Windows8 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι ρε αγορι μου είχα. Σου λέω χωρίς να κατεβάσεις τίποτα πως ειναι. Lol φυσικά και ειναι τρέλα αυτα που μπορείς να κάνεις με android, αλλα όχι πως δε μπορείς να κάνεις τπτ. Τι κιν έχεις εσύ;
ektor7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι ρε αγορι μου είχα. Σου λέω χωρίς να κατεβάσεις τίποτα πως ειναι. Lol φυσικά και ειναι τρέλα αυτα που μπορείς να κάνεις με android, αλλα όχι πως δε μπορείς να κάνεις τπτ. Τι κιν έχεις εσύ;Δε παει ετσι!Στις δυνατοτητες ενος λογισμικου συμπεριλαβανονται και τα 3rd parties apps! Τελος παντων,η παραμετροποιηση στην εμφανηση ειναι μεγαλο ατου για το android,απλα δεν ενδιαφερει ολους μας!
OLDjunior Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Αν τα WindowsPhone ήταν της προκοπής δεν θα χρειαζόταν την Nokia για να μαζέψουν ποσοστά. Η Nokia για όποιον δεν κατάλαβε ακόμα , θυσιάστηκε για χάρη της MS και πλέον αποτελεί παρελθόν για αυτή της την επιλογή. Το τίμημα που πλήρωσε ήταν τεράστιο. Αν ένα λειτουργικό δεν αξίζει να ειναι στην αγορά , τότε ναι , ας μείνουμε με 2 ! Μην είσαι άδικος . Σκέψου να υπήρχαν σήμερα μόνο WP και ανδροιντ και ξαφνικά να έκανε την εμφανιση του τώρα το IOS
keysmith Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Λές να παίζει κανα πειραματικό android firmware για το 808 στα υπόγεια της nokia? Καλά θα ήταν.. Αντε να "διαρρεύσει" κατά-"λάθος" να γουστάρουμε. 1
SeXBOX Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Τίποτε καλύτερο από τα συμβατικά, ούτε κολλήματα ούτε ιοί ούτε παραμετροποιούνται, οπότε λειτουργούν σαν τηλέφωνο και όχι σαν φωτογραφικόυπολογιστικοπαιχνιδοκονσολε συσκευή. Αυτά είναι κινητά, όσο πάνε μικραίνουν έχουν μια ταπεινή κάμερα να τραβάς το κατοικίδιο σου με 40-50ευρω dual sim και τίποτε παραπάνω. Θα μου πείτε ότι υστερούν πολλών πραγμάτων αλλά εγώ θα σας πω... δέχομαι/παίρνω τηλέφωνα; Thats it, αυτό έχει σημασία για εμένα.
Grey Warden Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Θα μιλάγαμε για phones τότε και όχι για SMARTphones.
GiwrgosSketos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Κακά τα ψέματα, την παραμετροποίηση του android δεν τη φτανει ούτε iOS ούτε WP. Το θέμα είναι ότι τα θετικά του κάθε λογισμικού δημιουργούν και τα προβλήματά του. Ανοιχτό λογισμικό (ανδροιδ)= παραμετροποίηση και πολλές επιλογές, αλλα και έλλειψη optimization, οπότε και οι όποιες μέτριες επιδόσεις στην ομαλότητα λειτουργίας. Κλειστό λογισμικό= τέλειο optimization και επιδόσεις, αλλά μέτρια παραμετροποίηση και έλλειψη κάποιων παραπάνω δυνατοτήτων. Οπότε προς τι το μίσος κι ο αλληλοσπαραγμός? Ο καθένας βάσει των προτεραιοτήτων του επιλέγει τι θα πάρει. Δεν υπάρχει το καλύτερο αυτη την στιγμή, αλλά το καλύτερο για μένα. Εγώ πχ ως κάτοχος android προς το παρόν δεν αλλάζω πλευρά, αλλά αν βελτιωθούν κι άλλο λίγο τα WP8 θα αρχίσω να το σκέφτομαι σοβαρα! 5
SeXBOX Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Κανένα τους δεν είναι τέλειο. Όλα έχουν τα + και τα - τους και το ένα είναι καλύτερο από το άλλο σε κάποιο τομέα. Ο καθένας διαλέγει με βάση αυτά και τις ανάγκες του αλλά δεν μπορείς να του πεις του άλλου πάρε WP ή Android ή iOS γιατί σε εσένα έκατσαν καλά.
qsis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Εμφανισιακά τι μόνο που μπορείς να αλλάξεις στο android, ειναι wallpaper, θέμα και την σειρά που εχουν τα εικονίδια σου. εμείς αλλάζουμε lock screen, θέμα σκουρο/ανοικτο, και την σειρά, θέση, μέγεθος τον tiles, ακομα και το χρωμα τους. Τι μου λες; το θέμα δεν είναι μόνο το εμφανισιακό , αλλά και το πρακτικό
Windows8 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 I know homie, απλα είδες; Εσύ λιγο αν αλλάξουν τα WP το σκεφτεσε σοβαρά, εμείς,με WP δεν σκεφτόμαστε κανένα αλλο os.
Windows8 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Qsis ειμαι απο κιν, αλλιως θα σου έδειχνα πως η start screen μου έχει ότι η μπάρα του android σου
qsis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 να αλλά το ότι τα χω έτσι στη μπάρα, σημαίνει ότι τα έχω προσβάσιμα και καθώς τρέχω εφαρμογές δε χρειάζεται να επιστρέψω στην αρχική οθόνη για να κλείσω πχ το wifi και με ένα πάτημα να ανοίξω το data και να κάνω το 2g/3g και στις home screens μου έχω άλλα και στο drawer έχω και την "αντιγραφή" του ios
spirosd2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Qsis ειμαι απο κιν, αλλιως θα σου έδειχνα πως η start screen μου έχει ότι η μπάρα του android σου και γιατί δεν μπορείς να δείξεις δεν έχει print screen στα windows phone?
GiwrgosSketos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μακάρι για σένα να είναι τέλεια τα WP8 όπως είναι αυτη την στιγμη και να μην κοιτάς κάτι αλλο, άλλοι άνθρωποι όμως έχουν την δυνατότητα να βλέπουν τα + και - σε οτιδήποτε έχουν μπροστά τους. Το θέμα είναι τι ζητάει ο καθένας...
qsis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 και γιατί δεν μπορείς να δείξεις δεν έχει print screen στα windows phone? κάτι άλλο που έχω απορία, έστω ότι τραβάει screen, επιλογή share στα καπάκια εμφανίζεται; εφαρμογές όπως το photobucket υπάρχουν για να κάνει άμεση αντιγραφή και επικόλληση του link της εικόνας που ανέβασε μέσω share χωρίς να χρειαστεί υπολογιστή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα