Προς το περιεχόμενο

cfw σε psp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά έχω ένα 3004 και σκέφτομαι να του βάλω cfw αλλά δεν το έχω ξανά κάνει και φοβάμαι να το διακινδυνεύσω,υπάρχει περίπτωση να κάνω κάτι λάθος και να μου πάθει κάποιο μόνιμο πρόβλημα ή να χαλάσει;

Δημοσ.

βαλτου αφοβα, η διαδικασια ειναι ασφαλης.

διαβασε τις τελευταιες σελιδες του αναλογου section πιο κατω

εγώ σκέφτηκα να το κάνω από εδώ,είναι ασφαλής Link.png Site: http://www.pspgr.net/viewtopic.php?f=147&t=18774">αυτός ο οδηγός;

και σε περίπτωση που θα κάνω κάποιο λάθος στην διαδικασία,να αρχίσω να το κλαίω;

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι ο οδηγος, Αυτον χρησιμοποιουνε ολοι

Τωρα για το αν ειναι ασφαλης η οχι:

OFW βαζεις επανω στην αρχη. εχει τοση πιθανοτητα για μπρικ οση θα ειχε οποιαδηποτε συσκευη κανει αναβαθμιση official λογισμικου. Δηλαδη 1/10.000. Αν εισαι μεσα σε αυτους τους ατυχους τι να σου πω.

τοσοι και τοσοι το εχουν κανει (και εγω) και δεν εχουν αναφερθει προβληματα.

Το αν θα κανεις λαθος η οχι ειναι δικο σου θεμα :). Κοιτα να εισαι προσεκτικος και μη μπερδεψεις αρχεια

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι ο οδηγος, Αυτον χρησιμοποιουνε ολοι

Τωρα για το αν ειναι ασφαλης η οχι:

OFW βαζεις επανω στην αρχη. εχει τοση πιθανοτητα για μπρικ οση θα ειχε οποιαδηποτε συσκευη κανει αναβαθμιση official λογισμικου. Δηλαδη 1/10.000. Αν εισαι μεσα σε αυτους τους ατυχους τι να σου πω.

τοσοι και τοσοι το εχουν κανει (και εγω) και δεν εχουν αναφερθει προβληματα.

Το αν θα κανεις λαθος η οχι ειναι δικο σου θεμα :). Κοιτα να εισαι προσεκτικος και μη μπερδεψεις αρχεια

τα κατάφερα,τώρα μήπως μπορείς να μου πεις πως θα βάλω μέσα στο psp παιχνίδια από game boy??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...