galimanas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 καλησπερα-θελω να μου προτεινετε ενα smartphone με κατασκευη λουμινιου-κατι δηλαδη σαν το iphone 4 και βεβαια να εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα- εχω δει huawei p6, huawei p1, motorola xt 910, sony P, αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο γιατι δεν εχω δει πολλα μοντελα απο κοντα....περισσοτερο με νοιαζει κατι πολυ ωραιο σε εμφανιση ...βεβαια και καλα χαρακτηριστικα.... μεχρι 200-250 ευρω--- τι προτεινετε?????
Salonikios933 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 φιλε στα 250 παρε δευτερο χερι Galaxy S 3 ..δεν υπαρχει καλυτερο σε αυτα τα λεφτα. Φοβερη οθονη,ενημερωμενο λειτουργικο συστημα και πολυ πολυ γρηγορο !!!!
jimmis1974 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 φυσικα S3 , ουτε λογος να γίνετε !!! κανει παπαδες , και θα παρει και την 4.2.2 και την 4.3 αργοτερα. τελος !!
kataramenos32 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Συμφωνώ με το Σ3 όπως λέτε παίδες αλλά το παλικάρι ζητάει κάτι με κατασκευή αλουμίνιου και προφανώς τον νοιάζει μόνο η εμφάνιση και ας είναι η συσκευή κουβάς στο θέμα hardware
Hyphen Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Γνωμη μου ασε τα αλουμινια και κοιτα να παρεις κατι που να κρατησει...Γιατι αυτα που εδειξες εχουν αναλυση 3 χρονια πισω... http://www.skroutz.gr/s/1975772/LG-Optimus-4X-HD-P880.html?keyphrase=lg+p880
disqualified Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 φιλε στα 250 παρε δευτερο χερι Galaxy S 3 ..δεν υπαρχει καλυτερο σε αυτα τα λεφτα. Φοβερη οθονη,ενημερωμενο λειτουργικο συστημα και πολυ πολυ γρηγορο !!!! 250€ για μεταχειρισμενο κινητο που καινουριο κοστιζει 310€. Και μαλιστα για ενα προιον το οποιο εχει ραγδαια πτωση στην αξια του σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα οπως ειναι τα κινητα τηλεφωνα (περαν των iphone) 1
Salonikios933 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 250€ για μεταχειρισμενο κινητο που καινουριο κοστιζει 310€. Και μαλιστα για ενα προιον το οποιο εχει ραγδαια πτωση στην αξια του σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα οπως ειναι τα κινητα τηλεφωνα (περαν των iphone) Αν βρει 330 ( με τα εξοδα τοσο βγαινει μεγαλε) ας το παρει . Αλλιως θα το παρει δευτερο χερι Η θα παρει κατι αλλο !!!!!! Απλα τα πραγματα !
adi32 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Αν θες εμφανιση το S3 νομιζω δεν κανει Πολυ πλαστικουρα Απο την αλλη αυτο που πρεπει να μας ενδιαφερει πρωτα ειναι η γρηγοραδα τα 0 κολληματα και η πολυ καλη μπαταρια Τι να το κανω να ειναι ομορφο και να μου σπασει τα νευρα και να πεταξω απο το μπαλκονι 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα