revox Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα,δεν μπορώ να βάλω σε θέση on το Firewall των windows, το οποίο μου κόβει κάθε είδους σύνδεση στο ίντερνετ (ασύρματη η ethernet ).Το avast που έχω εγκατεστημένο δεν έχει ενεργοποιημένο δικό του Firewall,αλλά και χωρίς αυτό (απεγκατεστημένο) πάλι το ίδιο αποτέλεσμα. Καμιά βοήθεια?
poulinos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 αν ειναι off δεν πρεπει να σου κοβει τιποτα τοτε/β.τι μυνημα σου βγαζει?
.::NikoS::. Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Βασικά κλείστο το firewall των windows εντελώς να ησυχάσεις. Ειδικά αν έχεις κάποιο άλλο πχ από avast. 3
poulinos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Βασικά κλείστο το firewall των windows εντελώς να ησυχάσεις. Ειδικά αν έχεις κάποιο άλλο πχ από avast. σκοτωνει η εικονα.απλα σκοτωνει.
poulinos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα, δεν μπορώ να βάλω σε θέση on το Firewall των windows, το οποίο μου κόβει κάθε είδους σύνδεση στο ίντερνετ (ασύρματη η ethernet ). Το avast που έχω εγκατεστημένο δεν έχει ενεργοποιημένο δικό του Firewall,αλλά και χωρίς αυτό (απεγκατεστημένο) πάλι το ίδιο αποτέλεσμα. Καμιά βοήθεια? εκτος αν εννοεις οτι θες να το κανεις offκαι οχι On
revox Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Ο.Κ. Δεν μου είναι θέμα το ίδιο το firewall, απλά πίστευα ότι αυτό είναι η αιτία που δεν συνδέομαι στο ίντερνετ με κανένα τρόπο (ούτε και με στικάκι), κάπου αλλού πρέπει να είναι το πρόβλημα ίσως αλλά έχω βγάλει καπνούς και παράτησα την προσπάθεια. Σας ευχαριστώ θερμά.
.::NikoS::. Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Εμ αν μας βοήθαγες να καταλάβουμε τι συμβαίνει μπορει να βγαζαμε άκρη προτείνοντας λύσεις να δοκιμάσεις.
poulinos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Ο.Κ. Δεν μου είναι θέμα το ίδιο το firewall, απλά πίστευα ότι αυτό είναι η αιτία που δεν συνδέομαι στο ίντερνετ με κανένα τρόπο (ούτε και με στικάκι), κάπου αλλού πρέπει να είναι το πρόβλημα ίσως αλλά έχω βγάλει καπνούς και παράτησα την προσπάθεια. Σας ευχαριστώ θερμά. μπορει να ειναι πολλα και να μην συνδεεσαι και το firewall μαλλον το τελευταιο.ειδικα των windows.μπορει προβλημα με dns Μπορει προβλημα με λαθος ip στο tcp ip.αν θες λυσεις σου γραφουμε παντως.
revox Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Τώρα μου έφτιαξες την διάθεση φίλε μου. Λοιπόν όταν επιλέγω από τον πινάκα έλεγχου να ανοίξω το firewall έχω τη ακόλουθη ταμπέλα windows firewall cannot be displayed because the associated service is not running. Do you want to start the windows Firewall / internet connection sharing (ICS) services? Και στην συνέχεια επιλέγοντας ναι μου λέει ότι δεν μπορεί να εκκινήσει. Έχω την εντύπωση ότι εδώ βρίσκεται το πρόβλημα που μου κόβει κάθε προσπάθεια σύνδεσης στο ίντερνετ με κάθε τρόπο (ενσύρματα, ασύρματα ακόμα και με στικάκι της cosmote). Με την ενσύρματη έχω κανονική σύνδεση αλλά καμιά μεταφορά δεδομένων. Στίς ρυθμίσεις TCP/IP εχω επιλεγμένα αυτόματα.
poulinos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Τώρα μου έφτιαξες την διάθεση φίλε μου. Λοιπόν όταν επιλέγω από τον πινάκα έλεγχου να ανοίξω το firewall έχω τη ακόλουθη ταμπέλα windows firewall cannot be displayed because the associated service is not running. Do you want to start the windows Firewall / internet connection sharing (ICS) services? Και στην συνέχεια επιλέγοντας ναι μου λέει ότι δεν μπορεί να εκκινήσει. Έχω την εντύπωση ότι εδώ βρίσκεται το πρόβλημα που μου κόβει κάθε προσπάθεια σύνδεσης στο ίντερνετ με κάθε τρόπο (ενσύρματα, ασύρματα ακόμα και με στικάκι της cosmote). Με την ενσύρματη έχω κανονική σύνδεση αλλά καμιά μεταφορά δεδομένων. Στίς ρυθμίσεις TCP/IP εχω επιλεγμένα αυτόματα. κανονικα ειναι δυσκολο να σε κοβει αυτο.το λεω διοτι και εγω εχω κλεισει το service του ics και οταν παω να ανοιξω το firewall εχω ακριβως το ιδιο μυνημα.βεβαια αν πατησω Yes ξεκιναει το service κανονικα.αλλα και παλι δεν θα πρεπε να σε κοβει αυτο. για να δουμε κατι αλλο.ας πουμε οτι πας να μπεις με ethernet Με ενα ρουτερ?στο μενου του ρουτερ μπαινεις κανονκα οταν χτυπας την ip του?se ipconfig τις παιρνεις?
revox Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν μπαίνω, ο mozila μου λέει για πρόβλημα με firewall και ο ίντερνετ explorer δεν μπαίνει.
poulinos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 απο command prompt γραψε ipconfig να δουμε τι σου βγαζει εκει για αρχη.
rfc Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Κανε σκαν με malwarebytes σε πρωτη φαση. Update database πρωτα
poulinos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 το ics μπορεις να βρεις το service του αν πας στα services οποτε μπορει να το βαλεις να εκτελειται παντα και να δεις αν θα τρεξει κανονικα οταν bootarei στα windows.αν και κανονικα θα πρεπε να μπορεις να το κανεις start οποιαδηποτε στιγμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα