Προς το περιεχόμενο

[TV-Monitor 23''] Samsung LED T23C350EW από ΠΛΑΙΣΙΟ 159,00 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειναι Ips?

ΟΧΙ... Δυστυχώς είναι TN LED

Στο πλαίσιο δεν είναι πια διαθέσιμο το προιόν

Για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει και το PUBLIC

Τα πλήρη τεχνικά χααρακτηριστικά θα τα βρείτε εδώ: http://www.samsung.com/gr/consumer/pc-peripherals-printers/monitor/multifunction/LT23C350EW/EN-spec

Δημοσ.

Μου εχουν περασει ολα τα μοντελα της LG που ειναι και τηλεοραση και παντα τα ειχα παρει για τηλεοραση.

Τωρα στο παιδικο τους εχω μια 2352 και την εχω σχετικα ψηλα αλλα με το ips βλεπουν μια χαρα και στην κουζινα μια 2250 που ειναι tn panel

Δημοσ.

πολυ καλη λειτουργια ειναι και το pip που εχει που νομιζω οτι σαυτα τα χρηματα δεν βρισκεις κατι αλλο

Δημοσ.

πολυ καλη λειτουργια ειναι και το pip που εχει που νομιζω οτι σαυτα τα χρηματα δεν βρισκεις κατι αλλο

Υπόψιν η συγκεκριμένη λειτουργία δεν ειναι για ταυτόχρονη προβολή δυο διαφορετικών καναλιών αλλα για προβολή δυο διαφορετικών πηγών (πχ TV - PC) την ίδια στιγμή.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Υπόψιν η συγκεκριμένη λειτουργία δεν ειναι για ταυτόχρονη προβολή δυο διαφορετικών καναλιών αλλα για προβολή δυο διαφορετικών πηγών (πχ TV - PC) την ίδια στιγμή.

εμενα παντως με βολευει παρα πολυ η συγκεκριμενη λειτουργια γιατι ενω ειμαι στον υπολογιστη μπορω να βλεπω παραληλα και τηλεοραση!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...