DoukiMan Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 μολις εβαλα την coolermaster 212 evo (ψυχτρα) στο pc. Το συνδεω και δεν παιρνει μπρος με τιποτα απο τις πολλες φορες που πατησα το κουμπι της εκκινησης κολλησε μεσα σε μια φαση.τι να κανω? Επισης το pc δεν ανοιγει απο το κουμπι εκκινησης αλλα απο ενα κουμπακι πανω στην motherboard που λεει MemOK Dram-LED. τι μπορει να φταιει? το κουτι το εχω ανοιχτω( εχω βγαλει τα πλαινα)
Rod@X Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Έλεγξε συνδέσεις. Είναι σωστές? Ξεκόλλησε το "κολλημένο" on-off, η βγαλτο από τη μητρική και δοκίμασε με κατσαβίδι βραχυκυκλωνοντας τις επαφές. Η ψυκτρα κούμπωσε καλά? Τη προφυλακτική ζελατίνα που έχει η ψυκτρα στη βάση της την έβγαλες? (τη πάτησα και εγώ με την ίδια ψυκτρα)
DoukiMan Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Έλεγξε συνδέσεις. Είναι σωστές? Ξεκόλλησε το "κολλημένο" on-off, η βγαλτο από τη μητρική και δοκίμασε με κατσαβίδι βραχυκυκλωνοντας τις επαφές. Η ψυκτρα κούμπωσε καλά? Τη προφυλακτική ζελατίνα που έχει η ψυκτρα στη βάση της την έβγαλες? (τη πάτησα και εγώ με την ίδια ψυκτρα) την ζελατινα την ειχα βγαλει 100%. ανοιξα τα κουμπια και αλλαξα το κουμπι της εκκινησης με της επανεκκινησης το ενα ειναι κολλημενο αλλα και παλι δεν εκτελει την λειτουργια του.
Antwni Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Έλεγξε συνδέσεις. Είναι σωστές? Ξεκόλλησε το "κολλημένο" on-off, η βγαλτο από τη μητρική και δοκίμασε με κατσαβίδι βραχυκυκλωνοντας τις επαφές. Η ψυκτρα κούμπωσε καλά? Τη προφυλακτική ζελατίνα που έχει η ψυκτρα στη βάση της την έβγαλες? (τη πάτησα και εγώ με την ίδια ψυκτρα) Εκεί ήταν η πάστα να φανταστώ...? Κάτι έχει βραχυκυκλώσει. Έλεγξε συνδέσεις όπως είπε και ο rodax.Μήπως δεν έβαλες στην σωστή θέση το καλώδιο του cpu fan?
DoukiMan Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Εκεί ήταν η πάστα να φανταστώ...? Κάτι έχει βραχυκυκλώσει. Έλεγξε συνδέσεις όπως είπε και ο rodax.Μήπως δεν έβαλες στην σωστή θέση το καλώδιο του cpu fan? οχι σωστα ειναι το cpu fan
Antwni Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Κάνε ένα cmos. Βγάλε την μπαταρία για μερικά λεπτά.
DoukiMan Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Κάνε ένα cmos. Βγάλε την μπαταρία για μερικά λεπτά. την εβγαλα και την ξαναεβαλα.το μονο που πρεπει να ρυθμισω μετα ειναι η ωρα? τωρα το κουμπακι reset δουλευει αλλα το power ειναι "κολλημενο" το ανοιξα το εβγαλα εξω και δεν κανει το "τικτικ" οτι πατιεται
Antwni Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Και ότι άλλες ρυθμίσεις είχες πέρα από την ώρα.Γύρισαν στα defaults. Πες μας ποιο κουτί έχεις μπας μπορεί να σε βοηθήσει κανένας (γιατί εγώ δεν καταλαβαίνω όπως το λες αν δεν δω φωτο)
DoukiMan Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Και ότι άλλες ρυθμίσεις είχες πέρα από την ώρα.Γύρισαν στα defaults. Πες μας ποιο κουτί έχεις μπας μπορεί να σε βοηθήσει κανένας (γιατί εγώ δεν καταλαβαίνω όπως το λες αν δεν δω φωτο) ρυθμισεις οπως? coolermaster 690 II
Antwni Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Αν είχες κάνει oc για παράδειγμα θα γύρισαν στα default Δε ξέρω να σε βοθήσω για το κουμπί.Το πιέζεις μέσα και δεν ακουμπάει στο κλιπάκι εκείνο?
DoukiMan Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Αν είχες κάνει oc για παράδειγμα θα γύρισαν στα default Δε ξέρω να σε βοθήσω για το κουμπί.Το πιέζεις μέσα και δεν ακουμπάει στο κλιπάκι εκείνο? ναι ειναι σαν σταθερο δεν πιεζεται μεσα. γινεται να αλλαξω μονο το κουμπι?
Antwni Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δε ξέρω, δύσκολα. Έχει σπάσει κάτι?Παρατηρείς τίποτα? Μάλλον από την πολύ πίεση να έσπασε κάτι, τώρα που διαβάζω πάλι το πρώτο μήνυμα...
spirosd2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Άμα ενώσεις με ενα Κατσαβιδι τα δυο πιν στην μητρική που καταλήγει το power button ανοίγει κανονικα ο υπολογιστής;;
Antwni Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι, είπε ότι έβαλε το reset (αντί να κάνει αυτό που είπες εσύ).
DoukiMan Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δε ξέρω, δύσκολα. Έχει σπάσει κάτι?Παρατηρείς τίποτα? Μάλλον από την πολύ πίεση να έσπασε κάτι, τώρα που διαβάζω πάλι το πρώτο μήνυμα... δεν βλεπω να εχει σπασει κατι αλλα εσωτερικα μαλλον ειναι κατι σπασμενο γιατι δεν παει πανω κατω το κουμπι κουμπι παιζει να βρω πουθενα? Άμα ενώσεις με ενα Κατσαβιδι τα δυο πιν στην μητρική που καταλήγει το power button ανοίγει κανονικα ο υπολογιστής;; τα αλλα κουμπια δουλευουν κανονικα πανω στο κουτι.(το reset και ενα led που εχει για τον ανεμιστηρα) αλλα του power δεν το πεταει πανω ειναι μονιμα μεσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα