Beep Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 ειναι Ips? ΟΧΙ... Δυστυχώς είναι TN LED Στο πλαίσιο δεν είναι πια διαθέσιμο το προιόν Για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει και το PUBLIC Τα πλήρη τεχνικά χααρακτηριστικά θα τα βρείτε εδώ: http://www.samsung.com/gr/consumer/pc-peripherals-printers/monitor/multifunction/LT23C350EW/EN-spec
LLLEFTERIS Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Με 170 περνεις την LG M2352 που ειναι και ips και παιζει και σχεδον τα παντα απο usb μεχρι 2 TB δισκο της εβαλα πανω.
Beep Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Η Samsung έχει χρόνο απόκρισης 2ms, ενώ η LG έχει 5... Βέβαια άλλο TN και άλλο IPS...
LLLEFTERIS Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μου εχουν περασει ολα τα μοντελα της LG που ειναι και τηλεοραση και παντα τα ειχα παρει για τηλεοραση. Τωρα στο παιδικο τους εχω μια 2352 και την εχω σχετικα ψηλα αλλα με το ips βλεπουν μια χαρα και στην κουζινα μια 2250 που ειναι tn panel
stivi1981 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 πολυ καλη λειτουργια ειναι και το pip που εχει που νομιζω οτι σαυτα τα χρηματα δεν βρισκεις κατι αλλο
geodimis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 πολυ καλη λειτουργια ειναι και το pip που εχει που νομιζω οτι σαυτα τα χρηματα δεν βρισκεις κατι αλλο Υπόψιν η συγκεκριμένη λειτουργία δεν ειναι για ταυτόχρονη προβολή δυο διαφορετικών καναλιών αλλα για προβολή δυο διαφορετικών πηγών (πχ TV - PC) την ίδια στιγμή.
stivi1981 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Υπόψιν η συγκεκριμένη λειτουργία δεν ειναι για ταυτόχρονη προβολή δυο διαφορετικών καναλιών αλλα για προβολή δυο διαφορετικών πηγών (πχ TV - PC) την ίδια στιγμή. εμενα παντως με βολευει παρα πολυ η συγκεκριμενη λειτουργια γιατι ενω ειμαι στον υπολογιστη μπορω να βλεπω παραληλα και τηλεοραση!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα