musitsa Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 καλησπέρα παιδιά θα ήθελα βοήθεια στο συγκεκριμένο θέμα και αναλυτικότερα, θέλω να αποσπάσω κάποιες σελίδες από ένα αρχείο .pdf και να δημιουργήσω ένα καινούργιο με αυτές. Γνωρίζετε αν γίνεται και πως?
Razor7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 ναι γίνεται το καλύτερο πρόγραμμα για αυτό είναι το Adobe Acrobat PRO. Είναι trial για ένα μήνα αν το κατεβάσεις από το site της Adobe...
accipio Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Αν έχεις το Acrobat Professional, γίνεται πανεύκολα.Αν δεν το έχεις (το πιο πιθανό), υπάρχει εύκολη λύση, αρκεί να εγκαταστήσεις ένα πρόγραμμα δημιουργίας pdf όπως το δωρεάν PDFCreator. Τότε, αρκεί να ανοίξεις το pdf που σε ενδιαφέρει με τον pdf reader του συστήματός σου και να δώσεις για εκτύπωση τις σελίδες που θέλεις στον εικονικό εκτυπωτή που δημιουργεί το PDFCreator. Έτσι θα πάρεις ένα νέο pdf που θα περιέχει αυτές τις σελίδες (οι οποίες βέβαια παραμένουν στο αρχικό pdf).
parsifal Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Υπάρχει και το δωρεάν, πολύ καλό, PDF Split & Merge, με το οποίο μπορείς να κάνεις «κοπτοραπτική» σελίδων χρησιμοποιώντας ως πηγή και παραπάνω του ενός PDF αρχεία αν θες...
musitsa Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 έκανα πολύ σωστά και πολύ γρήγορα την δουλειά μου με το PDF creator. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!
sot35 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 κανω copy paste απο pdf σε word και μου βγαζει τετραγωνακια....γιατι ???
accipio Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 κανω copy paste απο pdf σε word και μου βγαζει τετραγωνακια....γιατι ??? Δεν ξέρω το γιατί, αλλά αν ρωτάς για λύση, αυτή ακούει στο όνομα Finereader (οπτική αναγνώριση χαρακτήρων) που θα σου μετατρέψει σίγουρα το pdf σε επεξεργάσιμο κείμενο. Αν δεν θέλεις πολλές σελίδες, μπορείς να αρκεστείς στο Screenshot reader (διαβάζει την οθόνη και μετατρέπει ό,τι δείχνει η οθόνη σε επεξεργάσιμο κείμενο). Μπορείς επίσης να στραφείς σε δωρεάν online λύσεις για οπτική αναγνώριση χαρακτήρων, με κάποιους περιορισμούς συνήθως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα