Prospector8 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Ποση ωρα να το βαλω να τρεξει? (Το βραδυ ομως γιατι πηγα δουλεια τωρα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agligoros Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 λιγο,κανα 5λεπτο να δεις τι θερμοκρασιες θα ανεβασει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 5 λεπτα δεν ειναι αρκετα. Ασε να ολοκληρωθει το πρωτο run και στο δευτερο θα εχεις σχεδον max οσο πιασει. Λογικα κανα 20 λεπτο θα παρει. Το κοβω παντως να μην εχει μεγαλη διαφορα, 2-5 βαθμους περιπου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Οκ θα το αφησω 20λεπτο. Το τεστ που δειχνω ειναι με blend to οποιο αλλαζει ανα 15 λεπτα. Απο οτι θυμαμαι στην αρχη πιανει max 69C,και μετα τα 15 λεπτα στα 8Κ πλεων πιανει 86C απο κει περα οση ωρα και να το αφησω παραπανω δεν θα παει.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agligoros Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 δοκιμαζω και γω 20 λεπτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Για να δουμε.. Δωσε και specs,θερμοκρασια δωματιου κτλπα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agligoros Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 20λεπτο blend στα 4,00ghz h100 19,5-20 κελσιου σε λιγο ερχετε και το smallffts 20 λεπτο ffts 20λεπτο blend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Που ειναι το oc?? Το 4 ουτε ρευμα δεν θελει! Τουλαχιστον 4.8 θελω να μου δειξεις Εσυ delid τον εχεις κανει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agligoros Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 τελικα ειχε δικιο ο zapee.πολυ μικρες διαφορες θερμοκρασιας. τι overclock ρεη;σιγα να μη στρεσαρω το cpu στα 4,7. το βραδακι αμα εχω κεφια ισως το επιχειρησω και αυτο delid ειμαι με μαυρη σιλικονη. ασε που εμενα ειναι βατορουφυχτρα.δεν ειναι σα τα φλωρακια τα δικα σαςΑΧΑΧΑΧΑΧΧ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Ε νταξει και εμενα πολλα ζηταει για τα 5ghz ηθελα κατω απο 1.4V αλλα τι να κανουμε. Στα 4.9 ειμαι stable στα 1.37V.. Δες που βρισκεσαι για αρχη στα 1.3V,και μετα βλεποντας και κανοντας.. Τι ψυκτρα εχεις? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Εχω 3 μερες τωρα που δοκιμαζω παστες. Μεταξυ των AS5/MX-4/PK3/EKWB βλεπω οτι η καλυτερη στο setup μου ειναι η PK3 με δευτερη καλυτερη την MX-4. Θα ηθελα να δοκιμασω και τη Liquid ultra αλλα βαριεμαι το καθαρισμα...Τωρα εχω αφησει την MX-4 πανω και αργοτερα θα ανεβασω και εγω...Προς το παρων πρεπει να παρω ενα HDMI γιατι λιωνω στο GTA5 στο Xbox... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agligoros Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Ε νταξει και εμενα πολλα ζηταει για τα 5ghz ηθελα κατω απο 1.4V αλλα τι να κανουμε. Στα 4.9 ειμαι stable στα 1.37V.. Δες που βρισκεσαι για αρχη στα 1.3V,και μετα βλεποντας και κανοντας.. Τι ψυκτρα εχεις? γιαυτο σου λεω ειναι φλωρακια τα δικα σας,1.35 για 4,7 το ρημαδι μου ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧ ψυκτρα ειπαμε την corsair H100 4,7 small ffts 4,8 δεν εχω βρει ακομη ποσο θελει αλλα το 1,5 το εχει στο νερο Εχω 3 μερες τωρα που δοκιμαζω παστες. Μεταξυ των AS5/MX-4/PK3/EKWB βλεπω οτι η καλυτερη στο setup μου ειναι η PK3 με δευτερη καλυτερη την MX-4. Θα ηθελα να δοκιμασω και τη Liquid ultra αλλα βαριεμαι το καθαρισμα...Τωρα εχω αφησει την MX-4 πανω και αργοτερα θα ανεβασω και εγω...Προς το παρων πρεπει να παρω ενα HDMI γιατι λιωνω στο GTA5 στο Xbox... δε σε ρωτησα φιλε ηρθε το αλλο πακετακι απο ελτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Χμμ.. Ποια μητρικη εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agligoros Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 asus p8z77 deluxe μη το ψαχνεις,το τσιπακι ειναι μετριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Ποσο εχεις το Pll voltage?? Καλα οπως νομιζεις,αμα το εχεις ψαξει οπως λες,πασο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα