Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Γνωρίζει κανείς τίποτα για την εταιρία hosting www.ifastnet.com ; Βλέπω καλά πακέτα και οικονομικά. Σε σύγκριση με την GoDaddy θα είναι καλύτερη; Προς το παρών είμαι στο παπάκι αλλά ψάχνω να πάω κάπου που να δίνει απεριόριστες databases.

Δημοσ.

Καλησπέρα! Γνωρίζει κανείς τίποτα για την εταιρία hosting www.ifastnet.com ; Βλέπω καλά πακέτα και οικονομικά. Σε σύγκριση με την GoDaddy θα είναι καλύτερη; Προς το παρών είμαι στο παπάκι αλλά ψάχνω να πάω κάπου που να δίνει απεριόριστες databases.

Φιλε προσωπικα θα σου πρωτεινα να μεινεις μακρια απο αυτην την "εταιρια". Το shared hosting τους κρυβει πολλα restrictions οπως Indoes limits, cpu limits, ram limits και αποκλείεται να στησεις εκει περα καλο σαιτ. Επιπλεον αλλαζουν συχνα την δομη του συστηματος τους και αυτο θα σε αναγκαζει να κάνεις συνεχια αλλαγές στα αρχεια σου (οταν χρησιμοποιεις wordpress η joomla) .

Το μονο καλο που προφέρουν ειναι η τεχνική υποστήριξη, γρηγορη και σαφής.

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε προσωπικα θα σου πρωτεινα να μεινεις μακρια απο αυτην την "εταιρια". Το shared hosting τους κρυβει πολλα restrictions οπως Indoes limits, cpu limits, ram limits και αποκλείεται να στησεις εκει περα καλο σαιτ. Επιπλεον αλλαζουν συχνα την δομη του συστηματος τους και αυτο θα σε αναγκαζει να κάνεις συνεχια αλλαγές στα αρχεια σου (οταν χρησιμοποιεις wordpress η joomla) .

Το μονο καλο που προφέρουν ειναι η τεχνική υποστήριξη, γρηγορη και σαφής.

Σε ευχαριστώ! Για την godaddy τι γνώμη έχεις; Ή αν μπορείς να μου προτίνεις κάποια άλλη στο εξωτερικό χωρίς περιορισμούς, σε αυτά τα χρήματα.

Δημοσ.

Αναφέρεσαι σε μια απο τις μεγαλύτερες εταιρείες αν όχι η μεγαλύτερη στο χώρο... Ολες έχουν κάποιους περιορισμούς αν δε θες τότε πας σε vps/dedicated.

Δες και την bluehost.

• Like 1
Δημοσ.

Αναφέρεσαι σε μια απο τις μεγαλύτερες εταιρείες αν όχι η μεγαλύτερη στο χώρο... Ολες έχουν κάποιους περιορισμούς αν δε θες τότε πας σε vps/dedicated.

Δες και την bluehost.

Ναι το ξέρω οτι είναι απο τις μεγαλύτερες στο χώρο αλλά έχω ακούσει οτι είναι χάλια απο ταχύτητες. Ισχύει; Γιατί αλλιώς μια χαρά τη βλέπω. Για dedicated δεν ενδιαφέρομαι, δεν το χρειάζομαι. Αυτό που θέλω είναι να έχω πολλά domain και πολλές databases.

Δημοσ.

Κάτι άλλο, στην godaddy έχουν προσφορά το Deluxe πακέτο 3.59 ευρώ το μήνα. Αυτή η προσφορά είναι για τώρα ή είναι πάντα αυτή η τιμή και απλά το έχουν για διαφημιστικούς λόγους έτσι; Με λίγα λόγια σε ένα χρόνο αν χρειαστεί να ανανεώσω θα είναι ίδια η τιμή;

Δημοσ.

Και πολλά domains, και πολλές databases και γρήγορες ταχύτητες και 3.5 ευρώ το μήνα δεν συμβαδίζουν.

Ξεκαθάρισε τις προτεραιότητές σου και συμβιβάσου.

Δημοσ.

Δεν θέλω κάτι ιδιαίτερο. Απλά να έχω πάνω απο 10 databases που δίνει το παπάκι. Απο εκεί και πέρα ψάχνω την καλύτερη value for money περίπτωση. Μάλλον στην godaddy θα πάω αλλά ρωτάω αν η τιμή που δίνει είναι μόνιμη ή είναι προσφορά λίγων ημερών.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ! Για την godaddy τι γνώμη έχεις; Ή αν μπορείς να μου προτίνεις κάποια άλλη στο εξωτερικό χωρίς περιορισμούς, σε αυτά τα χρήματα.

Το godaddy ειναι πολυ καλο αν θες να hostareis πολλά μικρά websites αλλά η προσφορα που έχει ειναι προσωρινή, μετα πάει στα 7 ευρω. Eγω δεν χρησιμοποιω πλεον shared hosting και γι' αυτο θα σου πρότεινα https://www.digitalocean.com/....με 5 δολαρια το μηνα έχεις ενα καλο VPS με 518 ΜΒ ram και 20GB Disk space, αρκετα για να hosting σε πολλες ιστοσελίδες χωρις restrictions

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...