Prospector8 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδες μολις ελαβα την Η100i και ειμαι στο βημα που βιδωνω radiator στο επανω μερος του κουτιου.ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ! Οτι και αν εχω δοκιμασει αντι να εχει χωρο για 8 βιδες ,το διχτακι του πανω μερους μου επιτρεπει να μπουν μονο τα 4 αριστερου fan ,κανενα αλλο δεν εχει υποδοχη για να βιδωθει και το αλλο!! Εχει κανενας το ιδιο κουτι με υδροψυξη να μου πει πως ακριβως το εβαλε?? Πειραζει αν βιδωθει και στερεωθει μονο 4 βιδες??? Ελεος δλδ.. Ακυρο,απο το νευρα μου δεν ειχα δει οτι εχει υποδοχες κατω και δεξια.. θα ενημερωσω με το τελικο oc του 3570κ 2
johnnyman Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 περιμενουμε θερμοκρασιες,τι oc και voltage!
Zapee995 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Και πανω που περίμενα να διαβασω οτι πεταξες το πισι απο το παραθυρο, ......το εφτιαξες.....ξεφτιλα!! Δωσε νούμερα και πιες του το αιμα!!
aneurysm Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Είπα και εγώ, πήγα να τρελαθω μολις διαβασα τις πρωτες γραμμες... Πες μας και κανα νουμεράκι οταν μπορεσεις.
Prospector8 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Κανω τα prime τωρα,στα στοκ του cpu εβγαλα πανω κατω τα ιδια με την Α70 1-2C διαφορα δλδ clain.. Το σχηματισμο το εβαλα οροφη--->ανεμηστηρακια--->radiator,σε Pull παιρνει τον αερα του κουτιου και το πετανε εξω,αν τα λεω σωστα. Τωρα γινεται με Oc 4.5Ghz 1.20V που με αυτο ημουν rock stable. 24C room temp. Για να δουμε. Περιτο να πω οτι ο Θορυβος δεν με εχει ενοχλησει ΚΑΘΟΛΟΥ! Μονο στο perfomance ακουγεται κατι αλλα ετσι και αλλιως με ακουστικα ειμαι Most of time οποτε. Περιμενα να κανουν πολυυυυυ παραπανω θορυβο τα ανεμηστιρακια.
johnnyman Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 1.20v στα 4.5?εγω για να ειμαι stable στα 4.5 χρειαζομαι 1.310..αστα.εγω push τα εχω απο κατω!
Prospector8 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 εχεις βαλει να βαζουν τον αερα μεσα στο κουτι?? Παντως οσο το εψαξα,Pull ειναι ο πιο σωστος και αποδοτικος τροπος,ετσι πιστευω δλδ. Anyway,ΕΔΕΙΞΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ επιτελους -6C απο την Α70 σε Balance mode ! Τελικιαζω ταχυτητες και ανεβαζω pics
Zapee995 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Κανω τα prime τωρα,στα στοκ του cpu εβγαλα πανω κατω τα ιδια με την Α70 1-2C διαφορα δλδ clain.. Το σχηματισμο το εβαλα οροφη--->ανεμηστηρακια--->radiator,σε Pull παιρνει τον αερα του κουτιου και το πετανε εξω,αν τα λεω σωστα. Τωρα γινεται με Oc 4.5Ghz 1.20V που με αυτο ημουν rock stable. 24C room temp. Για να δουμε. Περιτο να πω οτι ο Θορυβος δεν με εχει ενοχλησει ΚΑΘΟΛΟΥ! Μονο στο perfomance ακουγεται κατι αλλα ετσι και αλλιως με ακουστικα ειμαι Most of time οποτε. Περιμενα να κανουν πολυυυυυ παραπανω θορυβο τα ανεμηστιρακια. Βαλε τα ανεμηστηρια στο φουλ και παιξε στο youtube λιγο annihilator. Θα ειναι παραπανω αθορυβο το πισι απ'οσο φαντάζεσαι! Περα απο τη πλακα τωρα, θα την ευχαριστηθεις την h100i! Γραψε και τι θερμοκρασιες εχεις μετα απο gaming/multitasking. Ολα αυτα εν καιρώ βέβαια. .
johnnyman Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 τα εβαλα να κανουν push οπως διχνει αριστερα η φωτο!περνουν αερα μεσα απο το κουτι και το βγαζουν απο πανω!!δες λιγο την φωτο!απο idle πως πας?
Prospector8 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Meeehh.. Το balance απο το maximum speed -1C κερδισα :/ Αnyway ξεκιναω να σας δωσω πληροφοριες απο τα τεστ. (α τοτε καλα εισαι νταξει,το πρωτο πρωτο αριστερα εχω κανει εγω) Δωματιο 24-25C. Το λοιπον εχουμε μια Corsair A70 αγορασμενη το 2010 στα 38Ε,σε push/pull διαταξη και της ειχα κανει ανανεωση παστας τον Φλεβαρη με Arctic Silver 5. Αποτελεσματα stock 3570k: OC 3570k 1.2V 4.5Ghz Παμε στην Η100i,σε pull διαταξη,με τα ανεμηστιρακια να ειναι πανω απο το radiator και να εχει χρησιμοποιηθει με stock παστα. Balance Mode στοκ ηταν πανω κατω τα ιδια και δεν ειχα αλλο χρονο για τα στοκ οποτε παμε στα OC. Oc Balance Mode 3570k 1.2V 4.5Ghz Oc Perfomance mode Απο την αλλη βδομαδα,που περιμενω καποια πραγματακια θα δειξω και φωτος απο εσωτερικο κουτιου. Bonus Test Με Α70 10λεπτο Bf3 ,4.5Ghz παντα,ειχα 66C max temp στο Cpu ,και 67C στο gpu Με Η100i,perfomance mode,10λεπτο τεστ ειχαμε το εξης: ^ !!!!! Τι γινοταν τοσο καιρο η gpu ?? την ζεστεναι η A70?? O_O Δεν ειναι ασχημα γενικα ειμαι ευχαριστημενος,κυριως απο τον θορυβο και απο επιδοσεις ελπιζω να δω κανα -2-3C με την MX-4 που θα βαλω αυριο,οπου θα παμε στα 4.8Ghz ** Με Maximum speed 2400rpm παλι max temp 71C εβγαλα. Αρχιζω και μπερδευομαι νομιζω.Ισως αυριο δοκιμασω και push. Εφυγα για υπνο τα λεμε στις 6
mikiyagi Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) ποια η υλοποιηση της 760 ?γιατι εγω αυτη την στιγμη σε idle ειμαι εδω.. και στο bf3 παιζω γενικα στους 70 βαθμους... και με το που κλεινω το παιχνιδι κανει κανα 3 λεπτο να παει εκει η θερμοκρασια Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2013 από mikiyagi 1
g.shock Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Εαν μπορέσεις να δοκιμάσεις σε push-pull διάταξη με 4 καλά και αθόρυβα fans θα δείς και άλλη διαφορά στην θερμοκρασία του cpu. Aλλά το βασικότερο είναι οτι θα ρίξεις αρκετά τον θόρυβο που βγάζουν τα corsair fans !
caution Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Ι'll be the party pooper, αλλά τρέχεις έκδοση prime χωρίς AVX οπότε τόσο οι θερμοκρασίες όσο και στο stability είναι αμφισβητήσιμα... :/ This is how you do it 2
johnnyman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Ι'll be the party pooper, αλλά τρέχεις έκδοση prime χωρίς AVX οπότε τόσο οι θερμοκρασίες όσο και στο stability είναι αμφισβητήσιμα... :/ This is how you do it φιλε μου τι ψυξη εχεις?φοβερα temps και 5GHz?
caution Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 NH-U14S, απλά ο συγκεκριμένος είναι delid, με το καλημέρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα