Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειδα και την htc,με 10μοντελα android και 2 περσινα wp!

Canonical και ubuntu ακουω,αλλα ubuntu δε βλεπω!!!

Κανενα τους δε βλεπω να εχει τυχη,ουτε το ubuntu(που μ'αρεσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σαν λογισμικο),ουτε το ff os,ουτε το BB10!

Ακομη και η ms εκανε την ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ για να καταφερει να προοθησει τα wp και το 5%,το θεωρω τεραστια επιτυχία εναντι των μεγαθήριων που λέγονται android και iphone!

Ε το οτι εκαναν μονο δυο μοντελα κατι λεει ισως οτι δεν πουλανε, αν η καθε εταιρεια δεν μπορει να αναδειξει το κινητο της μεσω του hardware ποιος ο λογος να βγαζει high end μοντελα.

Το Android στην αρχη δεν ηταν τιποτα αλλα ειχε σωστο σχεδιασμο το ιδιο επρεπε να κανει και η Nokia

• Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το χειροτερο?? Τα κινητα δεν παιρνουν ενημερωσεις... Γιατι δηλαδη να μην μπορω να παω απο WP 7.5 σε WP 8? Γιατι να πρεπει να δωσω λεφτα μονο και μονο για να αλλαξω λειτουργικο? Εκει ειναι που χανουν ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ πολυ τα WP..

Η ιστορια επαναλαβανεται,απλα αυτο που εχουμε μαθει καλυτερα,απο οτιδήποτε αλλο στη ζωη μας,ειναι να ξεχνούμε αυτα που δε μας αρεσουν ή δε μας βολευουν!

Η περίπτωση 7.5 σε 8,εχει γινει και στις πρωτες εκδοσεις του android και ios,απλα τοτε αλλαζαμε τα κινητα κυρίως hardware και δε προσεξαμε οτι υπήρξε αυτος ο περιορισμός!Και κυριος στα android που τοτε οι customιες ηταν υπερβολικα περιορισμενες εως ανυπαρκτες!

Δημοσ.

Μια χαρά είναι τα WP8 . Μακάρι να δουμε κάνα πολυ όμορφο smartphone απο Microsoft-Nokia ! Πρέπει να παίξουν δυνατα μπάλα και σε φθηνα μοντέλα για να αλλαξει κάποια στιγμή το τοπίο.

Η αληθεια είναι πως πολλοί έχουν τελείως αγνοια για το λειτουργικό. Μιλούσα με έναν φίλο μου και άρχισε για μπλε οθόνες και ιστορίες. Είχε μείνει σε windows mobile . :)

Μια χαρά είναι τα WP8 . Μακάρι να δουμε κάνα πολυ όμορφο smartphone απο Microsoft-Nokia ! Πρέπει να παίξουν δυνατα μπάλα και σε φθηνα μοντέλα για να αλλαξει κάποια στιγμή το τοπίο.

Η αληθεια είναι πως πολλοί έχουν τελείως αγνοια για το λειτουργικό. Μιλούσα με έναν φίλο μου και άρχισε για μπλε οθόνες και ιστορίες. Είχε μείνει σε windows mobile . :)

Τα WP8 δεν ξερω αλλα τα WP7 ηταν ετσι και ετσι.

Οταν πηρα το sgs iii πηγα και επαιξα με αρκετα κινητα το iphone δεν με εψησε καθολου , το Nokia Lumia 800 και το Samsung Omnia W μου αρεσαν αρκετα σαν design και hardware και τα δυο ειχαν πολυ καλες οθονες αλλα τα WP7 με χαλαγαν οποτε πηγα σε Android

Υ.Γ

Στην αρχη ηθελα τρελα το Ν9 αλλα η Nokia με ξενερωσε αγρια.

Δημοσ.

Ε το οτι εκαναν μονο δυο μοντελα κατι λεει ισως οτι δεν πουλανε, αν η καθε εταιρεια δεν μπορει να αναδειξει το κινητο της μεσω του hardware ποιος ο λογος να βγαζει high end μοντελα.

Το Android στην αρχη δεν ηταν τιποτα αλλα ειχε σωστο σχεδιασμο το ιδιο επρεπε να κανει και η Nokia

Τη προοθηση των lumia τη αναλαβε η ms και η nokia ανάλαβε να το εμπλουτησει με αρκετα μοντελλα και πολυ καλες εφαρμογες,γι'αυτο και πουλησαν περισσοτερο απο την htc!

Η htc απλα εφτιαξε 2 κινητα και τα αμόλησε χωρις να προσθεσει τιποτα και ουτε καν ξανα ασχοληθικε μαζι τους!

Σωστο σχεδιασμο έπρεπε να κανει και η ms,οχι μονο η nokia,πριν εδρεωθει το android και τωρα να τρεχουν και οχι να μη φτανουν!

Εγω φυσικα ειμαι χαρουμενος που δε κινηθικαν συντομα,γιατι ισως να μην κατάφερνε ποτε η google,να προοθησει το android και να μιλουσαμε τωρα,μονο για iphone και windows phones!

Γι'αυτο σταματήστε να είστε πλεονεκτες και αχόρταγοι και μια χαρα μας εκατσε ο τροπος που εξεληκτηκαν τα πραγματα στη mobile πλατφορμα!Θα μπορούσε να ηταν και χειρότερα!!!

Δημοσ.

Ό,τι πούλησαν μέχρι τώρα τα wp οφείλονται στο όνομα της Nokia. Έχουν smoothness το οποίο παραμένει και μετά από αρκετή χρήση αφού είναι λογικό να μην βαραίνει λόγω απουσίας εφαρμογών. Στο android μπαίνεις στον πειρασμό να κατεβάσεις ο,τι μπορείς να φανταστείς. Στα wp τι να βάλεις με μόλις 268 εφαρμογές (όταν στο ios ο ίδιος αριθμός είναι 800+ και στο android 1100+) να προστίθενται την ημέρα και το 69 τοις εκατό να θεωρούνται ΄΄νεκρές΄΄ σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα; Κάποιος θα πεταχτεί και θα μιλήσει για ποιότητα εφαρμογών. Ας πάει να διαβάσει τοπικς για wp σε άλλα forums να δει τι λένε μεταξύ τους οι χρήστες wp για την ποιότητα των περισσότερων εφαρμογών του windows market. Γιατί σε κάτι τέτοια θέματα όλα παρουσιάζονται ρόδινα μην τυχόν και νιώσουν ανασφαλείς για την επιλογή τους μπροστά σε κατόχους άλλων κινητών με άλλα λειτουργικά.

Με λίγα λόγια τα wp είναι άριστα αν θέλει κανεις να κάνει τηλέφωνα, να στέλνει μηνύματα και να μπαίνει fb. Απλά ο περισσότερος κόσμος προτιμά τις αλλαγές. Εγώ δεν βγάζω πάνω από βδομάδα με το ίδιο wallpaper και τα ίδια εικονίδια. Το πιο απλό πράγμα που δεν μπορείς να κάνεις με τα πλακάκια. Ήρθαν και τα windows 8 στα pc και περιέπλεξαν τα πράγματα για τον μέσο χρήστη που τον απωθεί και μόνο το όνομα. (Χρησιμοποιώ windows 8 και δεν έχω θέμα)

Τόσους φίλους με dumb phones έχω πάει για καινούργια κινητά να δουν και να δοκιμάσουν σε κανέναν δεν άρεσαν τα wp που είδαν. Κι ας προσπαθούν εδώ περα να το παρουσιάσουν ως απουσία marketing κτλ.

3,1 τοις εκατό της αγοράς των smartphones. Ε θα πιάσουν 4 τοις εκατό μέσα στο 2014 και κάτι έγινε. Θορυβώδης μειοψηφία. Η Apple με την οποία ανταγωνίζονται (?) έρχεται με νέα Iphones και ανανεωμένο Ios 7 και θα τους κόψει ακόμα κι αυτή τη μικρή άνοδο που έχουν τα wp. Για το android δεν γράφω γιατί έχει ξεφύγει σε ποσοστά. (πάνω από 30εκ Iphones σε ένα τρίμηνο vs 13εκ Lumia σε ένα 6μηνο)

Κι αν αναλογιστεί κανείς οτι μία συσκευή της Samsung (την αναφέρω επειδή είναι η 1η σε πωλήσεις) πουλάει σε ένα τρίμηνο σχεδόν το διπλάσιο (!) απ' όσο πούλησαν όλες οι συσκευές Lumia στο πρωτο εξάμηνο του 2013 καταλαβαίνει κανείς για τι μεγέθη μιλάμε. Καλά είναι τα όνειρα αλλά ας είμαστε ρεαλιστές. Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. Καλώς υπάρχουν τα wp για όσους τα θέλουν αλλά νισάφι.

• Like 1
Δημοσ.

Ό,τι πούλησαν μέχρι τώρα τα wp οφείλονται στο όνομα της Nokia. Έχουν smoothness το οποίο παραμένει και μετά από αρκετή χρήση αφού είναι λογικό να μην βαραίνει λόγω απουσίας εφαρμογών. Στο android μπαίνεις στον πειρασμό να κατεβάσεις ο,τι μπορείς να φανταστείς. Στα wp τι να βάλεις με μόλις 268 εφαρμογές (όταν στο ios ο ίδιος αριθμός είναι 800+ και στο android 1100+) να προστίθενται την ημέρα και το 69 τοις εκατό να θεωρούνται ΄΄νεκρές΄΄ σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα; Κάποιος θα πεταχτεί και θα μιλήσει για ποιότητα εφαρμογών. Ας πάει να διαβάσει τοπικς για wp σε άλλα forums να δει τι λένε μεταξύ τους οι χρήστες wp για την ποιότητα των περισσότερων εφαρμογών του windows market. Γιατί σε κάτι τέτοια θέματα όλα παρουσιάζονται ρόδινα μην τυχόν και νιώσουν ανασφαλείς για την επιλογή τους μπροστά σε κατόχους άλλων κινητών με άλλα λειτουργικά.

Με λίγα λόγια τα wp είναι άριστα αν θέλει κανεις να κάνει τηλέφωνα, να στέλνει μηνύματα και να μπαίνει fb. Απλά ο περισσότερος κόσμος προτιμά τις αλλαγές. Εγώ δεν βγάζω πάνω από βδομάδα με το ίδιο wallpaper και τα ίδια εικονίδια. Το πιο απλό πράγμα που δεν μπορείς να κάνεις με τα πλακάκια. Ήρθαν και τα windows 8 στα pc και περιέπλεξαν τα πράγματα για τον μέσο χρήστη που τον απωθεί και μόνο το όνομα. (Χρησιμοποιώ windows 8 και δεν έχω θέμα)

Τόσους φίλους με dumb phones έχω πάει για καινούργια κινητά να δουν και να δοκιμάσουν σε κανέναν δεν άρεσαν τα wp που είδαν. Κι ας προσπαθούν εδώ περα να το παρουσιάσουν ως απουσία marketing κτλ.

3,1 τοις εκατό της αγοράς των smartphones. Ε θα πιάσουν 4 τοις εκατό μέσα στο 2014 και κάτι έγινε. Θορυβώδης μειοψηφία. Η Apple με την οποία ανταγωνίζονται (?) έρχεται με νέα Iphones και ανανεωμένο Ios 7 και θα τους κόψει ακόμα κι αυτή τη μικρή άνοδο που έχουν τα wp. Για το android δεν γράφω γιατί έχει ξεφύγει σε ποσοστά. (πάνω από 30εκ Iphones σε ένα τρίμηνο vs 13εκ Lumia σε ένα 6μηνο)

Κι αν αναλογιστεί κανείς οτι μία συσκευή της Samsung (την αναφέρω επειδή είναι η 1η σε πωλήσεις) πουλάει σε ένα τρίμηνο σχεδόν το διπλάσιο (!) απ' όσο πούλησαν όλες οι συσκευές Lumia στο πρωτο εξάμηνο του 2013 καταλαβαίνει κανείς για τι μεγέθη μιλάμε. Καλά είναι τα όνειρα αλλά ας είμαστε ρεαλιστές. Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. Καλώς υπάρχουν τα wp για όσους τα θέλουν αλλά νισάφι.

Χωρις παρεξήγηση,αλλα ΧΕΣΤΙΚΑ ποσο πουλανε τα wp και αν τα android πουλανε πολυ περισσοτερο(την ιδια ακριβως αποψη ειχα κι οταν καφιοντουσαν οι apple users για τις πωλησεις του iphone/ipad,εναντίο του android πριν 2-3χρονια;))!

Εμενα με ενδιαφέρει να βγαινουν καινουρια wp κινητα και να εχει αναπτηξη η πλατφορμα!

Εχω htc hd2 και δε μπηκα ουτε μια στιγμη στα Android τον τελευταιο χρονο!ΔΕ ΤΟ ΧΡΕΙΆΖΟΜΑΙ,για το κινητο!Για tablet κοιταω μονο windows8,τα αλλα για μενα, ειναι πεταμενα λεφτα εκτος απο κατι κινεζικα android των 100-150€ για να περνας την ωρα σου!!!

Δημοσ.

Εμφανισιακά τι μόνο που μπορείς να αλλάξεις στο android, ειναι wallpaper, θέμα και την σειρά που εχουν τα εικονίδια σου.

εμείς αλλάζουμε lock screen, θέμα σκουρο/ανοικτο, και την σειρά, θέση, μέγεθος τον tiles, ακομα και το χρωμα τους. Τι μου λες;

Δημοσ.

Σχετικά με, τις πωλήσεις. Δηλαδή ο Εμινεμ πουλάει 100000000 δίσκους, και ένας underground καλλιτέχνης 1000, αυτο σημαίνει πως ο Eminem ειναι ο καλύτερος στον κόσμο; ΟΧΙ. Λογική φίλε. Χρησιμοποίησε το μυαλό.

Δημοσ.

Εμφανισιακά τι μόνο που μπορείς να αλλάξεις στο android, ειναι wallpaper, θέμα και την σειρά που εχουν τα εικονίδια σου.

εμείς αλλάζουμε lock screen, θέμα σκουρο/ανοικτο, και την σειρά, θέση, μέγεθος τον tiles, ακομα και το χρωμα τους. Τι μου λες;

Το παραχεσες!:P

Στο android εμφανισιακα αλλαζεις τα ΠΑΝΤΑ!

Στα wp προς το παρον μονο lock screen και το χρωμα στα live titles!Ουσιαστικα τιποτα το σπουδαιο!

Δημοσ.

Όσο για τις εφαρμογές, βαζω το κινητό μου (Lumia 620) διπλα σε οποιου το android θέλετε, να δούμε με τοσες εφαρμογές που εχω ποιος θα έχει λαγκ και ποιος όχι.

όποιος δεν έχει ιδέα απο WP, μην μιλάει, δεν θα μίλαγα αν δεν είχα,πιάσει android, αλλα εχω πιάσει και εχω γνωμη, και απλα sucks.

Δημοσ.

Εκτορ, δεν μιλάω για χακιλικια, όπως σου δίνουν το κινητό το μόνο που αλλάζεις ειναι θέμα, σειρά εικονιδίων και wallpaper, α και την εικόνα στο κλείδωμα.

γτ μέσω xda έχει και το WP αλλα θέματα.

Δημοσ.

Το παραχεσες!:P

Στο android εμφανισιακα αλλαζεις τα ΠΑΝΤΑ!

Στα wp προς το παρον μονο lock screen και το χρωμα στα live titles!Ουσιαστικα τιποτα το σπουδαιο!

Ξέχασες την,διάταξη και το μέγεθος :P Όντως όμως σε αυτο το θέμα στο android κανεις τρελα πράγματα

• Like 1
Δημοσ.

Εκτορ, δεν μιλάω για χακιλικια, όπως σου δίνουν το κινητό το μόνο που αλλάζεις ειναι θέμα, σειρά εικονιδίων και wallpaper, α και την εικόνα στο κλείδωμα.

γτ μέσω xda έχει και το WP αλλα θέματα.

Δε χρειάζεται hack(root),για να αλλαξεις το εμφανισιακο περιβαλλον του android!

Απλα βαζεις διαφορετικους launchers,κατεβαζεις διαφορα εικονιδια/θεματα,αλλαζεις και την lock screen και ειναι σαν να εχεις αλλο κινητο εμφανισιακα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...