deceit Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Πιστεύω πως η αλήθεια με το Android είναι κάπου στη μέση. Υπάρχουν τόσες κακογραμμένες εφαρμογές στο play store, που είναι λογικό να κολάει ένα κινητό με εγκατεστημένες τέτοιου είδους εφαρμογές. Σε αυτό, προσθέστε και το κακό "house keeping" της πλειοψηφίας των χρηστών. Έχω κινητό Android τριετίας και δεν είχα ποτέ θέμα lag. Force close από κακές εφαρμογές ναι, το ίδιο το λογισμικό όμως δεν με έχει απογοητεύσει. Ξέχωρα από τα παραπάνω, αγόρασε φίλος ένα lumia πρόσφατα, το οποίο δεν είναι high end και ομολογώ πως εντυπωσιάστηκα από το λίγο που το έπιασα στα χέρια μου. Swyped from my MI 2 using Insomnia 3
manosnik Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Συμφωνώ...κι εγώ έχω δουλέψει WP και το λειτουργικό έδενε πολύ όμορφα με τη συσκευή. Ενδεχομένως λοιπόν να ήταν σωστή η κίνηση της MS. Ίσως όταν μεγαλώσω λίγο ακόμα που δε θα με ενδιαφέρει να σπάω λειτουργικά, να αλλάζω shell και γενικά να μπορώ να το κάνω strip to the bone το κινητό σαν να είναι το PC μου, να επιλέξω και εγώ ένα. Μέχρι τότε το android είναι για μένα μονόδρομος. Άλλωστε όπως έχουμε ξαναπεί και η MS δείχνει να θέλει να δοκιμάσει το κλειστό μοντέλο της Apple.
panos- Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ λέω ότι η Nokia θα συνεχίσει την πορεία της! Εξάλου, μόνο εξαγορά έκανε! Τί έγινε; Βλέπε Google Motorola...
paragontikos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατί τόσο μίσος μερικοί για τα wp ενώ δεν τα έχετε δοκιμασει;βγήκε κανείς που το έχει να πει ότι είναι μάπα; απο ότι βλεπω όσοι έχουμε είμαστε ευχαριστημένοι.Για μας είναι καλή κίνηση η αγορα της νοκια απο την ms για την εξέλιξη του λειτουργικού. Γιατι τεκμηριωμένα δεν έχει κανείς κάτι να προσάψει,μην λέμε οτι διαβάζουμε απο δω και απο εκεί.. 1
kinitos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Ευτυχως που δεν εγινε,για να μην μείνουμε παλι με 2 λογισμικα! Δοξάσει ο θεος,απο ποικιλία και παρα πολυ καλες επιλογες σε κινητα στο android,εχουμε!Η apple κλασσικα πορεύεται με το ios και με πολυ καλα iphones(ιδιως τωρα που μπήκε και χρωμα στις επιλογες),οποταν χρειαζομαστε τουλαχιστον μια εταιρεια που να δουλευει τα wp! Μπορει μερικοι να μη τα γουσταρετε,αλλα καποιοι αλλοι τα θελουν! Νομιζω οτι ms καλα έκανε και προχώρησε στην εξαγορα της nokia,για να ληξει ολο το ζητιμα να παει η nokia σε android!Τωρα οτι και να πουμε,οσο και να βγαινουμε να φωναζουμε,η nokia ανηκει στη ms και andoid στα lumia δε πρόκειται να δούμε! και έτσι έχουμε ενα τρίτο άθλιο όπως πάντα σε κινητά λειτουργικό (απο εποχή windows 6 οπού και θα ήταν και παλι το καλύτερο) οκ. αν θέλουμε τόσο χάλια λειτουργικά μπορούμε να πάμε σε bada και άλλα που δεν μου έρχονται τώρα απο κάθε εταιρία.
kinitos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατί τόσο μίσος μερικοί για τα wp ενώ δεν τα έχετε δοκιμασει;βγήκε κανείς που το έχει να πει ότι είναι μάπα; απο ότι βλεπω όσοι έχουμε είμαστε ευχαριστημένοι.Για μας είναι καλή κίνηση η αγορα της νοκια απο την ms για την εξέλιξη του λειτουργικού. Γιατι τεκμηριωμένα δεν έχει κανείς κάτι να προσάψει,μην λέμε οτι διαβάζουμε απο δω και απο εκεί.. εγω δοκίμασα το νοκια 610 και δύστυχος ενω ηταν γρήγορη συσκευή χωρίς κωλύματα είχε για μένα πολλά κενά (bluetooth-μη προεπιλογές στης επαφές και άλλα πολλα )
paragontikos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δοκίμασε wp8 γιατι το 610 είναι 7, αλλα και πάλι έχει bluetooth, http://m.gsmarena.com/nokia_lumia_610-4576.php και στις επαφές τι εννοείς ακριβως και ποια αλλα πολλά;
copydisk Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Για να καταλάβω. Θέλατε μια εταιρία που τα προηγούμενα χρόνια "βάραγε τον ζουρνά" και χόρευαν όλοι, να πάει να ασχοληθεί με ένα λειτουργικό που ήδη είχε γίνει mainstream hit και που μπορεί να το βάλει οποιαδήποτε εταιρία στον κόσμο στο hardware της ... δεν το πιάσατε; Δείτε που κατέληξε η ericsson, το αντίπαλο δέος της Nokia, που το τελευταίο κινητό που έβγαλε με τον όνομα της πάνω είχε android. Θα έλεγα only in greece αλλά η μαλάκυνση εγκεφάλου που που προκαλεί το hype του android είναι παγκόσμια 4
warlock9_0 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 ανέστησε το meego π0υτ@ν@ nokia να τρελάνεις τον κόσμο!
Black Demis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Για αλλη μια φορα ο elop εδειξε οτι δεν κανει για CEO αυτης της εταιρειας. ποιος είπε ότι ήταν για CEO? σαν Trojan horce μπήκε με τεράστια επιτυχία οπός έδειξε αργότερα και με αποτέλεσμα εξαγορά από MS για ψίχουλα 1
Abudi Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω 1.5 χρόνο ένα Xperia Ray, με Android λειτουργικό. Πρέπει να είναι στα 2-3 τελευταία της Ericsson. Το επόμενο τηλέφωνο μου, θα είναι σίγουρα Windows Phone.Δεν μπορώ να μιλήσω με τεχνικά επιχειρήματα, αλλά πρέπει να συλλάβετε μερικοί, οτι υπάρχει μια κατηγορία πελατών που δεν είναι ούτε developers, ούτε απλώς θέλουν να έχουν πρόσβαση σε πόσες χιλιάδες διαφορετικά flashlight-apps. Για μένα, τα Windows Phone, έρχονται και μπαίνουν ακριβώς εκεί. Λιτά και πλήρως περιεκτικά, με πολύ "crisp" UI, που προσωπικά όταν τα είδα, δεν ήθελα άλλο. Για μένα, στην κατηγορία αυτή των καταναλωτών, η εξαγορά της NOKIA, μόνο θετικά θα φέρει διότι αυτό το πολύ φρέσκο και ιδιαίτερο λογισμικό θα φιλοξενηθεί σε πολύ ποιοτικές συσκευές
ZaNobey Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατί τόσο μίσος μερικοί για τα wp ενώ δεν τα έχετε δοκιμασει;βγήκε κανείς που το έχει να πει ότι είναι μάπα; απο ότι βλεπω όσοι έχουμε είμαστε ευχαριστημένοι.Για μας είναι καλή κίνηση η αγορα της νοκια απο την ms για την εξέλιξη του λειτουργικού. Γιατι τεκμηριωμένα δεν έχει κανείς κάτι να προσάψει,μην λέμε οτι διαβάζουμε απο δω και απο εκεί.. Ενας λογος ειναι που ειχαν βαλει να περνας αρχεια απο το pc στο κινητο μονο μεσα απο την σουιτα τους.. :Χ :Χ Δεν ειναι μαπα..οπως και το ios δεν ειναι..αλλα o not mainstream user το εχει στο αιμα του γενικα να κραζει. I <3 android btw.
SeXBOX Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Αν η Nokia γύριζε σε Symbian και επένδυε σε αυτό για να το καλυτερεύσει όλα θα ήταν καλύτερα γι' αυτήν όπως ήταν τόσα χρόνια πριν. Τώρα το "πιάσε στον δρόμο κάποιον με Android να σου πει ότι κολλάει" το ότι "η Apple είναι ακριβή", τα WP "δεν κολλάνε και τρέχουν νεράκι" είναι όλα αμπελοφιλοσοφίες και μερικοί φιλοκαλούν μετ' ευτελείας και φιλοσοφούν άνευ μα**κίας. Δε λέω κάλο το WP7 και 8 αλλά μη τα ισοπεδώνετε και όλα. Δε θα σχολιάσω περαιτέρω απλά αρπάζω τα ποπκόρν μου και διαβάζω.
efo355 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Αν η Nokia γύριζε σε Symbian και επένδυε σε αυτό για να το καλυτερεύσει όλα θα ήταν καλύτερα γι' αυτήν όπως ήταν τόσα χρόνια πριν. Τώρα το "πιάσε στον δρόμο κάποιον με Android να σου πει ότι κολλάει" το ότι "η Apple είναι ακριβή", τα WP "δεν κολλάνε και τρέχουν νεράκι" είναι όλα αμπελοφιλοσοφίες και μερικοί φιλοκαλούν μετ' ευτελείας και φιλοσοφούν άνευ μα**κίας. Δε λέω κάλο το WP7 και 8 αλλά μη τα ισοπεδώνετε και όλα. Δε θα σχολιάσω περαιτέρω απλά αρπάζω τα ποπκόρν μου και διαβάζω. Αν η nokia γύριζε στο symbian δεν θα πούλαγε τίποτα. Ελεος το symbian ήταν ένα δεινοσαυρικό και δυσκίνητο λειτουργικό που πήρε ευκαιρίες. Από την ώρα που παρουσιάστηκε το πρώτο iphone ( που δεν ήταν smartphone με τη σημερινή έννοια ) τί έκανε το symbian ; Ποιά η εξέλιξη του; Το 2007 παρουσιάστηκε το πρώτο Iphone και η nokia θυμήθηκε να εξελίξει το symbian στα μέσα του 2011 με την belle...4 χρόνια μετά ! Το symbian είχε τις ευκαιρίες του δεν τα κατάφερε και πάμε για άλλα δεν θα λείψει και σε κανέναν ( δεν θυμάμαι και κανέναν στην iphone εποχή να κόπτεται για το symbian )
paragontikos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Zanobey μόλις συνδέεται το κινητό στο pc το βλεπει κατευθείαν όπως βλεπει ένα usb flash
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα