Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον μετα απο κεραυνο καηκε τροφοδοτικο επεξεργαστης  και μητρικη πηρα τροφοδοτικο

XFX P1-550S-XXB9 PRO SERIES 550W PSU

επεξεργαστη phenom ii X6 1090 ψηκτρα CoolerMaster N520

και σκεφτομαι τωρα πια φθηνη μητρικη να παρω επειδη εχω λιγο περιορισμενο budget 

βρηκα αυτη ga-m52lt-d3  σε προσφορα  30 €  μεταχειρισμενη

αλλιως σε καινουργια 40-45 το πολυ 50 θα δω τιποτα παραπανω ?

Δημοσ.

Λοιπον μετα απο κεραυνο καηκε τροφοδοτικο επεξεργαστης  και μητρικη πηρα τροφοδοτικο

XFX P1-550S-XXB9 PRO SERIES 550W PSU

επεξεργαστη phenom ii X6 1090 ψηκτρα CoolerMaster N520

και σκεφτομαι τωρα πια φθηνη μητρικη να παρω επειδη εχω λιγο περιορισμενο budget 

βρηκα αυτη ga-m52lt-d3  σε προσφορα  30 €  μεταχειρισμενη

αλλιως σε καινουργια 40-45 το πολυ 50 θα δω τιποτα παραπανω ?

Θα παρεις μητρικη με USB III και SATA III  με southbridge SB950 για να το εχεις και για SSD κ.λ.π.

Κοίταξε μια ASUS M5A97 R2.0

Δημοσ.

Φίλε μου, συμφωνώ με adtakhs.

Η μητρική είναι το 2ο σημαντικότερο part μετά το psu, κατ' εμέ τουλάχιστον. Είναι η βάση στην οποία ''κουμπώνει'' όλο το σύστημα και θα πρέπει να είναι αξιοπρεπής, ειδικά για gaming pc. 

Μάζεψε λίγα χρήματα ακόμα, να πάρεις μια ποιοτική στα 80€ περίπου. ;)

Δημοσ.

τωρα ρε ξερω τι αλλο μπορει να καηκε.. και δεν ξερω πως μπορω να το εξακριβωσω εβαλα το τροφοδοτικο σε αυτον λιγο παλιο υπολογιστη που ειμαι και δεν δουλευε ..  σκεφτομαι να τον στειλω στο e-shop με 15 € λενε μπορουν να δουν τι εχει  γιατι τωρα που το σκεφτομαι παιζει να καηκε και τπτ αλλο μην χρειαστει να θελει και αλλα κομματια 

Δημοσ.

Ο υπολογιστης που ειχα ηταν αυτος της υπογραφης αγορασα την προηγουμενη βδομαδα εναν 1090τ  και μια collermaster n520 αλλα δε προλαβα να τα βαλω... αγορασα  προχθες και το τροφοδοτικο που καηκε το xfx 550  αλλα δε δουλευε παλι..γι'αυτο δε ξερω τι να κανω

Δημοσ.

Λοιπον επιβεβειωθηκε οτι καηκε μονο  η μητρικη αρα σκεφτομαι να αγορασω τις παρακατω

Link.png Site: http://www.skroutz.gr/s/2348801/Asus-M5A97-R2-0.html">asus m5a97 R2.0

Link.png Site: http://www.skroutz.gr/s/3219402/Asrock-970-Pro3-R2-0.html">Asrock 970 Pro3 R2.0

εφτιαξα και τη υπογραφη μου 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...