Προς το περιεχόμενο

H100i+ Fractal midi r2 προβλημα εγκαταστασης

Prospector8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ι'll be the party pooper, αλλά τρέχεις έκδοση prime χωρίς AVX οπότε τόσο οι θερμοκρασίες όσο και στο stability είναι αμφισβητήσιμα... :/

This is how you do it

1152-albums111-picture15244.jpg

:)

Εννοειται πως εκανες καλα και το διευκρινησες,σωστα πραγματα θελω να κανω :) Επισης το Blend τεστ να κανω γενικα? (και τι ειναι το delid ειπαμε ? XD)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν ψάχνεις για cpu core stability, καλύτερα Large FFT. Απλά μετά, θέλεις και blend μπας και σε προδώσει ο IMC σου (για ψηλά clocks μνημών).

Delid είναι η αφαίρεση του μεταλλικού heatspreader του επεξεργαστή, η αντικατάσταση της πάστας εντός, και το ξανακόλλημα του στην θέση του. Μιλάμε για λεπίδες, χαμένες εγγυήσεις και εύκολα κατεστραμμένο cpu, οπότε do your homework αν πιο μετά φλερτάρεις με την ιδέα. Το κάνουμε για καλύτερες θερμοκρασίες.

Καλή συνέχεια :)

Omg,μπα δεν προκειται να ρισκαρω κατι τετοιο. Thanks για τις infos. Εντομεταξυ περιμενα απειρο θορυβο αλλα καλες τουμπανο επιδοσεις,και μας εκατσε ανεκτος ηχος με μετριες επιδοσεις.. Αυτο που ειναι παραξενο ειναι οτι σε φουλ στροφες απο balanced mode (2400rpm vs 1450) η διαφορα ειναι μονο ενας βαθμος :( Βεβαια ακομα συμπερασματα δεν θελω να βγαλω ακομα,εχω να αλλαξω την παστα και να δοκιμασω σε push διαταξη. Σας φανηκανε νορμαλ οι θερμοκρασιες? Δεν ειναι μικρη η διαφορα σε σχεση με την Α70 καπως?

Η διαφορά είναι πράγματι σχετικά μικρή, γιατί στην περίπτωσή των Ivy η θερμότητα συχνά δεν "φτάνει" εύκολα στην ψύκτρα, λόγω σχεδίασης IHS... :/

Prospector8

μπορείς να κάνεις κάποιο τεστ χωρίς να έχεις τα fans συνδεμένα;είμαι περίεργος να δω τις διαφορές.

caution

το delid είναι αρκετά εύκολη διαδικασία αλλά θέλει όπως λες,να είσαι ενημερωμένος.3570k φίλου που μου τον εμπιστεύτηκε,σε 40 λεπτά ήταν κουμπωμένος πάνω.διαδικασία vice για ελαχιστοποίηση του fail.

απλή διαδικασία 2-3 χτυπήματα με μασίφ ξύλο.καθαρίζεις βάζεις πάστα και προαιρετικά ελάχιστη ποσότητα black silicone(για gasket κτλ)για το pcb και IHS και είσαι έτοιμος ;)κέρδισε περίπου 20 βαθμούς προς τα κάτω.

και μη φανταστείς ότι είμαι κάνας pro.ούτε κάρτα δεν είχα ανοίξει για να αλλάξω πάστα.

• Like 2

Θα δοκιμασω και θα σου πω αμα ειναι. Ειμαι ο μονος που το led της Corsair αντι για ασπρο που το ηθελα,μπλεδιζει?? :/

Δεν αλλαζει μεσα απο το προγραμμα της Corsair?

πραγματι η διαφορα απο balanced σε perfomance ειναι πολυ λιγη.σε μενα οτι βαζω πανω απο 1400rpm ειναι ιδια τα temps αντε 1 βαθμο πιο κατω να ειναι.εχω τα sp120 fans.αμα θες βαλτα μεσα απο το corsairlink 2 να τρεχουν τα fans sta 1400rpm.την stock παστα μην την αλλαξεις ειναι ακριβως ιδια σε αποδοση με την mx-4.(εχω βαλει mx-4 εγω)

Θα δοκιμασω και θα σου πω αμα ειναι. Ειμαι ο μονος που το led της Corsair αντι για ασπρο που το ηθελα,μπλεδιζει?? :/

Αναθεμα την Corsair που ως τωρα εχει μονο στην H100i led φωτισμο μεσα :cry:

Μόνο 1 βαθμό ? Περίεργο ίσως η πασούλα σου δεν ειναι και απο τις καλύτερες.. Η h100i έχει καλύτερα τεμπς και απο την silver arrow πόσο μάλλον απο την α70..

Δεν ξερω τι παιζει,παντως το backplate στην μητρικη κουνιοταν αρκετα ειναι η αληθεια..τωρα τι παιζει..δεν ξερω... θα δοκιμασω και με push σημερα..

Αν κουνιέται και δεν πιέζει καλά, και έχεις βάλει σωστά τις αλα-standoff βίδες - έπεσες σε ένα (από τα πολλά) προβλήματα των Hydro, loose backplate. Κάνε πατέντες με ροδέλες από χαρτί (μερικά φύλλα Α4) στην πίσω μεριά για να σφίξει κερδίζοντας τα κρίσιμα χιλιοστά ή ζήτα από corsair ένα από τα παλιά backplate, αν έχουν. Έστελναν σε αρκετό κόσμο παλιότερα χωρίς πολλά πολλά γιατί έχουν κάνει μ!λ@κία και σε αρκετές μητρικές δεν σφίγγει σωστά το block... :/

Αυτό, τα καμμένα leds και οι αντλίες που γουργουρίζουν (περισσότερο στην απλή Η100 αυτό) ήταν τα πιο κλασικά issues :/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...