snow22 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2017 Για αισθητικους λογους θελω να αφαιρεσω 2 ελιες απ το προσωπο.Δερμστολογος μ ειπε δεν ειναι κακοηθης. Ξερει κανεις το κοστος για πλαστικο ιδιωτη? Καμια προταση μιας κ δεν εχω ασφαλεια σε καποιο ταμειο? Από που ειΣαι
Hellaslover Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Εχω κατι σαν ελια/σπυρακι πανω στη μυτη απο τα αριστερα, πανω στο ρουθουνι δηλαδη. Δε θυμαμαι να το ειχα παλια και πρεπει να βγηκε πριν μερικους μηνες. Επισης εχω προσεξει οτι εχω βγαλει μικρες ελιες σε διαφορα σημεια που δε θυμαμαι να τις ειχα παλια. Ερωτηση πρωτη, ειναι φυσιολογικο να βγαζουμε ελιες (νομιζα οπως γεννιομαστε ετσι ειναι) και 2ον, τι μπορουμε να κανουμε να τις αποφυγουμε;
beatshooter Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Και εμενα σαν ελια σπυρακι ειναι αυτη που θεοω να βγαλω.ναι μερικες τις βγαζουμε κ πιο αργα η μεγςαλωνουν αργα αργα
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Εχω κατι σαν ελια/σπυρακι πανω στη μυτη απο τα αριστερα, πανω στο ρουθουνι δηλαδη. Δε θυμαμαι να το ειχα παλια και πρεπει να βγηκε πριν μερικους μηνες. Επισης εχω προσεξει οτι εχω βγαλει μικρες ελιες σε διαφορα σημεια που δε θυμαμαι να τις ειχα παλια. Ερωτηση πρωτη, ειναι φυσιολογικο να βγαζουμε ελιες (νομιζα οπως γεννιομαστε ετσι ειναι) και 2ον, τι μπορουμε να κανουμε να τις αποφυγουμε; Ναι είναι φυσιολογικό και είναι κυρίως λόγω γενετικών παραγόντων. Δεν μπορείς να τις αποφύγεις. Απλώς καλύτερα αυτές που έχουν επιφάνεια είναι να τσεκάρεις αν είναι κακοηθής φύσης.
e.katsanou Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 καλησπερα, Γνωριζει καποιος την διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω για να αφαιρεσω μια ελια στο νοσοκομειο Ανδρεας Συγγρος? εαν καλεσω το 1535 και κλεισω ραντεβου σε δερματολογο θα μου δωσει παραπεμπτικο για χειρουργειο και θα πρεπει να κλεισω δευτερο ραντεβου για την αφαιρεση? Εαν ειμαι ασφαλισμενη θα υπαρχει χρεωση? Σας ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 On 11/04/2018 at 12:22 ΜΜ, e.katsanou said: καλησπερα, Γνωριζει καποιος την διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω για να αφαιρεσω μια ελια στο νοσοκομειο Ανδρεας Συγγρος? εαν καλεσω το 1535 και κλεισω ραντεβου σε δερματολογο θα μου δωσει παραπεμπτικο για χειρουργειο και θα πρεπει να κλεισω δευτερο ραντεβου για την αφαιρεση? Εαν ειμαι ασφαλισμενη θα υπαρχει χρεωση? Σας ευχαριστω αφου εισαι ασφαλισμενη γιατι να πληρωσεις? δεν ξερω αν πας απευθειας στο νοσοκομειο αν θα ειναι πιο ευκολο.να σε εξετασει εκει δερματοκογος μηπως.κ κλεισουν απευθειας το "χειρουργειο"
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 ΓΕΙΑΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΤΕ ΣΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΠΠΥ
Diskimpex Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Μικρες επεμβασεις γινονται και στα εξωτερικα ιατρεια.Πηγαινε με ραντεβου σε δημοσιο νοσοκομειο.Να σε δει γιατρος .Απο εκει οτι σου πουν.
adi32 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Τι πόσα είναι αυτά που ακούω τι ράμματα κλπ? Με 50€ σε ιδιωτικό ιατρείο σου βγάζουν 3-4 ελιές μέσα σε 10 λεπτά και δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Μια μικρή ενεσουλα και 5 δευτερόλεπτα με το laser Για δέκα μέρες βάζεις μια αλοιφή και αντηλιακό Επεξ/σία 26 Μαΐου 2018 από adi32
Diskimpex Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Μερικες ελιες ισως θελουν βιωψια .Καθε μια ανεβαζει κοστος.
marmagia Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ανάλογα την ελιά. Εγώ πχ είχα μια στην πλάτη μαύρη αλλά την είχα από παιδί και μου είπε και ο δερματολόγος και ο πλαστικός χειρουργός ότι δεν βγαίνει με λέιζερ γιατί όπου ακουμπάει το λέιζερ το εξαχνιζει και δεν έχει ιστό για βιοψία που βάση πρωτοκόλλου πρέπει να γίνει σε αυτού του τύπου τις ελιές. Στη μάνα μου που ήταν έλιτσες στο χρώμα του δέρματος τις έβγαλε κανονικά με λέιζερ Επεξ/σία 28 Μαΐου 2018 από marmagia
overpower Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Στις 26/5/2018 στις 10:42 ΜΜ, adi32 είπε Τι πόσα είναι αυτά που ακούω τι ράμματα κλπ? Με 50€ σε ιδιωτικό ιατρείο σου βγάζουν 3-4 ελιές μέσα σε 10 λεπτά και δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Μια μικρή ενεσουλα και 5 δευτερόλεπτα με το laser Για δέκα μέρες βάζεις μια αλοιφή και αντηλιακό *το θεμα ανοιξε το 2013* 1
Happy. Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα , ενδιαφέρομαι να βγάλω μία μικρή ελιά στο πρόσωπο , όπως έχω διαβάσει παραπάνω θα ήταν καλύτερα να απευθυνθώ αρχηκά στο Συγγρός ; Ευχαριστώ .
Προτεινόμενες αναρτήσεις