Simos805 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 1) Και οι 2 ειναι εξισου καλες στην διαχειρηση μπαταρίας. Τις εχω δοκιμασει και τις 2 και ειναι ισαξιες. Απλά η πρωτη(Foxhound σε συνδιασμο με adam kernel) ειναι κατατι καλυτερη. Η μπαταρία θα είναι πολύ καλύτερη και στις 2 σε συγκριση με την stock... 2)Αν κανεις οτι πρεπει οχι. Πρώτα παιρνεις nadroid backup απο την custom recovery που θα βαλεις. Σου προτεινω την Clock Mod Recovery. Ετσι και αλλιως για να φλασαρεις αυτό ειναι απαραιτητο βημα , δηλαδη να φλασαρεις πρωτα μεσω odin την recovery. Επίσης μπορείς αν εισαι root τωρα να κατεβασεις το titanium backup και να κανεις ενα πληρες backup της συσκευης σου(Εφαρμογων+δεδομενων) Στο σημείο αυτό να σου πω οτι κανοντας πληρες backup ναι μεν δεν χανεις τιποτα αλλα μεταφάρεις και τυχον προβληματα που εχεις στην stock. Κλασικο παραδειγμα αυτού που σου λεω είναι η μεταφορα luncher αν εχεις που σου προτείνω να μην τον κανεις backup και να τον στησεις απο την αρχη στην custom rom. 3)Οτι bugs και αν υπαρχουν αναφερονται στο tread της rom στο xda .Αυτες οι 2 που σου ανεφερα ειναι stable και λειτουργουν μια χαρά. Οσο αναφορα την καταναλωση μπαταριας που προφανως σε απασχολει θα δεις σημαντικες διαφορες προς το καλυτερο σε σχεση με την στοκ. Κάτι τελευταίο: αυτές οι rom είναι για το galaxy s4 με το touchwiz ή με το stock android? Διότι εγώ έχω την έκδοση με το touchwiz και έτσι θέλω να παραμείνει.
petranthe Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Στην εγκατασταση της foxhound επιλεγεις εαν θελεις το touchwiz και θα το εχεις κανονικα. Στην wanam το εχει by default
Simos805 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 <p>Στην εγκατασταση της foxhound επιλεγεις εαν θελεις το touchwiz και θα το εχεις κανονικα.</p> <p> </p> <p>Το ιδιο ισχυει και στην wanamlite</p> οκ σε ευχαριστώ πολύ! αν έχω άλλη απορία για την εγκατάσταση θα σου πω. προς το παρόν θα την αφήσω όλη νύχτα να κατεβαίνει......
petranthe Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Λιγο διαβασμα χρειαζεται... Απλά λιγα γενικα πραγματα να σου πω απο τωρα.. Καταρχείν παίρνω ως δεδομενο οτι το τηλεφωνο σου είναι ήδη root. Αν δεν είναι θα πρεπει να γίνει με τον γνωστό τροπο μεσω odin. 1)Backup 2) Το επομενο βήμα είναι να φλασαρεις την custom recovery παλι μεσω odin. Κατεβάζεις την Clockworkmod Recovery και την περνας. 3) Μολις κατεβει η rom που την βάζεις στην μνημη τηλεφωνου ή στην εξωτερικη sd καρτα. 4) Κανεις reboot σε recovery και ακολουθεις τις οδηγιες της καθε rom. Κατα 99& αν προερχεσαι απο στοκ θα κανεις full wipe και format system . Μετα install zip from sd card . Περιμενεις, μολις τελειωσει , reboot system και done !
Simos805 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Λιγο διαβασμα χρειαζεται... Απλά λιγα γενικα πραγματα να σου πω απο τωρα.. Καταρχείν παίρνω ως δεδομενο οτι το τηλεφωνο σου είναι ήδη root. Αν δεν είναι θα πρεπει να γίνει με τον γνωστό τροπο μεσω odin. 1)Backup 2) Το επομενο βήμα είναι να φλασαρεις την custom recovery παλι μεσω odin. Κατεβάζεις την Clockworkmod Recovery και την περνας. 3) Μολις κατεβει η rom που την βάζεις στην μνημη τηλεφωνου ή στην εξωτερικη sd καρτα. 4) Κανεις reboot σε recovery και ακολουθεις τις οδηγιες της καθε rom. Κατα 99& αν προερχεσαι απο στοκ θα κανεις full wipe και format system . Μετα install zip from sd card . Περιμενεις, μολις τελειωσει , reboot system και done ! Λοιπόν έκανα κανονικά το root, πέρασα και την custom recovery rom (Clockworkmod recovery) όμως τώρα έχω μαι απορία: την custom rom (FoxHound 1.8) την περνάω στην SD και μετά τι επιλέγω από το μενού της recovery?
