panis21 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 καλησπερα.. μου επεσε το κινητο σημερα κατω και δυστυχως εσπασε η οθονη μου!! ολα λειτουργουν κανονικα και πιστευω οτι δεν εχει βλαβη η οθονη αλλα το μπροστινο κομματι!! το κινητο μου ειναι το samsung galaxy ace s5830!! με μια ματια στο ebay βρηκα οθονες (δεν βαζω λινκ) που εχουν τιτλο αυτο.. New Front Touch screen glass lens for Samsung Galaxy Ace S5830 Black + Toolsθα την αλλαξω μονος με εναν φιλο που ξερει απο αυτα!! αλλα πειτε μου θα εχει και γυαλι μεσα η θα ειναι μονο το γυρω γυρω γτ με παραξενευει το γεγονος οτι κανει μονο 5 ευρω!! ευχαριστω!!
venumis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Απ'οτι βλέπω εδω αυτο που πας να αγοράσεις κάνει. http://www.ebay.co.uk/sch/sis.html?_nkw=Perfect%20New%20Samsung%20Galaxy%20Ace%20S5830%20S%205830%20Touch%20Screen%20Digitizer%20Replacement&_itemId=121034846627
sistah Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Οχι, αυτο που κοιταει ειναι χωρις digitizer και μαλιστα το λεει πιο κατω.To link που εδωσε ο venumis ειναι το σωστο.Εχει πανω το digitizer το οποιο ειναι μια λεπτη μεμβρανη κολλημενη πανω στο screen glass-προσοχη, οχι στην LCD- με το flex cord.Εφ'οσον δεν γνωριζεις εαν εχει σπασει και η LCD screen καλο θα ηταν να το ανοιξεις πρωτα να δεις εαν εχει υποστει ζημιαωστε να παραγγειλεις και μια LCD.Εδω ενα video με ενα πολυ καλο disassembly
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα