Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και παλι. και το πριξημο συνεχιζεται.....

αφου καταφερα (με τη βοηθεια του Legolas) να λυσω το προβλημα με την οθονη στη συνεχεια παω να εγκαταστησω τα win8 pro που εχω απο θειο και τρωει μεγαλο σκαλωμα το pc.

Είτε θα κανει επανεκκινηση στο ακυρο σε οποιοδηποτε σημειο της εγκαταστασης ή δεν θα μπαινει καν στη διαδικασια εγκαταστασης ή κολαει τελειως παλι σε οποιοδηποτε σημειο.

να σημειωσω οτι τα ιδια ακριβως win τα εχω βαλει προχθες στο παλιο pc που του εκανα format γιατι παει για πουλημα.

επισης το εχω δοκιμασει και απο usb και απο cd...

δεν ξερω τι αλλο να κανω. 

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑ

Δημοσ.

Είχα και εγώ ενα παρόμοιο πρόβλημα οταν έκανα εγκατάσταση τα windows7.Για να λύσω το πρόβλημα απλά έβγαλα όλου τους σκληρούς δίσκους εκτός απο τον κύριο ( εκει που θα έβαζα τα windows ),είχα 3 σκληρούς.Μετά απο αυτο η εγκατάσταση έγινε κανονικά.

Δημοσ.

Το πρόβλημα ειναι οτι εγώ δεν έχω άλλο δισκο εκτος απο τον ssd οπου θελω να τα εγκαταστήσω.....:-):-). Μάλλον το κουτι παει για έλεγχο στο eshop..

Δημοσ.

Αν και δεν ξέρω κατα ποσο μπορεύ να ευθύνεται αυτο δοκίμασε να αλλάξεις στο bios με τους δίσκου απο AHCI σε IDE , και κατι αλλο με προηγούμενα windows που ειχες ηταν κομπλέ το pc ? ρωτάω μηπως εχει καποιο πρόβλημα ο δίσκος

Δημοσ.

SPARK το δοκιμασα και αυτο με τον δισκο δοκιμασα και τα 7 αλλα παλι τα ιδια εκανε. το pc ειναι καινουριο πρωτη φορα το ανοιξα.. τελος παντων το πηγα για ελεγχο στο μαγαζι. μολις εχω νεα θα ενημερωσω. (αν βγαλουν ακρη και αυτοι..)

Δημοσ.

SPARK το δοκιμασα και αυτο με τον δισκο δοκιμασα και τα 7 αλλα παλι τα ιδια εκανε. το pc ειναι καινουριο πρωτη φορα το ανοιξα.. τελος παντων το πηγα για ελεγχο στο μαγαζι. μολις εχω νεα θα ενημερωσω. (αν βγαλουν ακρη και αυτοι..)

spank :P

Δημοσ.

Μηπως εισαι τελικα τυχερος που δεν μπορουν να μπουν τα 8 ???   :devil:

χαχαχα μακαρι να μπορουσαν να μπουν τα 7. δεν εχω κανενα προβλημα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...