Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα.Καταλαθος σημερα εβγαλα την μπριζα του σχεδον καινουριου μου υπολογιστη ενω ηταν σε λειτουργια.Παγωσε το αιμα μου.Εν τελει το ανοιξα και μετα απο ενα scan 5λεπτο που εκανε για ελεγχους ανοιξε και ειναι οκ.Αυτο που ρωταω ειναι,μπορει να εχει καταστρεψει καποιο κομματι μεσα η να εχει κανει με λιγα λογια καποια ζημια?το pc προς το παρον λειτουργει αψογα οπως και πριν. κατεβασα το system monitor και το performance test για να ελεγξω.UPS δεν εχω.οποιαδηποτε απατηση και φωτα γνωσης  θα μου ηταν χρησιμα.Ευχαριστω!

Δημοσ.

μπορει να καψεις το τροφοδοτικο κ αν ειναι κακης ποιοτητας μπορει και τιποτα αλλο.Επισης μπορει να καταστρεψεις καποιο αρχειο συστηματος και να χρειαστεις επιδιορθωση/φορματ.

• Like 1
Δημοσ.

αμα ειναι μονο το τροφοδοτικο μικρο το κακο.οσο για το αν εχει καταστραφει καποιο αρχειο συστηματος δεν θα ειχε εμφανισει καποιο σημαδι ωστε να το καταλαβω?ευτυχως ειναι καπως καινουριος ο υπολογιστης κ δεν ειναι κακης ποιοτητας.

Δημοσ.

κοιτα,επειδη σου εγινε μια φορα αυτο δε σημαινει οτι 99% εχει παθει προβλημα ο υπολογιστης,αν ειναι δυνατον δηλαδη(εκτος κ αν υπαρχει γκαντεμια)

αν ειχες προβλημα με αρχειο συστηματος θα ειχε φανει απο το bootαρισμα.

Δημοσ.

απλα ηθελα να μαθω αν υπηρχε καποιος τροπος να μαθω αν ολα ειναι οκ στην λειτουργει των hardware γιατι απο διακοπες ρευματος εχω ακουσει τα χειροτερα σε ζημιες στα pc!

Δημοσ.

Παντως αν δεν μπορείς να παρεις ups καλο θα ηταν να πάρεις ενα πολύμπριζο ασφαλείας για παν ενδεχόμενο , αφου λειτουργεί κομπλε ο υπολογιστής μαλλον δεν εχει πάθει τιποτα

Δημοσ.

απλα ηθελα να μαθω αν υπηρχε καποιος τροπος να μαθω αν ολα ειναι οκ στην λειτουργει των hardware γιατι απο διακοπες ρευματος εχω ακουσει τα χειροτερα σε ζημιες στα pc!

αγορά ups και θα έχεις το κέφαλι σου 'ήσυχο'

σε οικονομικό πηγαίνεις πρός πολύπριζο ασφαλείας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...