fEtas77 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Kαλησπερα.Καταλαθος σημερα εβγαλα την μπριζα του σχεδον καινουριου μου υπολογιστη ενω ηταν σε λειτουργια.Παγωσε το αιμα μου.Εν τελει το ανοιξα και μετα απο ενα scan 5λεπτο που εκανε για ελεγχους ανοιξε και ειναι οκ.Αυτο που ρωταω ειναι,μπορει να εχει καταστρεψει καποιο κομματι μεσα η να εχει κανει με λιγα λογια καποια ζημια?το pc προς το παρον λειτουργει αψογα οπως και πριν. κατεβασα το system monitor και το performance test για να ελεγξω.UPS δεν εχω.οποιαδηποτε απατηση και φωτα γνωσης θα μου ηταν χρησιμα.Ευχαριστω!
Xristaras12 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 μπορει να καψεις το τροφοδοτικο κ αν ειναι κακης ποιοτητας μπορει και τιποτα αλλο.Επισης μπορει να καταστρεψεις καποιο αρχειο συστηματος και να χρειαστεις επιδιορθωση/φορματ. 1
fEtas77 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 αμα ειναι μονο το τροφοδοτικο μικρο το κακο.οσο για το αν εχει καταστραφει καποιο αρχειο συστηματος δεν θα ειχε εμφανισει καποιο σημαδι ωστε να το καταλαβω?ευτυχως ειναι καπως καινουριος ο υπολογιστης κ δεν ειναι κακης ποιοτητας.
Xristaras12 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 κοιτα,επειδη σου εγινε μια φορα αυτο δε σημαινει οτι 99% εχει παθει προβλημα ο υπολογιστης,αν ειναι δυνατον δηλαδη(εκτος κ αν υπαρχει γκαντεμια) αν ειχες προβλημα με αρχειο συστηματος θα ειχε φανει απο το bootαρισμα.
fEtas77 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 απλα ηθελα να μαθω αν υπηρχε καποιος τροπος να μαθω αν ολα ειναι οκ στην λειτουργει των hardware γιατι απο διακοπες ρευματος εχω ακουσει τα χειροτερα σε ζημιες στα pc!
SPANK Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Παντως αν δεν μπορείς να παρεις ups καλο θα ηταν να πάρεις ενα πολύμπριζο ασφαλείας για παν ενδεχόμενο , αφου λειτουργεί κομπλε ο υπολογιστής μαλλον δεν εχει πάθει τιποτα
coolerman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 απλα ηθελα να μαθω αν υπηρχε καποιος τροπος να μαθω αν ολα ειναι οκ στην λειτουργει των hardware γιατι απο διακοπες ρευματος εχω ακουσει τα χειροτερα σε ζημιες στα pc! αγορά ups και θα έχεις το κέφαλι σου 'ήσυχο' σε οικονομικό πηγαίνεις πρός πολύπριζο ασφαλείας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα