Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω μια απορια.

θα κανω ενα clean install.

τα win7 θα τα βαλω σε εναν 7200 hdd  και εχω αλλον ενα 7200 και εναν green 5400

η ερωτηση μου ειναι:

αμα βαλω στον 7200 μονο τα windows και στον αλλο 7200 τα προγραμματα/παιχνιδια θα φορτωνει πιο γρήγορα?

δηλαδη το load των windows Και των παιχνιδιων να περνανε απο διαφορετικα καλωδια...

ή δεν εχει σημασια και να βαλω στον 1 7200 windows κ παιχνιδια και στον 5400 τα αρχεια μου?

*θα ηθελα αν ειναι δυνατον να χρησιμοποισησω μονο 2 δισκους

** τα raid αποκλειονται,ειναι αλλοι δισκοι με αλλες χωριτικοτητες

*** δεν εχω λεφτα για ssd

Δημοσ.

αμα βαλω στον 7200 μονο τα windows και στον αλλο 7200 τα προγραμματα/παιχνιδια θα φορτωνει πιο γρήγορα?

Δεν το νομιζω.Λογικα,ειναι πιο ευκολο στο λειτουργικο να βρει κατι που ειναι στον ιδιο δισκο,απότι σε αλλον.

Ετσι θα μπορουσες να το κανεις,μονο σε πριπτωση που ειχες μικρο ssd,και δεν θα ηθελες να τον φορτωσεις.

Δεν πιστευω προσωπικα οτι θα κερδισεις κατι.Οταν μιλαμε για δισκους ιδιων ταχυτητων.

Δημοσ.

Για εμένα τον green ,άσε τον έξω.

η άλλη τη χωρητικότητα έχουν;

νομίζω μια διαφορά θα τη δεις μελλοντικά, όταν θα έχουν μαζευτεί τα σκουπίδια από τα παλιά αρχεία όποτε τα 7 στον  μικρό 7200 και τα προγράμματα στον μεγάλο 7200

Δημοσ.

Σε πραγματικές συνθήκες δε νομίζω να καταλάβεις διαφορά είτε βάλεις win/progs/games στον ίδιο 7200άρη (αρκεί να μην έχει free space 10ΜΒ ξέρω γω) είτε σε 2 ξεχωριστούς.

• Like 1
Δημοσ.

ok Παιδια με καλυψατε..

θα βαλω win κ παιχνιδια προγραμματα στον μεγαλο 7200 και τα αρχεια θα τα βαλω στον green 

καλη συνεχεια

Δημοσ.

Και δεν θα δεις διαφορα,αλλα και θα φθαρουνε και οι 7200 που εχεις.Γνωμη μου,οπως και ειπα,χρησιμοποιησε τον ενα 7200,και στον 5400 τα αρχεια σου.

Ετσι θα εχεις εναν για backup δισκο,σε περιπτωση που συμβει κατι,με αυτον που θα'χει το λειτουργικο,και θα φθειρεται πιο γρηγορα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...