Αντώνης Παρ. Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 για να πω την αλήθεια δεν ξέρω τι είναι Avx. και εγώ δεν μπορώ να πετύχω την σωστή στο γούγλη σε φόρουμ το βρήκα ποσταρισμένο.αυτή είναι μέχρι στιγμής η τελευταία έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Από 27.3 και πάνω σίγουρα υποστηρίζει AVX (και τα temps πάνε στο Θεό)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Ω ΘΕΟΙ! Για παμε λιγο... 3570k 4.7Ghz 1.275 Temps με ΣΤΟΚ Παστα Σε 10λεπτο Blend mode. H100i σε perfomance mode (1800rpm) Temps με MX-4 Παστα. Παντα το δωματιο σταθερο στους 24C. Αυριο το πρωι εχει τοποθετηση ροδελων απο το backplate που ειχε η A70,χλωμο να αλλαξει κατι πιστευω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Για τρέξε και μισό λεπτό το small fft test. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Θα το τρεξω το βράδυ γτ σήμερα το πρωι το ξέχασα.. Βρέθηκε μετα απο πολύ κόπο και το stable του 4.8Ghz. Έπειτα απο μια ωρα stress test, κανένα error Max temp έδειξε 88C με 1.335V ρευμα. Και κάπου εδώ είμαι αναγκασμενος να σταματήσω. Επαιξα μίση ωρα Bf3 ,Max temp cpu 65C και GPU 62. Αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskir Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μια που εχεις το arc midi r2 πως βγαινει το υλικο που υπαρχει στην οροφη για μην μαζευει σκονη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν έχει τύχει να το προσεξω και δεν είμαι σπιτι,θα σου πω το βραδύ αν είναι. Τσεκαρε μήπως υπάρχει καμια βίδα για να βγει το φίλτρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 ενα 10λεπτο με το τελευταιο prime σε small FFTs.cpu στα 4.3ghz με 1.18v(το εχω offset).στο δωματιο εχω 25.5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Ο δικός μου haswell στο blend στα 4.5 Ghz/1.26v δε φτάνει τους 70oC, στο small fft όμως χτυπάει 90+. Μάλλον το avx2 κάνει τη διαφορά στα temps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Ε ναι σίγουρα κανει διαφορά,και εγώ είχα διαφορετικά temps πριν δοκιμασω με Αvx,άλλα ο σωστός και εγκυρος τροπος ειναι με Avx. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Το λοιπον,λιγα τεστ που εκανα σημερα το πρωι. Specs της υπογραφης μου. 21C η θερμοκρασια δωματιου. Δυστηχως το νεο 3D mark δεν μου ανοιγει ουτε το Black hole Φυσικα τα 5Ghz ειναι μονο για Benchies,για 24/7 τον εχω 4.8 στα 1.3V. Tα optimal temps που ειχα διαβασει για τους Ivy ειναι 90C και κατω Αμα υπαρχει αλλο τεστακι,πειτε 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 απιστευτες οι θερμοκρασιες!!μπραβο φιλε μου!!!τελικα το delid εκανε θαυματα ε??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agligoros Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Το λοιπον,λιγα τεστ που εκανα σημερα το πρωι. Specs της υπογραφης μου. 21C η θερμοκρασια δωματιου. Δυστηχως το νεο 3D mark δεν μου ανοιγει ουτε το Black hole Φυσικα τα 5Ghz ειναι μονο για Benchies,για 24/7 τον εχω 4.8 στα 1.3V. Tα optimal temps που ειχα διαβασει για τους Ivy ειναι 90C και κατω Αμα υπαρχει αλλο τεστακι,πειτε τι παστα εβαλες;στο αναμεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μεσα στο Cpu μπηκε Coollaboratory Liquid Ultra και πανω στο cpu μπηκε Mx-4. Δυστηχως δεν μπορω να υπολογισω ποσους βαθμους κερδισα με το delid ,διοτι ειχαμε εντελως αλλες θερμοκρασιες πριν 2-3βδομαδες σε σχεση με τις σημερινες μερες.. Σιγουρα πανω απο 14C. Θα ηθελα να ευχαριστησω πρωτα απο ολους τον Caution που ασχοληθηκε με την διαδικασια αυτη,το να δω 5ghz stable ηταν ενα απο τα τεχνολογικα μου ονειρα xD 2ον Ενα τεραστιο μπραβο στην Asrock η οποια με μια 125€ μητρικη αντεξε πανω της 5ghz επεξεργαστη και με αρκετο ρευμα. 3ον φυσικα ολους εσας με τις συμβουλες σας,την βοηθεια επιλογης υδροψυξης οπου παρα τα πολλα προβληματα που ακουγοντουσαν σταθηκε στο υψος των περιστασεων. ( ακομα δεν εχω βαλει πλαστικες ροδελες στο backplate >.<) Το βραδυ θα ανεβασω και temps απο μισης ωρας Bf4 με μια 7870Xt ,να δουμε και πως παει στο gaming 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agligoros Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 απονομη οσκαρ καιτετοια και γω τα ιδια liquid ultra και mx-4 πατα και ενα smallffts οταν βρεις χρονο μαυρη σιλικονη εβαλες για να κολλησει το Ihs; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα