Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενημερωσε μας, πως πηγαινει το συστημα με το XFX 550W..! αν εχεις τιποτα κολληματα- παγωματα ξαφνικα, στην πορεια...!  ή αν δουλευει νερακι..! 

Δημοσ.

Γιατί να μην δουλεύει νεράκι;! Σε full load 400w με το ζόρι θα πιάνει, σιγά μην τερματίζει 44Α rail από μια 760 κι έναν i5. :P

Δημοσ.

Γιατί να μην δουλεύει νεράκι;! Σε full load 400w με το ζόρι θα πιάνει, σιγά μην τερματίζει 44Α rail από μια 760 κι έναν i5. :P

αν δεν εισαι ενημερος, τουλαχιστον......διαβασε!!   ποστ 13..!!

δεν μιλησε κανεις για FULL LOAD...!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα το είδα, είναι επιβεβαιωμένο ότι θα κλείνει το PSU με τον επεξεργαστή idle ή απλά δεν το εγγυώνται;

"Certain legacy PSUs may become unstable at the new minimum load of 0.05 Amps and trigger the PSU’s under/overvoltage protection circuit causing the PSU to shut down"

Δεν λέει ότι σίγουρα θα υπάρχει πρόβλημα.

Δημοσ.

ποτε δεν λενε σιγουρα. ομως για να εχει αναφερθει, σημαινει οτι υπηρξαν περιπτωσεις που συνεβη..!!

• Like 1
Δημοσ.

Απλά μου έκανε εντύπωση γιατί άλλα τροφοδοτικά που βγήκαν πριν τους Haswell δεν έχουν θέμα απ'όσο ξέρω, οπότε μου φάνηκε λίγο περίεργο, τέσπα, κάτι μάθαμε και σήμερα!

Δημοσ.

μα και αυτο, το κανουν μονο τα 2 μικρα της σειρας.., το 450 και το 550...!! τα μεγαλυτερα πηραν και πιστοποιηση, οτι ειναι οκ...!!!  αυτο ειναι το παραξενο...!!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...