geodark Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Μετα απο πολυ ψαξιμο σε ολα τα καταστηματα που υποτιθεται οτι το εχουν σε 7+ ημερες ή κατοπιν παραγγελιας και σε μαγαζια γνωστα μηπως το εφερναν με παραγγελια (visionstudio, eshop, digital master,msystems κτλ.) τελικα ανακαλυψαμε οτι δεν το εχεις κανενας στην Ελλαδα Μονο απο amazon μπορω, αλλα δεν ξερω τα μεταφορικα απο εκει και φοβαμαι μην μου βγει ο κουκος αηδονι. (οποιος γνωριζει τα μεταφορικα και μπορει να το τσεκαρει ας μου πει μηπως προχωρησω την παραγγελια απο εκει γιατι το θελω αμεσα!) Στην περιπτωση που δεν μπορεσω να το βρω υπαρχει καποια εξισου καλη εναλλακτικη? Με ενδιαφερουν τα πληκτρα play,next,back,volume + - , να εχει φωτιζομενα πληκτρα και καμια συντομευση.
Fulgore1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.skroutz.gr/s/2929473/CoolerMaster-Storm-Trigger.html?keyphrase=trigger αν μπορεις να πας λιγο παραπανω
geodark Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Οτι μπορω μπορω με καποια ζορια, απλα να σε ρωτησω, πιστευεις θα υπαρχει κανενα θεμα τα play,pause κτλ που ειναι στα F-keys?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Το CM ειναι μηχανικο ε. Καμια επαφη με το sidewinder... Δεν ειναι εξισου καλη εναλλακτικη, ειναι πολυ καλυτερο. Και στο λεει κατοχος Sidewinder X6 (αγορασμενο 22,5€ πριν 2 χρονια )
geodark Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Ειμαι που ειμαι ξανεμμενος που αυριο περιμενω το τροφοδοτικο και το κουτι για να στησω το ρημαδι το pc επειδη φευγω την επομενη βδομαδα, βιαζομαι κιολας και θα την ριξω την παραγγελια ετσι οπως παει απο λεπτο σε λεπτο Για πειτε μου μια αυτο που ρωτησα για τα play keys
geodark Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Τελικα με ψησατε..... Cm storm trigger by night Ερωτηση, πως γινετε να βαλω στα macro keys την λειτουργια για play,stop,next για την μουσικη κτλ. Απ οσο ειδα στο macro studio δεν γινεται εξοιμοιωση του win key.... :/
qsis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Τελικα με ψησατε..... Cm storm trigger by night Ερωτηση, πως γινετε να βαλω στα macro keys την λειτουργια για play,stop,next για την μουσικη κτλ. Απ οσο ειδα στο macro studio δεν γινεται εξοιμοιωση του win key.... :/ Δυστυχώς λόγω του ηλίθιου λογισμικού δε μπορείς να αναθέσεις αυτές τις λειτουργίες στα macro Εγώ επειδή δε μπορώ με τα f , έχω βάλει πχ ένταση στα page up/down που δε πολυχρησιμοποιω και αν τα θέλω αλλάζω profile 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα