dimitrisOS Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα επειδή σκέφτομαι να δοκιμάσω τα linux ως μόνιμο λειτουργικό στον desktop μου κατέβασα την τελευταία έκδοση την φόρτωσα σε usb flash και έβαλα να κάνει boot όλα μια χαρά διάλεξα να γίνει αντικατάσταση των windows 7 όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία μετά από το restart βάζω τον κωδικό και κολλάει εκεί το ίδιο συμβαίνει και με την έκδοση gnome που θέλω τι πρέπει να κάνω ; βασικά το πρόβλημα πρέπει να είναι στον ssd τι πρέπει να φτιάξω ; να ξέρετε τώρα δεν έχει λειτουργικό μέσα . ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Και εγώ σε ssd την έχω την διανομή και νομίζω ότι λειτορυγεί αρκετά καλύτερα από τι τα windows 7 που τα έχω σε έναν άλλον ssd. Και ποιο γρήγορα μπουτάρει συν ότι τα προγράμματα ανοίγουν με την μια. Οταν λες βάζεις κωδικό δλδ βλέπεις την οθόνη login κανονικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι ναι κανονικά βάζω τον κωδικό μπαίνει και εμφανίζεται μόνο η αριστερή μπάρα όχι η πάνω και κολλάει εκεί το ποντίκι κουνιέται αλλά δεν πατιέται τίποτα αυτήν την έκδοση δοκίμαζα την 64 ubuntu-gnome-13.04-desktop-amd64.iso αλλά τώρα κατεβάζω την ubuntu-gnome-13.04-desktop-i386.iso μπας και ανοίξει ο υπολογιστής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gmouzo Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δοκιμασες με ctrl - alt + f 1 να δεις αν μπαινει σε τερματικο να μπεις απο εκει, μηπως ειναι προβλημα με οδηγους καρτας γραφικων (ποια καρτα εχεις ?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Τελικά άνοιξε κανονικά με την i386 έκδοση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα έχω ένα προβληματάκι για αρχή έχω κάποια word αρχεία & excel αλλά πάω να τα ανοίξω με το libreoffice και μου τα βγάζει κινέζικα το αρχείο word το ονόμασα και doc από docx αλλά τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Η συμβατότητα μεταξύ Word και LibreOffice είναι σχετικά περιορισμένη. Όσο πιο περίπλοκα έγγραφα έχεις τόσο χειρότερο είναι το αποτέλεσμα όταν το ανοίγεις με το Libre. Αν είναι σκέτο κείμενο, τότε συνήθως είναι οκ. 1. Αν τα έγγραφα word τα θες μόνο για ανάγνωση, τότε μετέτρεψέ τα σε pdf. 2. Αν τα έγγραφα θέλεις να τα επεξεργαστείς και να τα στείλεις σε άλλους, τότε χρειάζεσαι εγκατάσταση Word. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να το πετύχεις αυτό (Windows, VirtualBox, Dual Boot, Wine). 3. Αν υπάρχει η δυνατότητα, παράτα το word και δούλεψε αποκλειστικά σε libre. Αν συνεργάζεσαι με άλλους, θα πρέπει να κάνετε όλοι την μετάβαση. Προσωπική γνώμη είναι οτι το Writer είναι λίγο καλύτερο απο το Word. 4. Η μετατροπή από docx σε doc δεν γίνεται με απλή μετονομασία. Είναι διαφορετικά file formats και πρέπει να γίνεται μέσα από το Word (ίσως υπάρχουν και ειδικοί converters, αλλά για καλύτερα αποτελέσματα, μόνο word). ps. Να ανοίγεις άλλο θέμα. Τι σχέση αυτό με ubuntu και ssd? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν κάνεις εγκατάσταση και τα msfonts μήπως διορθωθεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν κάνεις εγκατάσταση και τα msfonts μήπως διορθωθεί? από το κέντρο λογισμικού ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 H από κονσόλα δώσε sudo apt-get install ttf-mscorefonts-installer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 τελικά πήγα σε έναν υπολογιστή με windows και με office10 και έκανα τα αρχεία από το docx σε doc και όλα μια χαρά ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Βάλε και τα msfonts πάντως θα σου χρειαστούν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Βάλε και τα msfonts πάντως θα σου χρειαστούν. ok τα έβαλα ! να ρωτήσω και κάτι ακόμα, πρέπει να βάλω και τους driver μητρική - κάρτα γραφικών και ότι άλλο έχω ; από τα cd που έχω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Ρίξε μία ματιά εδώ. https://el.wikibooks.org/wiki/Linux_για_αρχάριους/Εγκατάσταση_Drivers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Ρίξε μία ματιά εδώ. https://el.wikibooks.org/wiki/Linux_για_αρχάριους/Εγκατάσταση_Drivers οπότε δεν πειράζω τίποτα ή απλά να τα βάλω και να μην ξανά ασχοληθώ με driver ; αυτό που θέλω πιο πολύ είναι ο εκτυπωτής μου και την δεύτερη οθόνη δεν την αναγνωρίζει πλήρες δηλαδή τρέχει σε χαμηλότερα pixel από ότι είναι το μέγιστο τις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα