RoS23 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Επειδη το eset τρωει αρκετο cpu οταν ειναι idle το pc θα ηθελα να το αλλαξω με καποιο αλλο που να μην το κανει. Ποιο προτεινετε?Θα ηθελα καποιο που να ειναι αρκετα ελαφρυ και κανει καλα την δουλεια χωρις να αργει το pc?
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Προσωπικα αυτο εχω. Βασικα το nod32 εχω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος και επισης απιστευτα ελαφρυ δεν εχει επηρεασει το συστημα. Anyway. Αν θες επι πληρωμης απο ελαφρυ ειναι το nod32. Αν θες free microsoft security essentials για τυπικη προστασια και malwarebytes antimalware free σε περιπτωση που δεις κατι πολυ περιεργο.
Gtr34 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Μηπως ειναι ρυθμισμενο να κανει scan το pc οταν ειναι idle; Ριξε μια ματια στις ρυθμισεις μηπως υπαρχει σχετικη επιλογη
flik Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τα scans στο scheduler, και άφησε μόνο τα updates. Ενημέρωσε στην τελευταία έκδοση επίσης. Γενικά είναι απο τα πιο ελαφριά, και θα έλεγα οτι στα paid είναι το πιο ελαφρύ. Βέβαια όπως όλα τα antivirus, μπορεί σε κάποιο σύστημα να εμφανίσει θέματα, και όντως στο eset έχω δει και τέτοια περιστατικά. Αλλά γενικά είναι απο τα κορυφαία στον τομέα συμβαότητας και επιδόσεων. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα