Skylined Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Ενω ειναι της προκοπης ειναι τα android, που ολα απο 300E και κατω ειναι αθλια, ειναι πλαστικουρες σχεδον ολα, εχουν τα γνωστα lags, restarts, ενα μαρκετ που εχει ιους, και παιζει μπαλα μονο η Σαμι γιατι τα υπολοιπα δεν πανε πουθενα. Που για να εχεις κινητο με ελαχιστα προβληματα πρεπει να ειναι high end! Πήρα χθες στα χέρια μου ένα κινέζικο των 180 δολαρίων και είναι πιο γρήγορο από το Note 2 που είχα 6 μήνες. Πραγματικά δε το περίμενα. Με ποιοτική οθονη 4.5" και μπαταρία 3000 mah.
manosnik Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Πήρα χθες στα χέρια μου ένα κινέζικο των 180 δολαρίων και είναι πιο γρήγορο από το Note 2 που είχα 6 μήνες. Πραγματικά δε το περίμενα. Με ποιοτική οθονη 4.5" και μπαταρία 3000 mah. Κι εγώ με τα Xperia δεν είχα κανένα πρόβλημα ώς τώρα. Και ερωτώ...μήπως τελικά ο χρήστης κάνει το λειτουργικό; on topic συμφωνώ με όσα είπε ο ektor...το ζήτημα είναι η αγορά να δουλεύει υπέρ μας και να έχουμε επιλογες. 1
Windows8 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Πήρα χθες στα χέρια μου ένα κινέζικο των 180 δολαρίων και είναι πιο γρήγορο από το Note 2 που είχα 6 μήνες. Πραγματικά δε το περίμενα. Με ποιοτική οθονη 4.5" και μπαταρία 3000 mah. 1. Το πηρες χθες, κατσε 1μιση μηνα ακομα 2. Εχω το Lumia 620 και του φανηκε παραξενο ενος παιδιου (μολις αλλαξε απο android σε wp) που το δικο μου κανει οτι το 920 του. Αυτα ειναι τα WP. Κι εγώ με τα Xperia δεν είχα κανένα πρόβλημα ώς τώρα. Και ερωτώ...μήπως τελικά ο χρήστης κάνει το λειτουργικό; on topic συμφωνώ με όσα είπε ο ektor...το ζήτημα είναι η αγορά να δουλεύει υπέρ μας και να έχουμε επιλογες. Εμ οχι, 2 lg, 1 samsung και 1 sony εχουν περασει απο τα χερια μου, και απο την παρεα μου ααααλλα τοσα. Πιασε εναν ακυρο στον δρομο, θα εχει αντροιντ, αν το τεσταρεις θα κολλαει, η θα στο πει απο μονος του ο χρηστης. Οταν βλεπουν το γαλαζιο λουμια μου και βλεπουν πως δεν ειναι ιδιο με τα αλλα κινητα της παρεας με ρωτανε τι ειναι κλπ και οταν τους λεω πως δεν κολλαει καθολου, απλα απαντανε "αληθεια; καλα το δικο μου κολλαει παρα πολυ και ειναι πιο ακριβο απο το δικο σου" . (Αντροιντ, κακογραμμενο babe.) 6
Radiatedsoul Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Το γεγονος οτι την αγορασε η microsoft δεν σημαινει οτι σταματησε να υπαρχει η Nokia. Η Νοκια υπαρχει κανονικα και θα συνεχιζει να βγαζει κινητα τηλεφωνα για πολλα χρονια ακομα, αφου απεφυγε την χρεοκωπια. Ας δουμε και την blackberry τι θα κανει που αναζητα επειγοντως επενδυτη να την αγορασει για να μην χρεοκωπησει σε 2 χρονια. Φυσικα αυτα τα πραγματα δεν τα λενε φωναχτα επειδη κανεις δεν θα αγορασει μια εταιρια υπο χρεοκωπεια, παρα μονο αν φτασει στον πατο για να την αγορασει οσο φθηνοτερα γινεται. Στην περιπτωση της Nokia μολις η Nokia αρχισε να παιρνει την ανηφορα σε πωλησεις την αγορασε η Microsoft επειδη του χρονου θα αξιζε τα διπλασια. Οι εξαγορες εταιριων απο αλλες εταιριες ειναι φυσιολογικό φαινομενο, και οχι κατα αναγκη κατι κακο. 9
Mms Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Τελικά είχα απόλυτα δίκιο σε προηγούμενο post μου....Microsoft forced to buy Nokia... Αυτό που ήθελαν οι μεγαλομετοχοι της Nokia το πέτυχαν, φοβερή στρατηγικη indeed ... Κοινώς τα κονομισαν χοντρά...απο εκεί που θα βαραγαν πτώχευση και ακομα θα χρωσταγαν έβγαλαν και κέρδος.... Ένα καλοστημενο σχέδιο που απέδωσε Sent from my Lumia 710
Windows8 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Υπαρχουν κατι φημες οτι η MS θα παρει και την BB. Αν εχουν τιποτα καλες πατεντες υπαρχει μια πιθανοτητα. Πρεπει να ειναι 5 φορες πιο φθηνη απο την Νοκια. 2
manosnik Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Εμ οχι, 2 lg, 1 samsung και 1 sony εχουν περασει απο τα χερια μου, και απο την παρεα μου ααααλλα τοσα. Πιασε εναν ακυρο στον δρομο, θα εχει αντροιντ, αν το τεσταρεις θα κολλαει, η θα στο πει απο μονος του ο χρηστης. Οταν βλεπουν το γαλαζιο λουμια μου και βλεπουν πως δεν ειναι ιδιο με τα αλλα κινητα της παρεας με ρωτανε τι ειναι κλπ και οταν τους λεω πως δεν κολλαει καθολου, απλα απαντανε "αληθεια; καλα το δικο μου κολλαει παρα πολυ και ειναι πιο ακριβο απο το δικο σου" . (Αντροιντ, κακογραμμενο babe.) Δεν έγινα κατανοητός (φαντάζομαι γιατί δεν έχω προλάβει να πιώ καφέ ακόμη). Αυτό που προσπαθώ να πώ είναι οτι ναι το android ΔΕΝ είναι τέλειο λειτουργικο. Καθώς κατ' εμέ ΔΕΝ είναι για όλους. Κι εγω έχω φίλους που μετά απο κάνα χρόνο λειτουργίας τα κινητά τους σέρνονται. Αλλά αν τους ρωτήσεις κιόλας, εγκαθιστούν 3-4 εφαρμογές την μέρα (και πολλές δεν τις βγάζουν ποτε), δεν έχουν ιδέα πως να σταματήσουν μία εφαρμογή απο το να τρέχει στο backround και άλλα τέτοια. Και τα Windows στα pc είναι μια χαρά λειτουργικό...στα χέρια ενός ημίανίδεου χρήστη όμως μπορούν να συρθούν ανεξαρτήτως μηχανήματος και λειτουργικου. 1
Windows8 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν έγινα κατανοητός (φαντάζομαι γιατί δεν έχω προλάβει να πιώ καφέ ακόμη). Αυτό που προσπαθώ να πώ είναι οτι ναι το android ΔΕΝ είναι τέλειο λειτουργικο. Καθώς κατ' εμέ ΔΕΝ είναι για όλους. Κι εγω έχω φίλους που μετά απο κάνα χρόνο λειτουργίας τα κινητά τους σέρνονται. Αλλά αν τους ρωτήσεις κιόλας, εγκαθιστούν 3-4 εφαρμογές την μέρα (και πολλές δεν τις βγάζουν ποτε), δεν έχουν ιδέα πως να σταματήσουν μία εφαρμογή απο το να τρέχει στο backround και άλλα τέτοια. Και τα Windows στα pc είναι μια χαρά λειτουργικό...στα χέρια ενός ημίανίδεου χρήστη όμως μπορούν να συρθούν ανεξαρτήτως μηχανήματος και λειτουργικου. 1. Καποιος να μου μαθει να βαζω κειμενο σε spoiler!!!! 2. Δεν διαφωνω, αλλα θελω να σου πω οσο και να προσεχεις το αντροιντ προβλημα θα σου βγαζει. Και ας πουμε πως δεν ειμαι καλος χρηστης εγω γιατι γουσταρω να εχω πολλες εφαρμογες (που το L620 μου δεν εχει κανεναν θεμα) και ετσι κολλαγαν τα αντροιντ μου, των φιλων μου που ειναι geeks ομως? Εχει απειρες εφαρμογες, φουλ παραμετροποιηση, αλλα θα ειναι παντα προβληματικο. 3. ΣΟΒΑΡΑ, καποιος να μου μαθει να βαζω σποιλερ. 1
adi32 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Σωστος ο manosnik Το 90% δεν ξερουν να τα λειτουργησουν και ειναι αναλογα και το κινητο Αμα μου εχεις μονοπυρινο με 512 μνημη και ελαχιστο χωρο και του βαλεις 3000 εφαρμογες να τρεχουν και ολες μαζι φυσικο ειναι να κολησει Εγω εχω γυρω στις 300 εφαρμογες και παιχνιδια οπως GTA του 1.5GB και δεν εχει κολησει ουτε μια φορα (κινητο των 170ε)
Windows8 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Σωστος ο manosnik Το 90% δεν ξερουν να τα λειτουργησουν και ειναι αναλογα και το κινητο Αμα μου εχεις μονοπυρινο με 512 μνημη και ελαχιστο χωρο και του βαλεις 3000 εφαρμογες να τρεχουν και ολες μαζι φυσικο ειναι να κολησει Εγω εχω γυρω στις 300 εφαρμογες και παιχνιδια οπως GTA του 1.5GB και δεν εχει κολησει ουτε μια φορα (κινητο των 170ε) To λουμια 520 εχει 512μνημη και πεταει, το ιδιο και το δικο μου, και τρεχουν παντα, καιρος, σκαιπ, viber, fb, kik κλπ. 3
manosnik Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 άκυρο δε μπορώ να παραθέσω τον parsifal χωρις να φάινεται μόνο σε spoiler. [ spoiler]κείμενο που θέλεις να βάλεις μέσα στο σποϊλερ[/ spoiler] αυτα χωρίς κενά πρέπει να πιώ καφέ επειγόντως 1
Κολοκυθοσπορος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Ε ας μην εμενε μονο στη δοκιμη να μην επεφτε στο γκρεμο για φουντο,καλώς η κακως οταν δεν ακολουθεις τα τεχνολογικα δρωμενα θα σε φαει η μαρμαγκα! RIP nokia. Καλημερα σας! Y.Γ Οντως τα πιο πολλα android κολλανε αυτο το καλο εχουν τα wp ειναι αλαγκαριστα.
anamenos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Ενω ειναι της προκοπης ειναι τα android, που ολα απο 300E και κατω ειναι αθλια, ειναι πλαστικουρες σχεδον ολα, εχουν τα γνωστα lags, restarts, ενα μαρκετ που εχει ιους, και παιζει μπαλα μονο η Σαμι γιατι τα υπολοιπα δεν πανε πουθενα. Που για να εχεις κινητο με ελαχιστα προβληματα πρεπει να ειναι high end! Τα windows phone και της προκοπης ειναι, και τα ιδια καλουδια χερετε ενας με Lumia 520 με εναν που εχει 1020 στο θεμα του λογισμικου (πχ no lag, here maps, smart cam, Κλπ κλπ) απλα δεν μπορει ξαφνικα να παρει ενα 30% απο την αγορα η ms, οταν το αντροιτ εχει 200 κινεζιες σε καθε καταστημα με 50Ε. Και η νοκια δεν θυσιαστηκε, τωρα που εγινε 1 με την ms θα βγουν κινητα 5 φορες καλυτερα απο το 1020. Ορεξη να υπαρχει απο τον κοσμο να μαθαινει πραγματα, για να μαθει πως ειναι τα wp8 και τι προσφερουν, και σου λεω εγω αντροιντ και μακακιες. Καλημερα με κάλυψες 100% 1
efo355 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά δεν έχετε καταλάβει ότι μιλάμε για το πιο μοντέρνο λειτουργικό. Έχω το ativ s σχεδόν ένα μήνα και έχω μείνει μακακας. Απιστευτο Facebook και Skype integration. Όλα ενοποιημένα, θέλω να στείλω μυνημα σε κάποιον και απο τα μυνηματα μου έχω την επιλογή να το στείλω με όποιον τρόπο θέλω. Στο ίδιο σημείο δεχομαι όλα τα μυνηματα απο οπού και αν έρχονται...γενικα είναι ένα λειτουργικό που σου λεινει τα χέρια. Ο κόσμος δεν αγοραζει WP γιατί δε τα ξέρει και δε του τα πλασάρουν. Επίσης οι πωλητές λένε ότι να ναι στον κόσμο αναλογα με το τι θέλουν να πουλήσουν. Σας μιλάω χωρίς καμία εμπάθεια και σαν χρηστής που ξέρει πολύ καλά μιας και έχει ασχοληθεί και με τα τρία λειτουργικά. Έχω αλλάξει πολλά παρά πολλά android τηλέφωνα και ειμαι κάτοχος iPad και WP κινητού.Το συμπέρασμα μου είναι ότι με το ativ που έχω τώρα για πρώτη φορά ασχολούμαι και παίζω με το κινητό μου και το ευχαριστιέμαι-διασκεδάζω, μου έχει δώσει ακριβώς την ίδια εντύπωση που μου έδωσε το iPad, διασκέδαση. Απο την αλλη αυτό δε το είχα ποτέ με κανένα απο τα android κινητά μου, συνεχώς προβλήματα κολλήματα και εκεί που νόμιζες ότι το είχες φτιάξει το σκάλωμα γιατί απεγκατεστησες την τάδε εφαρμογή να σου πάλι κόλλημα. Είναι τραγικό για ενα λειτουργικό να έχει μέσα στις πιο δημοφιλείς εφαρμογές του το titanium backup ( τι δεν καταλαβαίνετε με αυτό ). Μετά αντε να αλλάξεις και καμμιά ρομ και αντε πάλι προβλήματα απο εδώ και απο κει και στο πάτο να γυρνάς πάλι στη μαμά ρομ και μπλα μπλα μπλα. WP είναι διασκέδαση, android είναι ταλαιπωρία και μη πιστεύετε κανέναν που σας λέει ότι το android είναι smooth γιατι προφαως είναι ατομα που δεν έχουν ακουμπήσει αλλο λειτουργικό. Smooth και android δεν υφίσταται, έτσι τη πάτησα και με το LG 4x HD που ευτυχώς το έδωσα. Σταλμένο από κινητό μη βαράτε για τα λάθη. 11
tasos555 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 παιδιά ms ει ναι η καλύτερη εταιρία στο κόσμο της τεχνολόγησα και στην κατασκευάζει συσκευών άλλα πως μάλλον στο λειτουργικό ms πιστό πως έκανε ένα ελέγχο κυκλοφορώντας συσκευές με winp8 για να δει τι θα παρειά σαν μερίδιο και αυτό που πίρε για δουλειά ενός χρόνου της φτάνει και τώρα που αγοράζει την nokia για να φτιάχνει δικά της μοντέλα η google και η apple θα τον φάνε για πλάκα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα