Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθω να κανω μια απλη photo gallery.

Για αρχη λοιπον, εχω εναν φαινομενικα απλο κωδικα ως εξης

javascript:

var elem = document.createElement("img");

elem.scr='upload/creative-design-modern-furniture.jpg';
elem.setAttribute("height", "768");
elem.setAttribute("width", "1024");
elem.setAttribute("alt", "furniture");

document.getElementById("imagegal").appendChild(elem);

Το παραπανω ειναι μεσα σε μια function η οποια καλειτε αφου εχει τελειωσει το φορτωμα του body

Το γνωστο δηλαδη

<body onload='init();'>

Το παραπανω javascript ειναι μεσα στην init.

Τωρα , μεσα στο body εχω απλα αυτο (html)

<div id="imagegal" ></div>

Δεν βρισκω λαθη στη κονσολα. Απλα εκει που θα επρεπε να εμφανιζετε η εικονα βλεπω ενα ασπρο τετραγωνο με τη λεξη "furniture" μεσα (το alt κειμενο δηλαδη).

Ο φακελος upload με τις εικονες ειναι μεσα στον φακελο που ειναι και τα αρχεια του site (apache/htdocs/myproject/upload)

Οι εικονες στον upload δεν αναιβενουν "με το χερι". Γινετε απο upload απο τον χρηστη. Και ολα τα αρχεια που αποθηκευονται εκει, διπλα απο το thumb τους εχουν ενα μικρο χρυσο λουκετο, το οποιο, μεταξυ μας δεν εχω ιδεα τι συμβολιζει... Μηπως αυτο παιζει ρολο?

Ευχαριστω για το χρονο σας

ΟΚ, το ενα το λυσαμε...Ειμαι χαζος....εχω τυπογραφικο, επρεπε να ειναι

elem.src='upload/creative-design-modern-furniture.jpg';

Αλλα , σοβαρα τωρα...

Τι τρεχει με τα λουκετακια διπλα απο καθε thumb?Τι ειναι αυτο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι το λουκετο μπανει μετα απο καθε upload στο thumbnail καθε εικονας. Μονο σε οσες εικονες ειναι μεσα στον φακελο "upload". Πως ανεβαζω εικονες εδω? Για να σας δειξω ενα screenshot?

Χρησιμοποιω XHR2 της HTML5 , Drag'n'Drop της HTML5 και Form Data και FileReader APIs. Περιπου σαν Link.png Site: http://html5doctor.com/drag-and-drop-to-server/">αυτο

Αν αυτα δεν υποστηριζονται απο τον Browser, εχω φτιαξει κωδικα να κανει fallback στο κλασικο κουμπι "Αναζητηση" που ανοιγει φακελους του συστηματος σου και ψαχνεις κτλ. Περιπου σαν Link.png Site: http://hayageek.com/ajax-file-upload-jquery/">αυτο ...Οκ , για αυτο εχω κατεβασει κ χρησιμοποιω και το jQuery Form Plugin που προτεινει κ αυτος. Αλλα αυτο ειναι client side....

Με οποιο τροπο και να ανεβασω κατι, το λουκετο παλι εμφανιζετε

Σερβερ τρεχει τη κλασικη ΡΗΡ για uploads Περιπου σαν Link.png Site: http://www.w3schools.com/php/php_file_upload.asp">αυτο

Μηπως το λουκετο εχει να κανει με τα δικαιωματα? Οτι αυτες τις εικονες μπορει να τις διαχειριστει μονο ο admin?

Ευχαριστω και παλι

Επεξ/σία από slevinkelevra
Δημοσ.

@ydrargyros Sorry που αργησα ν απαντησω.... Τι να αλλαξω σε 755, γινεσε λιγο πιο συγκεκριμενος? Δεν εχω ιδεα απ αυτα...

o Server που το ανεβάζει μπορεί να μην το συκόνη και να το κανει μετατροπή σε 755 
( κιριος απο filezila και αλλα ftp programs! )

Δημοσ.

@NikosTsolakos Ο σερβερ ειναι Apache 2.2.22 και ολο το προτζεκτ ειναι τοπικα στο λαπτοπ μου. Δεν εχω καποιο plug in. Τον κωδικα για το upload τον εχω γραψει εγω σε php , from scratch.

Σορρυ, και παλι δε καταλαβαινω τι πρεπει να αλλαξω και που... Αν γινετε να μου πεις κατι πιο συγκεκριμενο. Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

@NikosTsolakos Ο σερβερ ειναι Apache 2.2.22 και ολο το προτζεκτ ειναι τοπικα στο λαπτοπ μου. Δεν εχω καποιο plug in. Τον κωδικα για το upload τον εχω γραψει εγω σε php , from scratch.

Σορρυ, και παλι δε καταλαβαινω τι πρεπει να αλλαξω και που... Αν γινετε να μου πεις κατι πιο συγκεκριμενο. Ευχαριστω πολυ.

Οπ συγνώμη τοτε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...