Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μερικοί είστε τόσο άσχετοι που λέτε ότι θέλετε χωρίς να έχετε καμιά μια καμιά επίγνωση της αγοράς, των συσκευών και των δυνατοτήτων τους.

Καθήστε διαβάστε, ψάξτε, δοκιμάστε κυρίως τουλάχιστον 3 κινητά με το κάθε λειτουργικό, και ύστερα εκφέρετε άποψη.

Ειλικρινά θυμάμαι το Ινσόμνια το 2002 την ποιότητα των σχολίων του και των θεμάτων του και βλέπω και την τωρινή και μένω άναυδος. Σίγουρα δεν έχει να κάνει με την ταχεία ανάπτυξη της τεχνολογίας και της μη εύκολης παρακολούθησης της, αλλά, με την ημιμάθεια και της γνώμης που όλοι (μαζί με τη κουτσή Μαρία) θέλουμε να έχουμε, και στο 90% των περιπτώσεων δεν είναι άλλη από αυτή που μας/σας πλασάρουν οι πωλητές και οι γνώμες των - ειδικών - φίλων μας που τα έχουν δοκιμάσει "όλα".

Haters gonna hate, lovers gonna love... Η καλύτερη άποψη

είναι αυτουνού που το έχει κάνει, και εν τέλει είναι αντικειμενικός στις απόψεις του. Και αυτός  φαίνεται στο τέλος, είτε περάσει μια μέρα είτε ένας μήνας.

Θα ηταν προτιμοτερο να μας χαριζες τη γνωμη σου σαν σουπερ ειδικος παρα να κατηγορεις τους χρηστες του insomnia  σαν ασχετους

• Like 1
  • Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το 2004, η Νοκια είχε στα χερια της το φανταστικο Symbian S90 με εκπροσωπους το ακυκλοφορητο 7700 και το 7710.

Το εθαψε με μια κινηση που θυμισε πολυ το Ν9 λεγοντας πως το 7710 θα ηταν το πρωτο και τελευταιο S90 smartphone.

Ολα αυτα πριν ακομα κυκλοφορησει η συσκευη. Σε συνδυασμο με τον αναιμικο επεξεργαστη των 150Mhz , το φανταστικο S90 θαφτηκε πρωτου καλα-καλα γεννηθει για χαρη της πεπατημενης (δηλαδη κυριως του S60).

Οσοι ασχολουνται με κινητα απο παλια θυμονται το πανεμορφο UI του 7710. Εν ετη 2004 το S90 (προγονος του Maemo) ετρεχε σε 3.5'' οθονη και 640χ320 αναλυση. Κορυφαια πραγματα δηλαδη. 

To 2009 με τον συνεχιζομενο, γνωστο εσωτερικο ανταγωνισμο των λειτουργικων της, η Νοκια επελεξε να θαψει το Maemo 5 και το Ν900 για χαρη του S^1 και του ,τραγικου, Ν97.

Βγηκαν σχεδον μαζι και ολοι θυμομαστε ποιο προωθηθηκε μαμιωντας και ποιο εμεινε στην σκια.

Επισης ομως, θυμομαστε και ποια συσκευη εκ των δυο ηταν καλυτερη (και ποιο λειτουργικο επισης).

Το 2011 τωρα, επελεξε το WP εναντι του δραματικα βελτιωμενου S^3 και του φανταστικου Meego Harmattan 1.2

Mια ζωη τις ιδιες ****κιες...  Δεν τους λυπαμαι καθολου.

Δημοσ.

Αρχικά επέλεξαν αυτό:

screenshot0015_zps4b634c43.jpg

Αντί για αυτό:

s90v10_640x320_zps79332fd7.gif

Αργότερα, αυτό:

symbian-icons-1_zps954ff838.jpg

Αντί για αυτό:

4355688804_68ccaca964_zpsf1bc8f71.jpg

Και τέλος αυτό εδώ:

windows_phone_7_series_emulator_hacked-5

Αντί για αυτό:

n9_features_one-swipe_zps1416200a.jpg

Τα fail είναι αμέτρητα και αυτά είναι απλές εικόνες. Δεν μπορούν φυσικά να πουν και πολλά από μόνες τους.

Όποιος τα δοκίμασε καταλαβαίνει.

Δημοσ.

Όποιος τα δοκίμασε καταλαβαίνει.

Εγώ που υπήρξα χρήστης Android συσκευών επί τρία συνεχόμενα χρόνια και τώρα χρήστης WP8, δεν καταλαβαίνω.

Παρέθεσες μερικές άκυρες εικόνες από Windows Phone (wtf, μια σαφώς κουτσουρεμένη Start Screen, η λίστα εφαρμογών και η οθόνη με πληροφορίες για το λειτουργικό). Αντιπαρέβαλες μια εικόνα, πιθανόν concept, με ένα όμορφο custom theme για Android.

Στο Android δεν υπάρχουν "άσχημες" οθόνες με πληροφορίες; Για παράδειγμα, η οθόνη developer options του Android τι διαφορά έχει από την Miscellaneous Details των WP που παρέθεσες;

Και στην τελική, τι σχέση έχει η ευκολία χρήσης ή η σταθερότητα ενός λειτουργικού, με το theme ή τα icon sets που "φοράει"; Εντάξει, το καταλάβαμε, δε σας αρέσουν τα tiles και γουστάρετε παραμετροποίηση. Αυτό όμως είναι προσωπική και υποκειμενική σας άποψη.

• Like 2
Δημοσ.

Το τελευταιο δεν ειναι android,αλλα symbian,το n9,αν δε κανω λαθος!

Το γεγονος οτι καποιος ευκολα μπορει να το μπερδεψει με το android,μονο θετικο δεν ειναι,για τα symbian κινητα!

Οταν θα αλλαξω πλατφορμα,θελω κατι διαφορετικο και οχι κατι που μοιαζει μ'αυτο που ειχα,αλλα με λιγοτερες δυνατοτητες!

Δημοσ.

Το τελευταιο δεν ειναι android,αλλα symbian,το n9,αν δε κανω λαθος!

Ναι, έχεις δίκιο, ζητώ συγγνώμη - επηρρεάστηκα από τον τίτλο του thread.

Το point μου όμως παραμένει το ίδιο (και συμφωνώ άλλωστε μαζί σου), ένα όμορφο GUI (που κι' αυτό βέβαια είναι υποκειμενικό) δεν συνεπάγεται καλύτερο λειτουργικό συνολικά.

Με ενοχλεί το σκάλωμα μερικών WP haters με τα tiles. Πως να το κάνουμε, η πρόταση της MS αρέσει σε κάποιους και συμβάλλει στην ευκολία χρήσης του λειτουργικού.

Προσωπικά έχω βαρεθεί το κλασσικό πλέον icon paradigm, ήταν βολικό πριν μερικά χρόνια, τώρα όμως και ο τρόπος χρήσης των κινητών έχει αλλάξει, αλλά και περισσότεροι casual καταναλωτές στρέφονται προς τα smartphones.

Δημοσ.

Στο τελευταίο παράδειγμα ο φίλος αναφερεται στο meego os .

Βεβαια δεν πιστεύω ότι θα έκανε το τρομερό come back με αυτο το λειτουργικό .

• Like 3
Δημοσ.

Μην είσαι άδικος . Σκέψου να υπήρχαν σήμερα μόνο WP και ανδροιντ και ξαφνικά να έκανε την εμφάνιση του τώρα το IOS

Θα έπαιρνε 0% αν ήταν όπως είναι τώρα (κλειδωμένο) , χωρίς Appz.

Άλλα προφανώς αν έβγαινε τώρα δεν θα είχε την ίδια λογική που έχει σήμερα. Η Apple έβγαλε αυτό που έβγαλε γιατί δεν υπήρχε τίποτα άλλο τότε. Η MS που πάει με τέτοιους παίχτες στην αγορά με αυτό το κλειδωμένο OS.

Δούλεψε λίγο N9 να δεις τι σημαίνει πρώτο-εμφανιζόμενο λειτουργικό.

Δημοσ.

Καλα αυτο με το photobucket,απλα για να ανεβαζω φωτο στο forum,ηταν μακραν η πιο fail απορία/σκεψη! :P

Ακομη και στο android,δε μπαινεις σ'αυτη τη διαδικασία!!!

πες μου πιο απλή διαδικασία λοιπόν

εγω στο iphone την ανεβαζω επιτοπου ινσομνια τι να το κανω το photobucket?

δεν υπάρχει μόνο το ινσομνια στο internet (και ούτε θα αλλάζω τις διαδικασίες μου για κάθε φόρουμ) και στο insomnia ακόμα στο mobile site δεν έχω δει επιλογή για επισύναψη αρχείου και η εφαρμογή του ως γνωστόν είναι άχρηστη εδώ και 1+ χρόνο και σε πολλές περιπτώσεις δεν διατηρεί το σωστό κάδρο των φωτογραφιών οτιδήποτε ανεβαστεί απ'ευθείας στο εδώ site 

Δημοσ.

Θα έπαιρνε 0% αν ήταν όπως είναι τώρα (κλειδωμένο) , χωρίς Appz.

Άλλα προφανώς αν έβγαινε τώρα δεν θα είχε την ίδια λογική που έχει σήμερα. Η Apple έβγαλε αυτό που έβγαλε γιατί δεν υπήρχε τίποτα άλλο τότε. Η MS που πάει με τέτοιους παίχτες στην αγορά με αυτό το κλειδωμένο OS.

Δούλεψε λίγο N9 να δεις τι σημαίνει πρώτο-εμφανιζόμενο λειτουργικό.

Το meego δεν ειχε κατι που εχουν τα wp και τα iphone(μπορει και το android)!

Δεν ειχε και δε θα αποκτουσε ποτε,τη δυνατοτητα του να αποτελεσει μερος ενος ενιαιου οικοσυστηματος(smartphone+tablet+desktop/laptop) που θα αποτελεσει ο κυριος στοχος για το πολυ κοντινο μελλο και θα ειναι ενας απο τους κυριους λογους που θα επιλεγουμε τις συσκευες μας!

Γενικα θα ηταν ενα λογισμικο ξεκρεμαστο,χωρις προοπτικη και με την υποστηριξη μονο μιας εταιριας,που εκτος απο τα κινητα δεν εχει που αλλου να το συνδιασει και να το υποστηριξει στο μελλον!

Η nokia επελεξε σωστα τα wp,αντι το meego!

Η ms σωστα σταμάτησε τα wm και δημιουργησε τα νεα wp,με ενα περιβάλλον που το σχεδιασε απο την αρχη,ταυτοχρονα για τα smartphones και για τα pc!

Ο πολεμος των 3 os,δε τελειωσε,οπως πιστευουν πολλοι,αλλα αντιθετα τωρα ξεκινα!

πες μου πιο απλή διαδικασία λοιπόν

δεν υπάρχει μόνο το ινσομνια στο internet (και ούτε θα αλλάζω τις διαδικασίες μου για κάθε φόρουμ) και στο insomnia ακόμα στο mobile site δεν έχω δει επιλογή για επισύναψη αρχείου και η εφαρμογή του ως γνωστόν είναι άχρηστη εδώ και 1+ χρόνο και σε πολλές περιπτώσεις δεν διατηρεί το σωστό κάδρο των φωτογραφιών οτιδήποτε ανεβαστεί απ'ευθείας στο εδώ site

Εμενα μια χαρα μου δουλεύει!

Τώρα να κάθομαι να ανεβαζω φωτογραφιες στο photobusket και μετα να κανω copy,μετα να επιστρεφω στο insomnia για να το ποσταρω,μαλλον μεγαλητερη ταλαιπωρία,απο την επισυναψη αρχειου σε desktop mode!

Παρε μια,απο το nexus!:P

post-192952-0-46878900-1379284757_thumb.jpg

Δημοσ.

για εφαρμογή μιλάς ή για το site (που στο tablet σου σου βγάζει και βολεύει το full, όχι το mobile που βολεύει στα κινητά);

επίσης όπως είπα και πιο πάνω λύση σα τη δικιά μου τη θέλουμε και για άλλα forum που παίζουμε με tapatalk και δεν φιλοξενούν αυτά εικόνες 

Δημοσ.

για εφαρμογή μιλάς ή για το site (που στο tablet σου σου βγάζει και βολεύει το full, όχι το mobile που βολεύει στα κινητά);

επίσης όπως είπα και πιο πάνω λύση σα τη δικιά μου τη θέλουμε και για άλλα forum που παίζουμε με tapatalk και δεν φιλοξενούν αυτά εικόνες

Στο nexus7,είμαι με την mobile version.Απλα το γυρισα για να στηλω την εικονα και μετα παλι στο mobile!

Δε χρειαστικε να βγαινω και να μπαινω σε αλλα apps!

Τελος παντων,το photobucket υπαρχει στα wp!Απλα νομιζω δε βολευει ιδιαιτερα σε sites που σου εχουν την επιλογη να τις ανεβάζει απευθειας απο αυτο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...