nike1600 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα! Εχω μια philips tv-monitor του 2008 που μου ειχαν δωσει... Δεν ειχε τηλεκοντρολ και ετσι πηγα σε μαγαζι οπου και προγραματισαν ενα για την tv μου... Δεν δουλεψε ετσι την παρατησα... Υστερα απο αρκετους μηνες που δν τη χρησημοποιουσα, καηκε η tv στο δωματιο μου οποτε και σκεφτηκα να βαλω αυτην... Το τηλεκοντρολ ομως οπως προηπα δεν δουλευε οποτε και πηγα σε ενα καταστημα να δω αν εχει προγραματιστει σωστα... ε λοιπον το τηλεκοντρολ οπως μου ειπαν δουλευε το προγραμμα ειχε περαστει σωστα. Οταν λοιπον πηγα σπιτι παταω να ανοιξει η tv απο το τηλεκοντρολ, και ανοιγει... χαρες πανυγυρια κλπ, αλλα υστερα συνηδειτοποιησα οτι αυτο ηταν το μονο που εκανε... μολις αναβε η tv δηλαδη δεν πατιοταν τπτ ουτε να αλλαξει καναλι ουτε τπτ...δλδ το μονο που κανει το τηλεκοντρολ ειναι να αναβει την tv μετα τπτ.. ρωτωντας μου ειπαν οτι ειναι κατα πασα πιθανοτητα προβλημα της τηλεορασεις... Τι μπορει να φταιει? Διορθονεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Ποιο τηλεκοντρόλ είναι; Αν είναι από αυτά που σου δίνουν την δυνατότητα να χειριστείς πολλές συσκευές πιστεύω ότι δεν έχει προγραμματιστει σωστά κατι που διορθώνεται εύκολα αν ακολουθήσεις τις οδηγίες που έρχονται με το τηλεκοντρόλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nike1600 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι απο αυτα ειναι αλλα θελει usb καλωδιο με υπεριθρες για να προγραματιστει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 παρε ενα αλλο, φθηνα ειναι, να μη χρειαζετε usb καλωδιο και υπερυθρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nike1600 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι ρε παιδια δν ειναι αυτο το προβλημα μου... υπαρχει πιθανοτητα να φταει η τηλεοραση οπως μου ειπαν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι ρε παιδια δν ειναι αυτο το προβλημα μου... υπαρχει πιθανοτητα να φταει η τηλεοραση οπως μου ειπαν? Σχεδόν απίθανο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Είναι δύσκολο (οχι απιθανό, αλλά σχετικά πολύ δύσκολο) να φταίει η τηλεόραση. Το πιο πιθανό ειναι να πήρες μάπα τηλεχειριστήριο ή να μη σου το προγραμματίσανε σωστά. Από την πρώτη στιγμή που δεν σου δούλευε έπρεπε να πάρεις την τηλεόραση και το τηλ/ριο και να πας στο μαγαζί να στο προγραμματίσουν σωστά. Μάλλον πέταξες τα λεφτά σου. Στο άλλο θέμα που είχες ανοίξει ( εδω ) σου ειχα προτείνει να πάρεις αυθεντικό ή να αγοράσεις το tele που έχει τεράστια βιβλιοθήκη και το προγραμματίζεις και μόνος σου. Αν τώρα είσαι τόσο άτυχος και φταίει το κύκλωμα της τηλεόρασης (επιμένω οτι ειναι πολύ δύσκολο) τότε σίγουρα δεν σε συμφέρει να το φτιάξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nike1600 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Είναι δύσκολο (οχι απιθανό, αλλά σχετικά πολύ δύσκολο) να φταίει η τηλεόραση. Το πιο πιθανό ειναι να πήρες μάπα τηλεχειριστήριο ή να μη σου το προγραμματίσανε σωστά. Από την πρώτη στιγμή που δεν σου δούλευε έπρεπε να πάρεις την τηλεόραση και το τηλ/ριο και να πας στο μαγαζί να στο προγραμματίσουν σωστά. Μάλλον πέταξες τα λεφτά σου. Στο άλλο θέμα που είχες ανοίξει ( εδω ) σου ειχα προτείνει να πάρεις αυθεντικό ή να αγοράσεις το tele που έχει τεράστια βιβλιοθήκη και το προγραμματίζεις και μόνος σου. Αν τώρα είσαι τόσο άτυχος και φταίει το κύκλωμα της τηλεόρασης (επιμένω οτι ειναι πολύ δύσκολο) τότε σίγουρα δεν σε συμφέρει να το φτιάξεις. Ευχαριστω πολυ, αλλα οταν ειχα ανοιξει το θεμα δεν ειχα πολυασχοληθει με την ιδεα να το προγραμματισω, εψαχνα original χειριστηριο σαν αυτο που προτεινες, αλλα επειδη υπηρχαν 5-6 τηλεχειριστηρια που εμοιαζαν πολυ με το original φοβομουν μηπως παρω το λαθος, οποτε και σκεφτηκα να παω σε μαγαζι...Τεσπα απο οτι κοιταξα στο σιτε του τηλεχειριστιριου βρηκα μονο το μοντελο 19pfl3403d/10 οπου ειναι η εκδοση της δικιας μου τηλεορασης μονο που αυτη εχει και αποδικοποιητη (το γραμμα d) Tωρα λοιπον τι μου προτεινετε να κανω?Να παρω καποιο προγραμματιζομενο tele η να ρισκαρω και να αγορασω ενα original? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Την παίρνεις αγκαλιά και πας και αγοράζεις το πρώτο κοντρόλ που αποδεδειγμένα θα δουλεύει άψογα μπροστά σου, σε όλες της τις λειτουργίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nike1600 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Την παίρνεις αγκαλιά και πας και αγοράζεις το πρώτο κοντρόλ που αποδεδειγμένα θα δουλεύει άψογα μπροστά σου, σε όλες της τις λειτουργίες. -.- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 -.- σε καταλαβαινω αλλα ειναι η μονη λυση για να μην εχεις τα προβληματα που ηδη εχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nike1600 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ζητησα κατι που να δουλευει αψογα σε ολες τις λειτουργιες.... Ενα απλο τηλεκοντρολ ζητησα ισα ισα να λειτουργω την τηλεοραση και οντας λιγο ασχετος ρωτησα... τοσο κακκο ειναι? Τελικα πηρα το tele περιμενω να το φερουν και θα σας εννημερωσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Κι εμείς σου λέμε λύσεις για να μην έχεις προβλήματα, τόσο κακό ειναι? Τεσπα..αφού ήδη πήρες πάλι, κάνε το σταυρό σου να δουλέψει σωστά αυτό τουλάχιστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nike1600 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Tελικα μαλλον εχει προβλημα η τηλεοραση... παλι και αυτο κανει το ιδιο.. ανοιγει την τv και μετα τπτ.... Αν υπαρχει καποια πιθανη λυση παρακαλω πειτε μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Απο τα κουμπια της τηλεόρασης αλλαζουν τα καναλια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα