Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα-θελω να μου προτεινετε ενα smartphone με κατασκευη λουμινιου-κατι δηλαδη σαν το iphone 4 και βεβαια να εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα-

εχω δει huawei p6,   huawei p1,  motorola xt 910,  sony P,

αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο γιατι δεν εχω δει πολλα μοντελα απο κοντα....περισσοτερο με νοιαζει κατι πολυ ωραιο σε εμφανιση ...βεβαια και καλα χαρακτηριστικα....

μεχρι 200-250 ευρω---

τι προτεινετε?????

Δημοσ.

φιλε στα 250 παρε δευτερο χερι Galaxy S 3 ..δεν υπαρχει καλυτερο σε αυτα τα λεφτα.

Φοβερη οθονη,ενημερωμενο λειτουργικο συστημα και πολυ πολυ γρηγορο !!!!

Δημοσ.

Συμφωνώ με το Σ3 όπως λέτε παίδες αλλά το παλικάρι ζητάει κάτι με κατασκευή αλουμίνιου και προφανώς τον νοιάζει μόνο η εμφάνιση και ας είναι η συσκευή κουβάς στο θέμα hardware

Δημοσ.

φιλε στα 250 παρε δευτερο χερι Galaxy S 3 ..δεν υπαρχει καλυτερο σε αυτα τα λεφτα.

Φοβερη οθονη,ενημερωμενο λειτουργικο συστημα και πολυ πολυ γρηγορο !!!!

250€ για μεταχειρισμενο κινητο που καινουριο κοστιζει 310€. Και μαλιστα για ενα προιον το οποιο εχει ραγδαια πτωση στην αξια του σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα οπως ειναι τα κινητα τηλεφωνα (περαν των iphone)

• Like 1
Δημοσ.

250€ για μεταχειρισμενο κινητο που καινουριο κοστιζει 310€. Και μαλιστα για ενα προιον το οποιο εχει ραγδαια πτωση στην αξια του σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα οπως ειναι τα κινητα τηλεφωνα (περαν των iphone)

Αν βρει 330 ( με τα εξοδα τοσο βγαινει μεγαλε) ας το παρει .

Αλλιως θα το παρει δευτερο χερι Η θα παρει κατι αλλο !!!!!!

Απλα τα πραγματα !

Δημοσ.

Αν θες εμφανιση το S3 νομιζω δεν κανει

Πολυ πλαστικουρα

Απο την αλλη αυτο που πρεπει να μας ενδιαφερει πρωτα ειναι η γρηγοραδα τα 0 κολληματα και η πολυ καλη μπαταρια

Τι να το κανω να ειναι ομορφο και να μου σπασει τα νευρα και να πεταξω απο το μπαλκονι

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...