petranthe Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι περνα την στην sd του τηλεφωνου για αρχη και μετα bootρεις σε recovery.Μετα κανεις full wipe. Δηλαδη wipe data,wipe cache και απο το.advanced wipe delvnik. Μετα κανεις format system απο το μενου mounts and storage.Αφου τα κανεις ολα αυτα επιλεγεις install zip from sd cardΑποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App
Simos805 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι περνα την στην sd του τηλεφωνου για αρχη και μετα bootρεις σε recovery. Μετα κανεις full wipe. Δηλαδη wipe data,wipe cache και απο το.advanced wipe delvnik. Μετα κανεις format system απο το μενου mounts and storage.Αφου τα κανεις ολα αυτα επιλεγεις install zip from sd card Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App δεν μπορω να βρω την rom οταν ανοιγω την sd
petranthe Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 που την εσωσες; Βαλτην με απλη μεταφορα καπου να την βρισκεις.
Simos805 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 <p>Ναι περνα την στην sd του τηλεφωνου για αρχη και μετα bootρεις σε recovery.<br> Μετα κανεις full wipe. Δηλαδη wipe data,wipe cache και απο το.advanced wipe delvnik. Μετα κανεις format system απο το μενου mounts and storage.Αφου τα κανεις ολα αυτα επιλεγεις install zip from sd card<br> Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App</p> Εντάξει την βρήκα και την έβαλα. Όμως τώρα δεν νου δίχνει εικονίδιο μπαταρίας στην γραμμή πάνω και επίσης δεν λειτουργεί το 4G παρόλο που έβαλα το LTE fix. Τι να κάνω? Sent from my iPad using Insomnia
petranthe Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 1) Για το εικονιδιο της μπαταριας Ρυθμισεις/Η συσκευη μου/Foxhound Extra/UI mods/Battery/styles και επιλεγεις. 2) Βλεπεις στην λειτουργια δικτυου το LTE/WCDMA/GSM ? Αν οχι κατι δεν εκανες σωστα. Κατεβασες το fix ? Αν ναι bootare se recovery και πατα apply zip from sd card και θα το βρεις σαν zip στο sd τηλεφωνου / foxhound update. Manual καντο ,οχι αυτοματα.
Simos805 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 δεν μου δίχνει και το ποσοστό της μπαταρίας παρόλο που το βάζω βγαίνει μετά
petranthe Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Ρυθμισεις/ Η συσκευη μου/ Εμφανιση/ Εμφανιση ποσοστου μπαταριας... (Κατω χαμηλα)
Simos805 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Ρυθμισεις/ Η συσκευη μου/ Εμφανιση/ Εμφανιση ποσοστου μπαταριας... (Κατω χαμηλα) ναι το εκανα αλλα μετα από λίγο φεύγει.
petranthe Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Για τικαρε Ρυθμισεις/Η συσκευη μου/Foxhound Extra/UI mods/Battery / show prcentage
Simos805 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 για το 4G δεν μου έχει zip στην SD απλά πατάω λήψη που λέει, μετά κάνει επανεκκίνηση σε recovery, κάνει εγκατάσταση και μετά reboot. Αλλά δεν δουλεύει ούτε δίχνει στα δίκτια που μου είπες LTE. Επίσης όταν με παίρνουν τηλέφωνο αναβοσβήνειι ο φακός!! Πώς βγαίνει αυτό? για ανακεφαλαίωση: δεν λειτουργεί το 4G, δεν έχει το stock εικονίδιο μπαταρίας, κάποια από τα προεγκατεστημένα widgets δεν εμφανίζονται (λέει icon changer αντί το όνομα του widget) και αναβοσβίνει ο φακός όταν με παίρνουν τηλέφωνο. επίσης λαγκάρει λίγο η μπάρα notification center όταν την κατεβάζω.Σε εσένα δνε έχει τέτοια προβλήματα? edit: δεν μου έχει και την εφαρμογή μυνήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα