Προς το περιεχόμενο

H100i+ Fractal midi r2 προβλημα εγκαταστασης

Prospector8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

5 λεπτα δεν ειναι αρκετα. :) Ασε να ολοκληρωθει το πρωτο run και στο δευτερο θα εχεις σχεδον max οσο πιασει. Λογικα κανα 20 λεπτο θα παρει. Το κοβω παντως να μην εχει μεγαλη διαφορα, 2-5 βαθμους περιπου.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οκ θα το αφησω 20λεπτο. Το τεστ που δειχνω ειναι με blend to οποιο αλλαζει ανα 15 λεπτα. Απο οτι θυμαμαι στην αρχη πιανει max 69C,και μετα τα 15 λεπτα στα 8Κ πλεων πιανει 86C απο κει περα οση ωρα και να το αφησω παραπανω δεν θα παει..

• Like 1

τελικα ειχε δικιο ο zapee.πολυ μικρες διαφορες θερμοκρασιας.

τι overclock ρεη;σιγα να μη στρεσαρω το cpu στα 4,7.

το βραδακι αμα εχω κεφια ισως το επιχειρησω και αυτο :P

delid ειμαι με μαυρη σιλικονη.

ασε που εμενα ειναι βατορουφυχτρα.δεν ειναι σα τα φλωρακια τα δικα σαςΑΧΑΧΑΧΑΧΧ

• Like 1

Ε νταξει και εμενα πολλα ζηταει για τα 5ghz ηθελα κατω απο 1.4V αλλα τι να κανουμε. Στα 4.9 ειμαι stable στα 1.37V.. Δες που βρισκεσαι για αρχη στα 1.3V,και μετα βλεποντας και κανοντας.. Τι ψυκτρα εχεις?

• Like 1

Εχω 3 μερες τωρα που δοκιμαζω παστες. Μεταξυ των AS5/MX-4/PK3/EKWB βλεπω οτι η καλυτερη στο setup μου ειναι η PK3 με δευτερη καλυτερη την MX-4. Θα ηθελα να δοκιμασω και τη Liquid ultra αλλα βαριεμαι το καθαρισμα...Τωρα εχω αφησει την MX-4 πανω και αργοτερα θα ανεβασω και εγω...Προς το παρων πρεπει να παρω ενα HDMI γιατι λιωνω στο GTA5 στο Xbox... :-D

• Like 1

Ε νταξει και εμενα πολλα ζηταει για τα 5ghz ηθελα κατω απο 1.4V αλλα τι να κανουμε. Στα 4.9 ειμαι stable στα 1.37V.. Δες που βρισκεσαι για αρχη στα 1.3V,και μετα βλεποντας και κανοντας.. Τι ψυκτρα εχεις?

γιαυτο σου λεω ειναι φλωρακια τα δικα σας,1.35 για 4,7 το ρημαδι μου ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧ

ψυκτρα ειπαμε την corsair H100

4,7 small ffts

122m0yq.png

4,8 δεν εχω βρει ακομη ποσο θελει αλλα το 1,5 το εχει στο νερο :lol:

Εχω 3 μερες τωρα που δοκιμαζω παστες. Μεταξυ των AS5/MX-4/PK3/EKWB βλεπω οτι η καλυτερη στο setup μου ειναι η PK3 με δευτερη καλυτερη την MX-4. Θα ηθελα να δοκιμασω και τη Liquid ultra αλλα βαριεμαι το καθαρισμα...Τωρα εχω αφησει την MX-4 πανω και αργοτερα θα ανεβασω και εγω...Προς το παρων πρεπει να παρω ενα HDMI γιατι λιωνω στο GTA5 στο Xbox... :-D

δε σε ρωτησα φιλε

ηρθε το αλλο πακετακι απο ελτα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...