butters Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Νταξ το τι διαβάζουμε από μερικούς πωρωμένους δεν περιγράφεται... Το θέμα είναι ότι ακούμε συνέχεια "θα" από την Microsoft. 3 χρόνια πέρασαν (MWC 2010) και ακόμη στα "θα" είμαστε. Και διαφήμιση πολλή έπαιξε (κυρίως με αιχμή τα Lumia) και οι συσκευές αναβαθμίστηκαν, αλλά... ούτε 10% της αγοράς. Η MS θα μπορούσε να προχωρήσει και χωρίς την Nokia (θα εξαγόραζε κάποια άλλη). Η τελευταία, αφού δεν δοκίμασε και Android ή άλλο OS, είχε την κατάληξη που της άξιζε. Η ουσία είναι ότι η Nokia τελείωσε, γιατί επέλεξε τον μονόδρομο των Windows. Όσοι γράφουν για μονοπώλιο της Samsung στο Android, ας μας πουν σε τι φάση ήταν πριν το Android η Sony Ericsson... ή η LG... δεν συζητάμε για το πόσοι νέοι παίκτες μπήκαν στην αγορά (η ZTE έγινε 4η παγκοσμίως σε πωλήσεις κινητών το 2012). Μιλάμε για εταιρείες με μεγέθη υπο-πολλαπλάσια της Nokia 3 χρόνια πριν. H Samsung ρίσκαρε τα περισσότερα και κέρδισε τα περισσότερα.
doubleh Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Τα windows phone και της προκοπης ειναι, και τα ιδια καλουδια χερετε ενας με Lumia 520 με εναν που εχει 1020 στο θεμα του λογισμικου (πχ no lag, here maps, smart cam, Κλπ κλπ) Ορεξη να υπαρχει απο τον κοσμο να μαθαινει πραγματα, για να μαθει πως ειναι τα wp8 και τι προσφερουν, και σου λεω εγω αντροιντ και μακακιες. Καλημερα 1. Το πηρες χθες, κατσε 1μιση μηνα ακομα Οταν βλεπουν το γαλαζιο λουμια μου και βλεπουν πως δεν ειναι ιδιο με τα αλλα κινητα της παρεας με ρωτανε τι ειναι κλπ και οταν τους λεω πως δεν κολλαει καθολου, απλα απαντανε "αληθεια; καλα το δικο μου κολλαει παρα πολυ και ειναι πιο ακριβο απο το δικο σου" . (Αντροιντ, κακογραμμενο babe.) 2. Δεν διαφωνω, αλλα θελω να σου πω οσο και να προσεχεις το αντροιντ προβλημα θα σου βγαζει. Και ας πουμε πως δεν ειμαι καλος χρηστης εγω γιατι γουσταρω να εχω πολλες εφαρμογες (που το L620 μου δεν εχει κανεναν θεμα) και ετσι κολλαγαν τα αντροιντ μου, των φιλων μου που ειναι geeks ομως? Εχει απειρες εφαρμογες, φουλ παραμετροποιηση, αλλα θα ειναι παντα προβληματικο. To λουμια 520 εχει 512μνημη και πεταει, το ιδιο και το δικο μου, και τρεχουν παντα, καιρος, σκαιπ, viber, fb, kik κλπ. Εμφανισιακά τι μόνο που μπορείς να αλλάξεις στο android, ειναι wallpaper, θέμα και την σειρά που εχουν τα εικονίδια σου. εμείς αλλάζουμε lock screen, θέμα σκουρο/ανοικτο, και την σειρά, θέση, μέγεθος τον tiles, ακομα και το χρωμα τους. Τι μου λες; Σχετικά με, τις πωλήσεις. Δηλαδή ο Εμινεμ πουλάει 100000000 δίσκους, και ένας underground καλλιτέχνης 1000, αυτο σημαίνει πως ο Eminem ειναι ο καλύτερος στον κόσμο; ΟΧΙ. Λογική φίλε. Χρησιμοποίησε το μυαλό. Εσύ πρέπει να έχεις Linux στον υπολογιστή σου, διαφορετικά έχεις διχασμένη προσωπικότητα και πρέπει να το ψάξεις πολύ σοβαρά. Ακριβώς τα ίδια επιχειρήματα χρησιμοποιούν οι λινουξάδες: είναι πιο σταθερά, δεν κολλάνε, πιο παραμετροποιήσιμα, τρέχουν και σε μηχανήματα χαμηλότερων προδιαγραφών, ότι δεν πέφτει η απόδοσή του μετά από λίγους μήνες όπως στα windows, όρεξη να χει ο κόσμος να μάθει κάτι νέο, το γεγονός ότι τα windows "πουλάνε" περισσότερ δε σημαίνει ότι είναι καλύτερα κλπ κλπ. Παρότι φαίνεται ως πείραγμα ή trolling το ποστ μου, δεν είναι. Αντίθετα, σοβαρά σου μιλάω, ως λινουξάς, τα επιχειρήματα που χρησιμοποιώ είναι ακριβώς τα ίδια. Οπότε, αν δεν έχεις Λίνουξ στο πισάκι σου, κάτι δεν πάει καλά με σένα.
gaspappas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Ενω ειναι της προκοπης ειναι τα android, που ολα απο 300E και κατω ειναι αθλια, ειναι πλαστικουρες σχεδον ολα, εχουν τα γνωστα lags, restarts, ενα μαρκετ που εχει ιους, και παιζει μπαλα μονο η Σαμι γιατι τα υπολοιπα δεν πανε πουθενα. Που για να εχεις κινητο με ελαχιστα προβληματα πρεπει να ειναι high end! Τα windows phone και της προκοπης ειναι, και τα ιδια καλουδια χερετε ενας με Lumia 520 με εναν που εχει 1020 στο θεμα του λογισμικου (πχ no lag, here maps, smart cam, Κλπ κλπ) απλα δεν μπορει ξαφνικα να παρει ενα 30% απο την αγορα η ms, οταν το αντροιτ εχει 200 κινεζιες σε καθε καταστημα με 50Ε. Και η νοκια δεν θυσιαστηκε, τωρα που εγινε 1 με την ms θα βγουν κινητα 5 φορες καλυτερα απο το 1020. Ορεξη να υπαρχει απο τον κοσμο να μαθαινει πραγματα, για να μαθει πως ειναι τα wp8 και τι προσφερουν, και σου λεω εγω αντροιντ και μακακιες. Καλημερα Πες τα χρυσοστομε !! Στην αναμονη το HD 4Χ και χρησιμοποιει 800mb χωρις fb και αλλες μαλακιες να τρεχουν!! Φιλος με HTC 4s δουλευει σαν να εχει high end android!! Απλα το wp8 rocks !!
warlock9_0 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 just another android memory idiot post
ektor7 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Εσύ πρέπει να έχεις Linux στον υπολογιστή σου, διαφορετικά έχεις διχασμένη προσωπικότητα και πρέπει να το ψάξεις πολύ σοβαρά. Ακριβώς τα ίδια επιχειρήματα χρησιμοποιούν οι λινουξάδες: είναι πιο σταθερά, δεν κολλάνε, πιο παραμετροποιήσιμα, τρέχουν και σε μηχανήματα χαμηλότερων προδιαγραφών, ότι δεν πέφτει η απόδοσή του μετά από λίγους μήνες όπως στα windows, όρεξη να χει ο κόσμος να μάθει κάτι νέο, το γεγονός ότι τα windows "πουλάνε" περισσότερ δε σημαίνει ότι είναι καλύτερα κλπ κλπ. Παρότι φαίνεται ως πείραγμα ή trolling το ποστ μου, δεν είναι. Αντίθετα, σοβαρά σου μιλάω, ως λινουξάς, τα επιχειρήματα που χρησιμοποιώ είναι ακριβώς τα ίδια. Οπότε, αν δεν έχεις Λίνουξ στο πισάκι σου, κάτι δεν πάει καλά με σένα. Υπαρχει και πιο λογικη εξηγηση,για το τι συβαίνει!Το παιδι ζει στο 2013 προς 14,ενω καποιοι αλλοι εχουν μεινει στο 2000 και δε λένε να ξεκωλησουν απο τις συνθήκες και τα δεδομενα εκείνης της εποχής! Μη το θεωρησεις οτι στη λεω,απλα θελω να σε βοηθήσω να δεις τα πράγματα πως ειναι τωρα,αφου πρωτα αρχισεις να αντιλαβανεσαι τη σωστη χρονολογια που δυανεις!
Meraklis56 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Εμφανισιακά τι μόνο που μπορείς να αλλάξεις στο android, ειναι wallpaper, θέμα και την σειρά που εχουν τα εικονίδια σου. εμείς αλλάζουμε lock screen, θέμα σκουρο/ανοικτο, και την σειρά, θέση, μέγεθος τον tiles, ακομα και το χρωμα τους. Τι μου λες; Omg και 3 lol όπως θα λεγαμε πριν κάμποστα χρόνια. Oh,god... Πες τα χρυσοστομε !! Στην αναμονη το HD 4Χ και χρησιμοποιει 800mb χωρις fb και αλλες μαλακιες να τρεχουν!! Φιλος με HTC 4s δουλευει σαν να εχει high end android!! Απλα το wp8 rocks !! "free ram is wasted ram". 2
ektor7 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 "free ram is wasted ram". "free hdd is wasted hdd""free cpu usage is wasted cpu" ...κ.ο.κ!
