Xvipes Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα, θέλω να μάθω πως γίνεται να "τσεκάρω" ότι ένα .js έχει φορτώσει με βάση αυτά που έχω γράψει στο manifest.json μου. Πιο συγκεκριμένα έχω το παρακάτω manifest { "manifest_version": 2, "name": "Test Exte", "description": "Trial extension", "version": "1.0", "content_scripts": [ { "matches": ["http://*/*"], "js": ["popup.js"] } ] } και το συγκεκριμένο .js $(document).ready(function (){ alert("Hello World"); }); Αν τα είχα κάνει σωστά δε θα έπρεπε σε κάθε καινούργια σελίδα που φορτώνω να μου σκάει ένα alert box με το μήνυμα Hello World? p.s έχω κάνει σωστά enable το extension στον chrome και δεν έχω κάπιο παράξενο άλλο extension ώστε να μου κάνει conflict(εκτός αν το adblock το σταματάει). tl;dr: Πως μπορώ να είμαι σίγουρος ότι το extension εκτελείται σωστά?
PavelX Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Ο κώδικας που έχεις γράψει είναι για jQuery και δεν το έχεις συμπεριλάβει στο manifest. Δοκίμασε σκέτο alert("Hello World"); 1
vacilis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Πραγματι, έχεις ξεχασει να συμπεριλαβεις το jQuery "js": ["jquery.js", "popup.js"] αλλιως θα χρησιμοποιησεις σκετο javascript
Xvipes Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Όντως παιδιά αυτό ήταν, ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα