Simos805 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Που μπορώ να βρω την official rom για το Samsung Galaxy S4 GT-I9505 ώστε να το κάνω unroot και να το γυρίσω όπως ήταν όταν το αγόρασα?
Meraklis56 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2252855 Εδώ.Τώρα δεν ξερω απο kies αν μπαίνει,μήπως γλυτώσεις το πάν-αργο hotfile
petranthe Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Που μπορώ να βρω την official rom για το Samsung Galaxy S4 GT-I9505 ώστε να το κάνω unroot και να το γυρίσω όπως ήταν όταν το αγόρασα? http://www.sammobile.com/firmwares/ Βρίσκεις απο ποια χωρα είναι το κινητο και κατεβαζεις αναλόγως
Simos805 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.sammobile.com/firmwares/ Βρίσκεις απο ποια χωρα είναι το κινητο και κατεβαζεις αναλόγως Επειδή είναι από Γερμανία, αλλά η γερμανική rom δεν έχει μια λειτουργία που θέλω, γίνεται να περάσω την ελληνική rom ή θα έχει πρόβλημα?
petranthe Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Ποια λειτουργία θέλεις που δεν την έχει η γερμανικη; Γινεται να περασεις οποια rom θελεις αλλά αν δεν ειναι η γερμανικη δεν θα εχεις ενημερωσεις και με λιγα λογια θα ειναι σαν να έχεις μια stock custom rom , οποτε...
poihths Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 οχι δεν θαχεις προβλημα, τι ακριβως λςιπςι απο τη γερμανικη?
Simos805 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Ποια λειτουργία θέλεις που δεν την έχει η γερμανικη; Γινεται να περασεις οποια rom θελεις αλλά αν δεν ειναι η γερμανικη δεν θα εχεις ενημερωσεις και με λιγα λογια θα ειναι σαν να έχεις μια stock custom rom , οποτε... Στη γερμανική για κάποιο λόγο δεν υπάρχει η δυνατότητα να έχω συντομεύσεις εφαρμογών στην οθόνη κλειδώματος. Το έχω ψάξει στο google και είδα ότι πολλοί άλλοι χρήστες έχουν το ίδιο πρόβλημα και η μόνη λύση που δίνεται είναι η αλλαγή rom. Δεν υπάρχει τρόπος να βάλω την ελληνική και να έχω ενημερώσεις έστω ανεπίσημα με κάποιον άλλο τρόπο? 1
petranthe Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Φιλε μου και γω τη γερμανικη ειχα πριν περασω custom και δεν αντιμετωπισα τετοιο προβλημα. Μηπως δεν εκανες σωστα τη ρυθμιση; Επιλέγεις Ρυθμίσεις/Κλειδωμα οθονης/Πολλαπλα wiideget και Συντομευσεις Επίσης widget οθονης κελιδωματος/ αγαμημενες εφαρμογες Μπορείς να βαλεις αν θελεις να βαλεις την τελυταια ελληνική ή οποια θες τελοσπαντων που ειναι ήδη ενημερωμενες. Γιατί δε βαζεις custom rom? Υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λόγος;
Simos805 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Φιλε μου και γω τη γερμανικη ειχα πριν περασω custom και δεν αντιμετωπισα τετοιο προβλημα. Μηπως δεν εκανες σωστα τη ρυθμιση; Επιλέγεις Ρυθμίσεις/Κλειδωμα οθονης/Πολλαπλα wiideget και Συντομευσεις Επίσης widget οθονης κελιδωματος/ αγαμημενες εφαρμογες Μπορείς να βαλεις αν θελεις να βαλεις την τελυταια ελληνική ή οποια θες τελοσπαντων που ειναι ήδη ενημερωμενες. Γιατί δε βαζεις custom rom? Υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λόγος; Στις ρυθμίσεις η γερμανική rom δεν έχει επιλογή για συντομεύσεις. κανονικά η ρύθμιση είναι αυτή (που λέει shortcuts) και οι συντομεύσεις είναι αυτές που φαίνονται στο κάτω μέρος της οθόνης. Δεν ξέρω αν εσένα έχει αυτή τη δυνατότητα εμένα πάντως δεν την έχει και όπου έψαξα έλεγε ότι είναι θέμα rom. Όταν λες custom rom? Εννοείς τροποποιημένη τη γερμανική ώστε να έχει αυτή τη λειτουργία και να μπορεί και να κάνει ενημερώσεις?
petranthe Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Οχι φιλε μου ,λεω να ξεφυγεις απο τη λογικη της stock και να βαλεις μια prerooted custum. Εγώ έχω την foxhound για παράδειγμα. Αν θες να εισαι κοντα στη λογικη της stock μπορεις να βαλεις την wanamlite.Υπαρχουν πολλές αναλόγως τι θες... Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App
Simos805 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Οχι φιλε μου ,λεω να ξεφυγεις απο τη λογικη της stock και να βαλεις μια prerooted custum. Εγώ έχω την foxhound για παράδειγμα. Αν θες να εισαι κοντα στη λογικη της stock μπορεις να βαλεις την wanamlite.Υπαρχουν πολλές αναλόγως τι θες... Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App Θέλω μια rooted στην τελευταία έκδοση που υπάρχει μέχρι σήμερα, να έχει την επιλογή για τις συντομεύσεις αλλά να μην έχει κάποια άλλη διαφορά σε σχέση με αυτήν που είχε αρχικά. Κάτι άλλο: μπορεί να είναι χαζή η ερώτηση, αλλά το ποια rom θα βάλω έχει καμία σχέση με το τι εταιρία κινητής τηλεφωνίας έχω? Το ρωτάω αυτό διότι όταν έβαλα vodafone ήθελε μια αναβάθμιση για να δουλεύει το 4G. Μπορείς να μου βρεις μια αν γίνεται?
petranthe Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Εχεις 2 δοκιμασμένες επιλογες για αυτα που θες. 1) FoxHound 1.8 +Adam Kernel 1.6. Μόλις φλασαρεις την foxhound θα μπεις Ρυθμίσεις/η συσκευή μου/FoxhoundExtra/Foxhound OTA/Fix/ FIX LTE. Εδώ το link. Μετά boot σε recovery/apply zip στον φακελο sd/foxhoundupdate υπαρχει αυτο που κατεβασες και εισαι ΟΚ για αυτα που ζητας. 2)WanamLite 1.5 +Adam Kernel 1.6 Εδω το link Ιδια με τη στοκ μονο που εχει πολυ καλυτερη διαχειρηση μπαταρίας . Εγω εχω foxhound και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο ολες τις αποψεις. Ελπιζω να ξερεις πως περνας custom rom και custom recovery.
Simos805 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Εχεις 2 δοκιμασμένες επιλογες για αυτα που θες. 1) FoxHound 1.8 +Adam Kernel 1.6. Μόλις φλασαρεις την foxhound θα μπεις Ρυθμίσεις/η συσκευή μου/FoxhoundExtra/Foxhound OTA/Fix/ FIX LTE. Εδώ το link. Μετά boot σε recovery/apply zip στον φακελο sd/foxhoundupdate υπαρχει αυτο που κατεβασες και εισαι ΟΚ για αυτα που ζητας. 2)WanamLite 1.5 +Adam Kernel 1.6 Εδω το link Ιδια με τη στοκ μονο που εχει πολυ καλυτερη διαχειρηση μπαταρίας . Εγω εχω foxhound και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο ολες τις αποψεις. Ελπιζω να ξερεις πως περνας custom rom και custom recovery. Με αυτόν τον τρόπο δεν ξέρω, παλιά είχα βάλει μια custom rom με το odin. αλλά θα ψάξω στο google... τρεις ερωτήσεις τώρα: 1. μου λες ότι η δεύτερη έχει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας. αυτό με ενδιαφέρει ποιο πολύ απ' όλα, είτε με την πρώτη είτε με την δεύτερη που μου λες, η μπαταρία θα αδειάζει πιο γρήγορα από ότι τώρα που είναι με την stock? 2. υπάρχει περίπτωση να χαθούν δεδομένα από τι συσκευή? 3. επειδή προφανώς δεν είναι official rom υπάρχει περίπτωση γενικά να έχουν τίποτα bugs που να μην φαίνονται με την πρώτη ματιά? π.χ. κατανάλωση μπαταρίας που ανέφερα παραπάνω, άσκοπη χρήση internet κλπ?
petranthe Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 1) Και οι 2 ειναι εξισου καλες στην διαχειρηση μπαταρίας. Τις εχω δοκιμασει και τις 2 και ειναι ισαξιες. Απλά η πρωτη(Foxhound σε συνδιασμο με adam kernel) ειναι κατατι καλυτερη. Η μπαταρία θα είναι πολύ καλύτερη και στις 2 σε συγκριση με την stock... 2)Αν κανεις οτι πρεπει οχι. Πρώτα παιρνεις nadroid backup απο την custom recovery που θα βαλεις. Σου προτεινω την Clock Mod Recovery. Ετσι και αλλιως για να φλασαρεις αυτό ειναι απαραιτητο βημα , δηλαδη να φλασαρεις πρωτα μεσω odin την recovery. Επίσης μπορείς αν εισαι root τωρα να κατεβασεις το titanium backup και να κανεις ενα πληρες backup της συσκευης σου(Εφαρμογων+δεδομενων) Στο σημείο αυτό να σου πω οτι κανοντας πληρες backup ναι μεν δεν χανεις τιποτα αλλα μεταφάρεις και τυχον προβληματα που εχεις στην stock. Κλασικο παραδειγμα αυτού που σου λεω είναι η μεταφορα luncher αν εχεις που σου προτείνω να μην τον κανεις backup και να τον στησεις απο την αρχη στην custom rom. 3)Οτι bugs και αν υπαρχουν αναφερονται στο tread της rom στο xda .Αυτες οι 2 που σου ανεφερα ειναι stable και λειτουργουν μια χαρά. Οσο αναφορα την καταναλωση μπαταριας που προφανως σε απασχολει θα δεις σημαντικες διαφορες προς το καλυτερο σε σχεση με την στοκ. 1
Meraklis56 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Με το ODIN θα βάλεις το recovery και απο το recovery την rom. Τουλάχιστον στην WanamLite που εχω,έτσι γίνεται.Θα μιλήσω για την Wanamlite μιας και αυτήν έχω. 1.Όλοι αναφέρουν καλύτερη μπαταρία.Δεν έχω νούμερα με stock και wanamlite αλλά απο την στιγμή που η wanam δεν έχει 1000 άχρηστες εφαρμογές,τότε η κατανάλωση θα είναι μικρότερη.Όπως εχω πει,με WanamLite 1.5 η κατανάλωση της μπαταρίας μου σε full idle mode,όχι σε aeroplane mode, είναι 0.3% την ωρα.Βέβαια έχω κλείσει ορισμένα πράγματα,αλλά αυτό είναι το minimum 2.Νομίζω,όλοι συνιστούν μαζί με το πέρασμα άλλης rom,πέρα απο της official, να σβηστούν τα δεδομένα απο τη συσκευή (φυσικά,η καρτα sd εξαιρείται). Δεν ξερω αν θα έχει σίγουρα bugs αλλά δε το αποκλείω. 3.Κατα 90%, όχι.Και αν υπάρξουν,θα τα βρουν στο xda και θα τα διορθώσει γρήγορα.Πάντως μεχρις στιγμής δεν με έχει απογοητεύσει.Ο Wanam είναι αξιόπιστος developer, και ο κύριος στόχος του είναι η σταθερότητα. Για αυτό δεν θα δεις ακραία πράγματα. Ούτε στον kernel του ούτε στην rom. ps.βλέπω με πρόλαβαν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα