Προς το περιεχόμενο

H100i+ Fractal midi r2 προβλημα εγκαταστασης

Prospector8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόνο 1 βαθμό ? Περίεργο ίσως η πασούλα σου δεν ειναι και απο τις καλύτερες.. Η h100i έχει καλύτερα τεμπς και απο την silver arrow πόσο μάλλον απο την α70..

Μπαααα...μεγαλες διαφορες δεν εχει, οχι τοσο τουλαχιστον για να δικαιολογει τα 40 ευρω παραπανω. Στον 8350 που ειχα, και η παλιοψυκτρα που εχεις αλλα και η H100i, με AS5 και οι δυο, ειχαν διαφορα ανευ σημασιας.:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Παλίoψυκτρα αχαχ. Συμφωνω η διαφορά υπάρχει αλλα είναι πολυ μικρη της τάξεως 1-1.5 βαθμούς.. Τουλάχιστον αυτο έχω δει σε reviews. 

Εγώ πάντως στο backplate είχα βάλει και 4 λαστιχένιες ροδέλες έχτρα στο πίσω μέρος για να σφίξει καλά.

Ολοι καπως τα φεραμε, απο δω και απο κει, για να "σφιξει" το block καλα...Το αποτελεσμα ομως δε νομιζω να ικανοποιησε καποιον!:P

Προσωπικα αυτα που διαβαζα, οτι πχ στον 3570k εβλεπαν αρκετοι 75 βαθμους και μετα το washer mod 25 βαθμους κατω, ουτε το πιστευα αλλα ουτε και το ειδα! Διαφορα ναι, μεγαλη, οχι...

• Like 1

Αμα μου βρισκατε και το καταλληλο μεγεθος θα τις ειχα παρει κιολας :P Θα κανω καποια στιγμη αυτο το χαρτι. Παμε στα δικα μας τωρα.

ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ!

5λεπτο Prime AVX Blend Σε Διαταξη PUSH (Φανς πανω απο radiator)

3570_pull.png

Σε Διαταξη PUSH (Φανς κατω απο radiator)

3570_push.jpg

Επιτελους !! Δεν θα αλλαξω διαταξη εννοειται αλλα γνωριζω το θεμα με την σκονη,μια φορα το μηνα τουλαχιστον θα του περναω ενα χερακι. :D

Μας μενει,αλλαγη παστας(χλωμο αλλα θελω) και καλυτερη στηριξει του Backplate! 

**To δωματιο παντα στους 25C και το perfomance mode ηταν στα 1800rpm,με θορυβο λιγο πιο πανω απο το ανεκτο :o

• Like 1

αυτα ειναι τα δικα μου temps με 26c στο δωματιο!ο cpu ειναι στα 4.3 με voltage 1.210 και τα fans τα εχω στις 1400 στροφες!η παστα που εχω ειναι mx-4!

post-226136-0-74138400-1379182936_thumb.jpg

• Like 1

Πουθενά ροδελες ρε,έφαγα όλο το πρωινό μου γαμω,αν είναι δυνατόν.. Με το oc βρήκα οτι με 1.275 είμαι σταθερος για τα 4.7Ghz με Max temp 80C με τεστ του prime με την πρωτη επιλογή που έχει.. Σήμερα το βραδύ έχει να βρω το σταθερό σημειό του 4.8Ghz οπου κάπου εκεί θα σταματήσω.

• Like 1

Ναι σε 5 τέτοια και όλοι κάνανε λες και τους εδειξα εξωγήινη τεχνολογία -.- υπάρχει ενα μαγαζί που ίσως να έχει άλλα είναι κεντρο Αθηνά,και Ολα αυτά για 4 φακιν ροδελες....

Περίεργο latest version ειχα πατήσει και δεν μου το είχα βγάλει. Avx είναι αυτό ή η απλή εκδοση? Γιατί τα σωστα αποτελεσματα με την Avx εκδοση βγαίνουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...