Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να αλλά το ότι τα χω έτσι στη μπάρα, σημαίνει ότι τα έχω προσβάσιμα και καθώς τρέχω εφαρμογές δε χρειάζεται να επιστρέψω στην αρχική οθόνη για να κλείσω πχ το wifi και με ένα πάτημα να ανοίξω το data και να κάνω το 2g/3g

και στις home screens μου έχω άλλα και στο drawer έχω και την "αντιγραφή" του ios :P

Μην αγχονεσαι,αργα η γρηγορα θα μπει και στα wp.

Προς το παρον υπαρχουν εναλλακτικα!

Παντως προτιμω την αλλη μπαρα(την αριστερη),γιατι αυτη που ποσταρες πολλες απο τις επιλογες σε ριχνει στις ρυθμησεις!

Screenshot_2013-09-14-19-43-06_zps1846e4

• Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πριντ σκριν έχουμε απο τα wp7 lol. Και αταν γινει μπορώ αν την ανοιξω και να την κάνω share. Αυτο με το photobucket δεν το έχω ψάξει γτ δεν το,χρησιμοποιώ.

Σχετικά με την μπάρα σου απαντησε ο Έκτορας.

Δημοσ.

εγώ έβαλα και τα settings, ό,τι θέλω βάζω , ότι δε θέλω το βγάζω

Καλα οτι και να βαλεις,τα settings ειναι must να υπαρχουν εκει!

• Like 1
Δημοσ.

Πριντ σκριν έχουμε απο τα wp7 lol. Και αταν γινει μπορώ αν την ανοιξω και να την κάνω share. Αυτο με το photobucket δεν το έχω ψάξει γτ δεν το,χρησιμοποιώ.

Σχετικά με την μπάρα σου απαντησε ο Έκτορας.

δεν ήξερα, για αυτό και ρώτησα :) 

Δημοσ.

Για να συνοψίσω .

1. Η Νokia είναι πράγματι αλήθεια ότι πήρε ρίσκο αν θα βάλει Android η Windows στα κινητά της .Το θέμα όμως είναι αν θα μπορούσε να ανταγωνιστεί τους αντιπάλους , διότι με τα windows έπαιζε μόνη της στο γήπεδο.

2. Είναι επίσης αλήθεια ότι η MS χρηματοδότησε την όλη καμπάνια και υποστήριξε καλά την Nokia ,διότι η Nokia τα τελευταία χρόνια πήγαινε για κλείσιμο.

και 3. δεν ξέρουμε ακόμη αν έκανε λάθος που πούλησε στη MS ένα κομμάτι της . Όλα δείχνουν ότι οι Νορβηγοί ξέρουν τι θα κάνουν τα δις που πήραν. Κάτι ετοιμάζουν...

Δημοσ.

Θα μπορούσε να βγάλει μια συσκευή με android όπως έβγαλε και η Samsung με wp. Έτσι για ξεκάρφωμα. Αλλά τότε θα ρεζιλεύονταν οι συσκευές με windows και θα γινόταν φανερή η διαφορά στις πωλήσεις.

Γι αυτό και έπρεπε να καταργήσει άρον άρον τα υπόλοιπα os που είχε με τις εντολές που εκτελούσε ο Έλοπας από τη μαμά ms. To Symbian βρισκόταν μεν σε πτώση αλλά πουλούσε δεκάδες εκατομμύρια συσκευές μέχρι να ανακοινωθεί η κατάργηση του. Ποιός λόγος να ακυρώσεις τόσες πωλήσεις για κάτι που δεν ξέρεις τι θα έκανε στην αγορά; Και μάλιστα αυτό το κάτι το ξανακύρωσες παρουσιάζοντας τα 8 και λέγοντας κατάμουτρα σε όσους πήραν κινητό με 7 πως είναι κορόιδα...

Η όλη ιστορία βρωμούσε από χιλιόμετρα. Μπορούσε η Nokia να μην περιοριστεί σε ένα λειτουργικό. Δεν το έκανε και έχασε.

Δημοσ.

Οποιος ειναι ψαγμενος και θελει παραμετροποιηση στο full και αφθονο χρονο, παει και παιρνει ενα Android με 130-180ε και κανει παπαδες

Οποιος θελει κατι απλο και χωρις να μπορει να το πειραξει παει και δινει 250ε και παιρνει ενα wp

Μερικοί είστε τόσο άσχετοι που λέτε ότι θέλετε χωρίς να έχετε καμιά μια καμιά επίγνωση της αγοράς, των συσκευών και των δυνατοτήτων τους.

Καθήστε διαβάστε, ψάξτε, δοκιμάστε κυρίως τουλάχιστον 3 κινητά με το κάθε λειτουργικό, και ύστερα εκφέρετε άποψη.

Ειλικρινά θυμάμαι το Ινσόμνια το 2002 την ποιότητα των σχολίων του και των θεμάτων του και βλέπω και την τωρινή και μένω άναυδος. Σίγουρα δεν έχει να κάνει με την ταχεία ανάπτυξη της τεχνολογίας και της μη εύκολης παρακολούθησης της, αλλά, με την ημιμάθεια και της γνώμης που όλοι (μαζί με τη κουτσή Μαρία) θέλουμε να έχουμε, και στο 90% των περιπτώσεων δεν είναι άλλη από αυτή που μας/σας πλασάρουν οι πωλητές και οι γνώμες των - ειδικών - φίλων μας που τα έχουν δοκιμάσει "όλα".

Haters gonna hate, lovers gonna love... Η καλύτερη άποψη

είναι αυτουνού που το έχει κάνει, και εν τέλει είναι αντικειμενικός στις απόψεις του. Και αυτός  φαίνεται στο τέλος, είτε περάσει μια μέρα είτε ένας μήνας.

• Like 1
Δημοσ.

Όσο για τις εφαρμογές, βαζω το κινητό μου (Lumia 620) διπλα σε οποιου το android θέλετε, να δούμε με τοσες εφαρμογές που εχω ποιος θα έχει λαγκ και ποιος όχι.

όποιος δεν έχει ιδέα απο WP, μην μιλάει, δεν θα μίλαγα αν δεν είχα,πιάσει android, αλλα εχω πιάσει και εχω γνωμη, και απλα sucks.

Ναι. Οκ. Αυτό μόνο μου φτάνει για να μην ξαναπάρω ποτέ υπ'όψην τα σχόλια σου. Someone get him some more kool-aid μην του τελειώσει του παιδιού..

Δημοσ.

Ρε παιδιά μιας και παίζει χάλια η εθνική να ρωτήσω κάτι? εσείς όλοι που λέτε ενα σωρό ανακριβιες για τα wip και περισσότερες για το android κινητο που έχετε, έχετε δοκιμάσει ποτέ wip και λέτε όσα λέτε? με συγχωρείτε αλλα είχα μέχρι τώρα 3 android συσκευές και 2 wp, και έχω και ipad. Αρα έχοντας δει και τα τρία λειτουργικά μπορώ να πω ότι μετά το iOS το wp ειναι το σταθεροτερο και καλύτερο. Ναι δεν εχει την Εφαρμογη του καθε πικραμένος αλλα μονο τις σοβαρές που όλοι έχουμε κατεβάσει κάποια στιγμή στα κινητά μας. Οσον αφορά κάποιους που με κινητο των 150 έχουν βάλει 300 εφαρμογές και τρέχουν με την ταχύτητα του φωτός, σας παρακάτω ρε παιδιά μια φωτό. Εγώ με το δικό μου όσο και να προσπάθησα όταν μπήκα 5-6 εφαρμογές που δεν μπορούσαν να μπουν στην κάρτα άρχισε να τα παίζει.

• Like 1
Δημοσ.

κάτι άλλο που έχω απορία, έστω ότι τραβάει screen, επιλογή share στα καπάκια εμφανίζεται;

εφαρμογές όπως το photobucket υπάρχουν για να κάνει άμεση αντιγραφή και επικόλληση του link της εικόνας που ανέβασε μέσω share χωρίς να χρειαστεί υπολογιστή; 

εγω στο iphone την ανεβαζω επιτοπου ινσομνια τι να το κανω το photobucket?

• Like 1
Δημοσ.

κάτι άλλο που έχω απορία, έστω ότι τραβάει screen, επιλογή share στα καπάκια εμφανίζεται;

εφαρμογές όπως το photobucket υπάρχουν για να κάνει άμεση αντιγραφή και επικόλληση του link της εικόνας που ανέβασε μέσω share χωρίς να χρειαστεί υπολογιστή;

Καλα αυτο με το photobucket,απλα για να ανεβαζω φωτο στο forum,ηταν μακραν η πιο fail απορία/σκεψη!:P

Ακομη και στο android,δε μπαινεις σ'αυτη τη διαδικασία!!!

Πληροφοριακα το photobucket ηταν απο τα πρωτα apps των windows8,οταν ηταν στην preview έκδοση ακομη!

Δημοσ.

@silmarien με απασχολεί πολυ αν θα με πάρεις ΕΣΥ στα σοβαρά, Χαχαχαχα.

είπα όποιος θέλει ας βάλει το high end android του με το δικο μου να δουμε ποιο θα κολλάει και ποιο όχι.

Δημοσ.

Έχει και γίνεται με τον ίδιο τρόπο όπως στο iphone

α οκ, γιατί δεν ήξερα έχω πιάσει πολλά windows phone αλλά δεν έχω δουλέψει κανένα για αρκετό καιρό, απλά επειδή έγραψε κάποιος είμαι από κινητό και δεν μπορώ να την ανεβάσω και μου φάνηκε περίεργο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...