Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω αυτόν τον επεξεργαστή: Intel® Core2 Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz

και το ανεμιστήρι της intel το κλασικό. Το οποίο κάνει και πολύ θόρυβο.

Χθες κοιτούσα τις θερμοκρασίες με το Speedfan και είχα αυτές τις τιμές. 

s7r8.jpg

Λεω μάλλον θα είναι επειδή δεν τον καθάρισα εδώ και πολύ καιρό και επειδή δεν του έχω βάλει πάστα.
Σήμερα που τον καθάρισα και έβαλα και πάστα μου δίνει αυτές τις τιμές με λίγη ώρα που είναι ανοιχτός και ελάχιστη ώρα στο ιντερνετ.

y8g1.jpg

Έκανα κάτι λάθος? 

Επεξ/σία από Mr.Etherium
Δημοσ.

αγοραζεις μια ωυκτρα κατ'εμε και τελειωνεις με υψηλες θερμοκρασιες. το κουτι σου ποιο ειναι ?

Δημοσ.

αγοραζεις μια ωυκτρα κατ'εμε και τελειωνεις με υψηλες θερμοκρασιες. το κουτι σου ποιο ειναι ?

NZXT apollo

Λες φίλε μου να κάνει την βρομοδουλειά η κωλόπαστα που έβαλα? 

Δημοσ.

ποια παστα εβαλες?

υπαρχει πιθανοτητα να την εχει κανει την δουλεια η παστα , οπως επισης να μην παταει καλα η ψυκτρα επειδη μπορει κανενα απο τα πλαστικα ποδαρακια να εχει χαλασει η να μην κουμπωνει καλα. γνωμη μου λοιπον παρε μια hyper evo 212  που χωραει στο κουτι σου και ειναι και οικονομικη για αυτα που προσφερει (γυρω στα 30 ευρω)

μιας και εχεις ισως τον καλυτερο επεξεργαστη 775

Δημοσ.

Αυτή έβαλα.
http://www.revoltec.net/revoltec.net/index.php?StoryID=7&ArticleID=149

Όχι τα ποδαράκια δεν νομίζω. Είναι πολύ σταθερά. Δεν κουνιούνται καθόλου.

To cooler που λες, δοκιμασμένο?

Και περισσότερο θα με βολέψει κάτι αθόρυβο μιας και μου έχει σπάσει τα νεύρα αυτό που έχω τώρα. Όλο τον θόρυβο αυτό τον κάνει.

Δημοσ.

μια χαρα καλυμενος θα εισαι και απο αποψη επιδοσεων και θορυβου. μιλαμε για μια ψυκτρα που μαζι με την true spirit 120  πουλανε κατα κορον λογω του vfm  που προσφερουν

Δημοσ.

...οπως επισης να μην παταει καλα η ψυκτρα επειδη μπορει κανενα απο τα πλαστικα ποδαρακια να εχει χαλασει η να μην κουμπωνει καλα. 

Αν δε πάταγε σωστά η ψήκτρα βέβαια δε θα μιλάγαμε για 50°...

Δημοσ.

Αν δε πάταγε σωστά η ψήκτρα βέβαια δε θα μιλάγαμε για 50°...

για 65 βαθμους εκανε λογο το παιδι στο αρχικο ποστ.

εχει τυχει να εχει κλοτσισει μονο το ενα ποδι απο ψυκτρα ιντελ και οι θερμοκρασιες να ειναι ανεβασμενες σε τετοιο βαθμο. και σε αλλους που δεν καθονται παραπανω απο ενα να εκτοξευονται στους 80++

Δημοσ.

για 65 βαθμους εκανε λογο το παιδι στο αρχικο ποστ.

εχει τυχει να εχει κλοτσισει μονο το ενα ποδι απο ψυκτρα ιντελ και οι θερμοκρασιες να ειναι ανεβασμενες σε τετοιο βαθμο. και σε αλλους που δεν καθονται παραπανω απο ενα να εκτοξευονται στους 80++

Ναι έχεις δίκιο τώρα είδα το 65άρι.

Και εννοείται πως εκτοξεύονται ψηλά ακόμα & 1 ποδαράκι να έχει κλωτσήσει.

• Like 1
Δημοσ.

y8g1.jpg

Γίνετε ένα μπέρδεμα εδώ. Δεν έχω καταλάβει τι διαφορά έχει το CPU απο τα cores. Εγω τη θερμοκρασία του <CPU> κοιτάω. Τα cores γιατί καίγονται τόσο πολύ?

Δημοσ.

μην σε αγχωνει τιποτε με την προσθηκης της ψυκτρας που σου ειπαμε θα εχεις πτωση σιγουρα 15 βαθμων μην σου πω και παραπανω

Δημοσ.

Εγω πριν 2 χρονια περιπου ειχα τον στοκ cooler της ιντελ σε cpu Q6600.

Οταν εμπαινα πχ σε καποιο παιχνιδι ανεβαζε αρκετα 80++ ακομα και εσβηνε το pc για να μην δημιουργηθει προβλημα στο Pc

Με την αγορα ψυχτρας (τοτε ειχα παρει την coolermaster V8) το cpu+cores ειναι το πολυ στους 40C και 40-55 οταν στρεσαρω τη cpu στο 100% για ενα 15 λεπτο

Παρε την ψυχτρα που σου ειπαν τα παιδια παραπανω να εχεις το κεφαλι σου ησυχο με τις θερμοκρασιες :)

(Γιατι οι στοκ ψυχτρες ειναι αρκετα χαλια με λιγα λογια)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...