Προς το περιεχόμενο

H100i+ Fractal midi r2 προβλημα εγκαταστασης

Prospector8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

για να πω την αλήθεια δεν ξέρω τι είναι Avx.

και εγώ δεν μπορώ να πετύχω την σωστή στο γούγλη :) σε φόρουμ το βρήκα ποσταρισμένο.αυτή είναι μέχρι στιγμής η τελευταία έκδοση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ω ΘΕΟΙ! Για παμε λιγο...

3570k 4.7Ghz 1.275 Temps με ΣΤΟΚ Παστα Σε 10λεπτο Blend mode. H100i σε perfomance mode (1800rpm)

stable_blend_10min_old_pasta.jpg

Temps με MX-4 Παστα. Παντα το δωματιο σταθερο στους 24C.

10min_stable_new_pasta.jpg

Αυριο το πρωι εχει τοποθετηση ροδελων απο το backplate που ειχε η A70,χλωμο να αλλαξει κατι πιστευω.

Θα το τρεξω το βράδυ γτ σήμερα το πρωι το ξέχασα..

Βρέθηκε μετα απο πολύ κόπο και το stable του 4.8Ghz. Έπειτα απο μια ωρα stress test, κανένα error Max temp έδειξε 88C με 1.335V ρευμα. Και κάπου εδώ είμαι αναγκασμενος να σταματήσω. Επαιξα μίση ωρα Bf3 ,Max temp cpu 65C και GPU 62. Αυτα

Δεν έχει τύχει να το προσεξω και δεν είμαι σπιτι,θα σου πω το βραδύ αν είναι. Τσεκαρε μήπως υπάρχει καμια βίδα για να βγει το φίλτρο.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Το λοιπον,λιγα τεστ που εκανα σημερα το πρωι. Specs της υπογραφης μου. 21C η θερμοκρασια δωματιου.

5_1hour_prime.jpg

vantage_5g.jpg

pi_5.jpg

Δυστηχως το νεο 3D mark δεν μου ανοιγει ουτε το Black hole :( Φυσικα τα 5Ghz ειναι μονο για Benchies,για 24/7 τον εχω 4.8 στα 1.3V. Tα optimal temps που ειχα διαβασει για τους Ivy ειναι 90C και κατω :) Αμα υπαρχει αλλο τεστακι,πειτε  :P

• Like 4

Το λοιπον,λιγα τεστ που εκανα σημερα το πρωι. Specs της υπογραφης μου. 21C η θερμοκρασια δωματιου.

5_1hour_prime.jpg

vantage_5g.jpg

pi_5.jpg

Δυστηχως το νεο 3D mark δεν μου ανοιγει ουτε το Black hole :( Φυσικα τα 5Ghz ειναι μονο για Benchies,για 24/7 τον εχω 4.8 στα 1.3V. Tα optimal temps που ειχα διαβασει για τους Ivy ειναι 90C και κατω :) Αμα υπαρχει αλλο τεστακι,πειτε   :P

τι παστα εβαλες;στο αναμεσα

Μεσα στο Cpu μπηκε Coollaboratory Liquid Ultra και πανω στο cpu μπηκε Mx-4. Δυστηχως δεν μπορω να υπολογισω ποσους βαθμους κερδισα με το delid ,διοτι ειχαμε εντελως αλλες θερμοκρασιες πριν 2-3βδομαδες σε σχεση με τις σημερινες μερες.. Σιγουρα πανω απο 14C.

Θα ηθελα να ευχαριστησω πρωτα απο ολους τον Caution που ασχοληθηκε με την διαδικασια αυτη,το να δω 5ghz stable ηταν ενα απο τα τεχνολογικα μου ονειρα xD 2ον Ενα τεραστιο μπραβο στην Asrock η οποια με μια 125€ μητρικη αντεξε πανω της 5ghz επεξεργαστη και με αρκετο ρευμα. 3ον φυσικα ολους εσας με τις συμβουλες σας,την βοηθεια επιλογης υδροψυξης οπου παρα τα πολλα προβληματα που ακουγοντουσαν σταθηκε στο υψος των περιστασεων. ( ακομα δεν εχω βαλει πλαστικες ροδελες στο backplate >.<) Το βραδυ θα ανεβασω και temps απο μισης ωρας Bf4 με μια 7870Xt ,να δουμε και πως παει στο gaming :)

• Like 4

απονομη οσκαρ καιτετοια :P

και γω τα ιδια liquid ultra και mx-4

πατα και ενα smallffts οταν βρεις χρονο

μαυρη σιλικονη εβαλες για να κολλησει το Ihs;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...