Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,χρειαζομαι αλλη μια φορα την πολυτιμη βοηθεια σας...
εχω χολ και εδω και καποιους μηνες μου κανει νερα το ρουτερ της χολ (νετφαστερ2)
τι εννοω????

εκει που ολα δουλευουν ρολοι,ξαφνικα αναβει κοκκινο το λαμπακι ον λαιν και σβηνει
το λαμπακι voip (εχω voip ) και για να επανερθει πρεπει να κανω ρισετ απο πισω...

επισης παρατηρησα πως αυτο γινετε συνηθως οταν ειμαι συνδεδεμενος με το λαπτοπ.

ζητησα αλλαφη ρουτερ απο χολ,και μου το φερανε σημερα,δουλεψε για κανα 2ωρο σωστα

αλλα πριν λιγο το ξαναεκανε...
μηπως πρεπει να ανανεωσω τους drivers της καρτας δικτυου του λαπτοπ????

και αν ναι πως το κανω???

καποια αλλη ιδεα??? ευχαριστω.

Δημοσ.

α. Μήπως τρέχεις προγράμματα P2P και μπουκώνει;

β. Κάποιο πρόγραμμα Firewall  Antivirus;

γ. Αναβάθμισε και τον οδηγό της κάρτας WiFi καλού-κακού.

Δημοσ.

α.     οχι

β.     σε αλλο φορουμ που τους ανεφερα το προβλημα,μου ειπαν πως μπορει να φταιει το antivirus,

ειχα το αβαστ και το απεγκατεστησα και εβαλα το microsoft essentials.(μεχρι στιγμης δεν το εχει ξανακανει....)

γ.      δεν γνωριζω πως γινετε η αναβαθμιση,μπορεις να μου βρεις καποιον οδηγο η να μου εξηγησεις???

Δημοσ.

αρα κατι αλλο θα ειναι,παντως μεχρι τωρα ειναι ADSL UPTIME:  0:04:18:32

για να δουμε.....

σκεφτεσαι κατι αλλο???καποια αλλη ιδεα???

Δημοσ.

το ρουτερ να ειναι Pppoe/llc και αν βρεις μεσα upnp κλειστο.επισης αν τρεχεις p2p μειωσε τα Max connections.παιζεις τιποτα Online και το κανει?τωρα θεμα καλωδιωσης θα μπορουσε να ειναι αλλα απο που να σου πω να προτοξεκινησεις τους ελεγχους και δεν ξερω κατα ποσο πιανουν τα χερια σου.

Δημοσ.

οχι δεν παιζω online games,μονο καμια φορα αυτα του fb αλλα δεν μου το εχει κανει οταν παιζω....

καλωδιακο προβλημα απο την πλευρα μου εννοεις??δηλ.στις καλωδιωσεις του σπιτιου μου??? 

Δημοσ.

οχι δεν παιζω online games,μονο καμια φορα αυτα του fb αλλα δεν μου το εχει κανει οταν παιζω....

καλωδιακο προβλημα απο την πλευρα μου εννοεις??δηλ.στις καλωδιωσεις του σπιτιου μου??? 

μπα του facebook δεν ανοιγουν πολλα connections αλλωστε.απλα ελεγα μηπως κανεις κατι συγκεκριμενο οταν γινεται αυτο.ναι μηπως κατι μεσα στο σπιτι σε καλωδιωσεις.αλλα εκει θελει αρκετες δοκιμες αναλογως ποσο πιανουν τα χερια σου.απο μια απλη δοκιμη στην κεντρικη πριζα το ρουτερ χωρις τηλεφωνα φιλτρα σπλιττερ μεχρι ανοιγμα η πριζα και απομονωση ολα τα αλλα καλωδια η μεχρι και δοκιμη στον κατανεμητη για να δεις αν υπαρχει διαφορα στο sync και γενικοτερα στην συμπεριφορα.

Δημοσ.

μπα του facebook δεν ανοιγουν πολλα connections αλλωστε.απλα ελεγα μηπως κανεις κατι συγκεκριμενο οταν γινεται αυτο.ναι μηπως κατι μεσα στο σπιτι σε καλωδιωσεις.αλλα εκει θελει αρκετες δοκιμες αναλογως ποσο πιανουν τα χερια σου.απο μια απλη δοκιμη στην κεντρικη πριζα το ρουτερ χωρις τηλεφωνα φιλτρα σπλιττερ μεχρι ανοιγμα η πριζα και απομονωση ολα τα αλλα καλωδια η μεχρι και δοκιμη στον κατανεμητη για να δεις αν υπαρχει διαφορα στο sync και γενικοτερα στην συμπεριφορα.

thanks για την βοηθεια,οπως αναφερω και παραπανω,σε αλλο φορουμ που ανεφερα το προβλημα μου ειπανε πως μπορει να φταιει το αντιβαιρους,ετσι χτες απεγκατεστησα το αβαστ και εβαλα της microsoft,μεχρι στιγμης δεν το εχει ξανακανει....για να δουμε,ο χρονος θα δειξει...

αν αποτυχει το πειραμα με το αντιβαιρους θα κοιταξω αν φταιει η εσωτερικη μου καλωδιωση.

να κανω και μια off topic ερωτηση: ποσο χρονο μπορει να μεινει μια συνδεση adsl uptime????

Δημοσ.

thanks για την βοηθεια,οπως αναφερω και παραπανω,σε αλλο φορουμ που ανεφερα το προβλημα μου ειπανε πως μπορει να φταιει το αντιβαιρους,ετσι χτες απεγκατεστησα το αβαστ και εβαλα της microsoft,μεχρι στιγμης δεν το εχει ξανακανει....για να δουμε,ο χρονος θα δειξει...

αν αποτυχει το πειραμα με το αντιβαιρους θα κοιταξω αν φταιει η εσωτερικη μου καλωδιωση.

να κανω και μια off topic ερωτηση: ποσο χρονο μπορει να μεινει μια συνδεση adsl uptime????

μπορει και απο antivirus  /firewall κτλ αλλα μπορει και χαλκος.ξεκινας με τα ευκολα δηλαδη το antivirus και συνεχιζεις μετα στα υπολοιπα.

μπορει να ειναι και κατι απεξω.πολλα μπορει.μπορει και το ρουτερ να εχει αρχισει να τα παιζει.

τωρα για το Uptime 18 days, 13:08:15

αυτο ειναι το Uptime μου.και θα δεις και ατομα με 20 ημερες με 30 ημερες κτλ.αυτο δεν σημαινει κατι βεβαια.το να εχεις μια αποσυνδεση την ημερα λες οκ δεν ειναι θεμα.αλλα αν γινεται τωρα 2-3 φορες την ημερα εκει παμε αλλου.και εσενα ειναι παραξενο διοτι δεν χανεις συγχρονισμο αλλα μονο το ιντερνετ.τσεκαρε οτι ειναι Pppoe/llc και οτι ειναι always on και οχι dial on demand.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...