μπορείς να αποθηκεύσεις το virtual λειτουργικό σου, να το διαγράψεις, να φτιάξεις νέο. Είναι παρόμοι του Vmware http://www.vmware.com/ , virtual machines φτιάχνεις.

2) Εγώ προσωπικά τα έκανα χωρίς reset το ένα μετά το άλλο, έκατσα λίγη ώρα και πήρα 1.5GB.

Το όλο πράγμα το έκανα πριν κανά 8μηνο.

Δεν έχω φάει ban.

Δεν γνωρίζω αν τρως ban.

Δεν του έκανα και abuse. Πήρα όσο χώρο χρειαζόμουν και σταμάτησα.

• Like 1
Δημοσ.
Δεν του έκανα και abuse. Πήρα όσο χώρο χρειαζόμουν και σταμάτησα.

Ούτε εγώ θα κάνω abuse, 10λογαριασμούς θα κάνω :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...