warlock9_0 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 δεν έχει KAMIA σχέση το παραπάνω με τη διαχείριση μνήμης στο android που όντως ισχύει το wasted ram έλεος με την καραμέλα
ektor7 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 δεν έχει KAMIA σχέση το παραπάνω με τη διαχείριση μνήμης στο android που όντως ισχύει το wasted ram έλεος με την καραμέλα Οταν κρασαρει λογο ελειψη ram,τοτε τι λεμε?Μπραβω που κρασαρε γιατι το γαματο λογισμικο μου ξέρει να εκμεταλευεται 101% της ram!!!Αυτο που με ενδιαφέρει ειναι να χρησιμοποιει σωστα τη ram και να μη τη σπαταλα σε προγραμματα στο background που δε τα ελεγχω δε τα χρειάζομαι και να μην αφήνει χώρο για να τρεξω τα 3-4 προγράμματα που χρειάζομαι τη δεδομενη στιγμη!
warlock9_0 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 δεν υπάρχει έλλειψη ram όταν τρέξει κάποια εφαρμογή που θέλει ram, το σύστημα αρχίζει και σκοτώνει με τη σειρά processes http://www.howtogeek.com/161225/htg-explains-how-android-manages-processes/ όσο πιο γεμάτη είναι η ram σου, τόσο λιγότερους πόρους (μπαταρία) θα χρησιμοποιήσει το λειτουργικό όταν επανεκκινήσεις την όποια εφαρμογή καμία σχέση λοιπόν με γεμάτη ram που δε σε αφήνει να τρέξεις τα 3-4 προγράμματα δεν είναι windows εδώ 1
disqualified Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 καμία σχέση λοιπόν με γεμάτη ram που δε σε αφήνει να τρέξεις τα 3-4 προγράμματα δεν είναι windows εδώ αυτα τα λεγαμε ηδη απο τα windows vista παντως ενω καποιοι ηδονιζοντουσαν να βλεπουν τη RAM που ειχαν διαθεσιμη στα XP παντως ο,τι και να ισχυει η εμπειρια χρησης ακομα και σε αξιολογα android δε συνάδει με τις υποτιθέμενες δυνατότητες του hardware
ektor7 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 δεν υπάρχει έλλειψη ram όταν τρέξει κάποια εφαρμογή που θέλει ram, το σύστημα αρχίζει και σκοτώνει με τη σειρά processes http://www.howtogeek.com/161225/htg-explains-how-android-manages-processes/ όσο πιο γεμάτη είναι η ram σου, τόσο λιγότερους πόρους (μπαταρία) θα χρησιμοποιήσει το λειτουργικό όταν επανεκκινήσεις την όποια εφαρμογή καμία σχέση λοιπόν με γεμάτη ram που δε σε αφήνει να τρέξεις τα 3-4 προγράμματα δεν είναι windows εδώ Μπορει να μη φταίει η γεμάτη ram,αλλα οταν το λογισμικο δε κανει σωστη διαχείριση της,τοτε η αδεια ram κανει τη διαφορα!Αν το android εκανε σωστα τη διαχειρηση δε θα ειχα κανενα απο τα μικρο κολληματα/καθυστέρησεις στο gs3,λογο μνήμης και το 1gb θα ηταν υπεραρκετο,οπως ειναι τα 512mb σε ios&wp!
warlock9_0 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 καλό είναι όταν μιλάμε για το android να μην μιλάμε για την κάθε rom που βάζει η κάθε εταιρία και μπορεί να γράφει σκ@τ@ κώδικα, αλλά για vanilla εκδόσεις αν δε θες να το σκαλίσεις για να έχεις μια σωστή εμπειρία android πάρε wp, πάρε iphone, πάρε ό,τι θες και την έχεις κατευθείαν αδυνατώ να πιστέψω οτι το gs3 με μια rom χωρίς τις αηδίες τις samsung θα κολλάει ενώ δεν κολλάει το gnexus μου που είναι αρκετά κατώτερο από την 4.0 και μετά δεν υπάρχουν τα προβλήματα που υπήρχαν πριν
tritonas00 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 just another android memory idiot post Η πλακα ειναι οτι δεν εχουν ιδεα για το memory management του linux και μιλανε. Φαντασου σε λιγα χρονια αν ανεβει το ποσοστο του linux στο desktop και ερθουν και απο κει, τι εχει να γινει... http://forums.gentoo.org/viewtopic.php?t=175419 1
Meraklis56 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Ότι είπε ο warlock.Αν θέλει κάποιος να μιλάει για Android πρέπει να μιλάει για το Vanilla και όχι της κάθε εταιρίας. Όταν η rom της Samsung στο S4 είναι 1.4 GB και η αντίστοιχη AOSP είναι 0.4 GB, καταλαβαίνεις πόσα παραπάνω έχουνε βάλει. Και όντως το GS3, όσο βγάζεις πράγματα της Samsung τόσο πιο πολύ ανασαίνει. Ακόμα και με nova launcher βλέπεις αρκετή διαφορά. Κρίμα βέβαια που δεν δίνεται ο κώδικας ορισμένων εξαρτημάτων όπως η Κάμερα, γιατί πολύς κόσμος θα φευγε απο Touchwiz rom
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα