Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις τελευταιες μερες αντιμετωπιζα προβλημα με αποσυνδεσεις για αυτο πηρα τηλεφωνο για να δω τι φταει.Μετα ομως απο αυτο το τηλεφωνημα η εταιρια απο οτι ειδα κατεβασε την ταχυτητα συγχρονμισμου.Αποσυνδεσεις δεν εχω πια αλλα πολλες φορες κανει και 1 λεπτο για να ανοιξει μια σελιδα.Επισης προσεξα οτι τα FEC Errors ειναι πολλα..Τι μπορω να κανω?

Υ.Σ. Ο παροχος μου ειναι η vivodi/on telecom

Ξεχασα να αναφερω οτι εχω 24αρα συνδεση

post-225789-0-86342000-1379072636_thumb.png

Δημοσ.

λογικα σου ανεβασαν το margin για να παιζεις πιο σταθερα.αν και αρκετα χαμηλα εισαι για το attenuation που εχεις.αν πιανουν τα χερια σου θα σου λεγα δοκιμασε με το ρουτερ κατω στον κατανεμητη να δεις τι γινεται.η εστω βγαλε τα παντα εκτος (τηλεφωνα .σπλιττερ ,φιλτρα) και ασε μονο το ρουτερ στην κεντρικη να δεις ποσο συγχρονιζει.μην πολυκποιτας τα fec στα thomson.δεν πανε και πολυ καλα τα counter τους.

Δημοσ.

Θα το κοιταξω και θα σου πω.Εσυ ποσο πιστευεις οτι επρεπε να πιανω;

σημερα τα fec εχουν ανεβει στα 335.933.719...Δεν υπαρχει κανενα προβλημα;

Δημοσ.

Θα το κοιταξω και θα σου πω.Εσυ ποσο πιστευεις οτι επρεπε να πιανω;

σημερα τα fec εχουν ανεβει στα 335.933.719...Δεν υπαρχει κανενα προβλημα;

θα πρεπε ανετα να ησουν στα 10 Mbit Με 9 margin. τα fec αστα για την ωρα.δεν μπορεις να αλλαξεις κατι.η μονη δοκιμη ειναι αν πιανουν τα χερια σου σε κατανεμητη κτλ η οπως ειπα στο κεντρικο πριζακι.

Δημοσ.

επισης αν εχεις αλλο ρουτερ δοκιμασε με αλλο ρουτερ να δεις τι γινεται.

firmware αν εχει voip τηλεφωνια τοτε δεν μπορει να αλλαξει εκτος αν του το αλλαξει η vivodi.επισης και αλλο ρουτερ δεν μπορει να χρησιμοποιησει αμα  εχει voip διοτι θα χασει την τηλεφωνια.

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος που πέρνεις backup τα στοιχεία που έχει βάλει η vivodi(voip,internet,admin passwords κ.α), κανεις update το firmware,και τα κάνεις restore πίσω στο router.

Το έχω κάνει στο thomson Speedtouch 780wl της vivodi.

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος που πέρνεις backup τα στοιχεία που έχει βάλει η vivodi(voip,internet,admin passwords κ.α), κανεις update το firmware,και τα κάνεις restore πίσω στο router.

Το έχω κάνει στο thomson Speedtouch 780wl της vivodi.

πρεπει να δει η να κανει backup το config.επισης υπαρχει περιπτωση σε πολυ διαφορετικο firmware αν δηλαδη φυγει απο εκδοση 7 και παει σε 8 το config να μην παιζει και οι μισες εντολες να μην περνανε αφου η thomson δυστυχως τα αλλαζει καθε λιγο και λιγακι.αν καταφερει τωρα να παρει τα στοιχεια ισως να μπορεσει να το σεταρει μονος του αλλα μπαινει μετα σε δυσκολους δρομους.πρεπει να ξερει καποιος.εχω δει ατομο που το ειχε κανει με cyta και ειχε κανει μεχρι και Mac spoofing για να περναει κανονικα η mac χωρις θεμα αφου η cyta τις τσεκαρε να ειναι δικα της cpe.ολα γινονται το βασικο ειναι αν μπορει να τα κανει.

Το thomson Speedtouch 780wl εχω..Δεν θελω να μπλεκω ομως με αλαγη firmware.Πως βλεπω αν ειναι voIP;

αν εχεις voip τα τηλεφωνα σου θα ειναι συνδεδεμενα πανω στο ρουτερ στις 2 πρασινες υποδοχες και οχι στις πριζες του τοιχου.το 780 το ειχα και εγω καποτε.γενικοτερα μου συγχρονιζε πιο χαμηλα απο αλλα ρουτερ και το κακο ειναι οτι και με νεα firmware δεν ειδα μεγαλες αλλαγες.δεν υπηρχαν πολλα firmware.

2 sites ξερω μονο με firmware.

ενα

http://leoforeia.gr/thomson/

2.

http://leoforeia.gr/thomson/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...