petranthe Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτο σου λεω... Πρεπει να το κανεις εγκατασταση μονος σου... Παμε παλι... Αφου το εχεις κατεβασεις ηδη κανεις οπως εισαι reboot σε recovery. Μετα επιλέγεις install zip frrom sd card. Μετα choose zip . Και μετα πας στον φακελο της sd που λεγεται foxhound_update. Εκει μεσα ειναι το αρχειο zip. To επιλεγεις ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ και το κανεις install . Μετα reboot Για να κλείσεις τον φακο fozhound Extra/UI mods/General Mods/ Flash Blink Control/ Preferences και ξετικαρεις την επιλογη Incoming call Οχι σε μενα λειτουργουν ολα. Στην εγκατασταση επρεπε να επιλεξεις να εγκατασταθουν τα μηνυματα νομιζω αν θυμαμαι καλα.
Simos805 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτο σου λεω... Πρεπει να το κανεις εγκατασταση μονος σου... Παμε παλι... Αφου το εχεις κατεβασεις ηδη κανεις οπως εισαι reboot σε recovery. Μετα επιλέγεις install zip frrom sd card. Μετα choose zip . Και μετα πας στον φακελο της sd που λεγεται foxhound_update. Εκει μεσα ειναι το αρχειο zip. To επιλεγεις ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ και το κανεις install . Μετα reboot Για να κλείσεις τον φακο fozhound Extra/UI mods/General Mods/ Flash Blink Control/ Preferences και ξετικαρεις την επιλογη Incoming call Οχι σε μενα λειτουργουν ολα. Στην εγκατασταση επρεπε να επιλεξεις να εγκατασταθουν τα μηνυματα νομιζω αν θυμαμαι καλα. Εντάξει το 4G δουλεύει τώρα ευχαριστώ!! Στα μηνύματα επέλεξα να εγκατασταθεί η Stock εφαρμογή της samsung, όμως δεν έχει εγκατασταθεί. Υπάρχει τρόπος να την εγκαταστήσω τώρα? (επίσης θέλω και να την αναγνωρίζει το Kies για να επαναφέρω τα μηνύματα που είχα κάνει backup). Με τα widgets τι γίνεται? Είναι όπως στην εικόνα. Edit: Τώρα είδα ότι δεν έχει ούτε τις εφαρμογές Samsung Hub και Samsung Apps. Που τις βρίσκω αυτές?
petranthe Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Oτι θες να εγκαταστησεις απο στοκ υπαρχουν στο foxhound extra. Ψαξε και θα τα βρεις ολα. Τα μηνυματα μπορεις να τα επαναφερεις και σε αλλη sms application οπως το go sms, textra κτλ.
Simos805 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Oτι θες να εγκαταστησεις απο στοκ υπαρχουν στο foxhound extra. Ψαξε και θα τα βρεις ολα. Τα μηνυματα μπορεις να τα επαναφερεις και σε αλλη sms application οπως το go sms, textra κτλ. Έκανα αυτό που λέει download all samsung apps, τις εγκατέστησα μετά από τον φάκελο update μέσω recovery όμως μπήκαν μόνο διάφορα άλλα της samsung (π.χ. s health, samsung books κλπ) αλλά τα μηνύματα δεν μπήκαν. Δεν θέλω άλλη εφαρμογή θέλω την stock. Υπάρχει τρόπος να την πάρω από άλλο samsung galaxy s4 που έχει την stock rom ενός φίλου μου? Επίσης κάτι ακόμα: σε εμένα με αυτή τη rom έχει ένα εφέ όταν κλείνει που κάνει σαν παλιά τηλεόραση. Γίνεται να το αλλάξω αυτό? έχει κι άλλα?
petranthe Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδευτηκα αλλα το βρηκα...http://www.androidfilehost.com/?fid=23134718111252568 Κατεβαζεις απο εδω την στοκ για τα μηνυματα και με εναν file manager οπως ο Es η ο root explorer την περνας στον φακελο system/app του τηλεφωνου... ΔΕΝ την κανεις install απλα κανεις ενα reboot και voila
Simos805 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδευτηκα αλλα το βρηκα...http://www.androidfilehost.com/?fid=23134718111252568 Κατεβαζεις απο εδω την στοκ για τα μηνυματα και με εναν file manager οπως ο Es η ο root explorer την περνας στον φακελο system/app του τηλεφωνου... ΔΕΝ την κανεις install απλα κανεις ενα reboot και voila Μου λέει ότι είναι read only file system και δεν με αφήνει να κάνω επικόλληση. Τι να κάνω?
petranthe Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Με ποιον file manager? Δοκιμασε απλα μετακινηση σε οχι αντιγραφη επικοληση Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App
petranthe Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δοκιμασε με root explorer και με μετακινηση σε
Simos805 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δοκιμασε με root explorer και με μετακινηση σε Ναι μπήκε!!!!!!! Ευχαριστώωωωωωω!!!!!!! 1
koulouri Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Στις ρυθμίσεις η γερμανική rom δεν έχει επιλογή για συντομεύσεις. κανονικά η ρύθμιση είναι αυτή (που λέει shortcuts) και οι συντομεύσεις είναι αυτές που φαίνονται στο κάτω μέρος της οθόνης. Δεν ξέρω αν εσένα έχει αυτή τη δυνατότητα εμένα πάντως δεν την έχει και όπου έψαξα έλεγε ότι είναι θέμα rom. Όταν λες custom rom? Εννοείς τροποποιημένη τη γερμανική ώστε να έχει αυτή τη λειτουργία και να μπορεί και να κάνει ενημερώσεις? ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ!!! Πωωωωωωω και νομιζα οτι κατι εχει το λογισμικο και ειχαν σπασει τα νευρα μου.. πολυ ενοχλητικο που δεν το εχει παντως αυτο με τις συντομευσεις 1
Simos805 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Για να κάνω update την FoxHound 1.8 σε 2.0 πρέπει να κάνω full wipe/factory reset?
shark118 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 καλημερα , αγορασα ενα s4 το οποιο εχει ενα rom που θελω να το βγαλω. το κινητο ειναι αγορασμενο απο Αγγλια. αν βαλω Ελληνικο ρομ της βονταφον (που εχω τωρα) θα υπαρξει καποιο προβλημα; εχω κατεβασει και το αγγλικο της 3mobile και το Ελληνικη της Βονταφον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα