Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα..Εχει η κορη μου ενα τετοιο δισκο και φυσικα δεν συμφερει η αγορα εξοπλισμου για μια φορα..

Ξερετε καποιο καταστημα στην Αττικη που να το κανει ??

Αν υπαρχει κατι προς βορειο κομματι ακομα πιο καλα. Βασικα ενα κομματι απο τον δικο την ενδιαφερει αλλα και ολοκληρο δεν εχει προβλημα. Επισης αν μπορει να κανει και ψηφιακη επεξεργασια ηχου

Ο δισκος ειναι του 1993 και οσο κι εψαξα δεν βρηκα τα τραγουδια στα γνωστα και αγνωστα site.

Δημοσ.

Αν ησουν βορεια θα μπορουσα να σου πω που να πας. Απο περιεργεια ομως θα ηθελα και εγω να μαθω ποιος δισκος ειναι. Σιγουρα δεν υπαρχει σε CD?

Δημοσ.

Αυτος ειναι ο περιβοητος δισκος και θελει αυτο του ...Ρουβα

Το τελευταιο

Ο Κύκλος Του Έρωτα

http://www.discogs.com/Various-%CE%9F-%CE%9A%CF%8D%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%A4%CE%BF%CF%85-%CE%88%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B1/release/3148116

Δημοσ.

Για να κανει χρηση για φορα πολλα τα λεφτα .Για αυτο ψαχνω καποιον να κανει αυτη τη δουλεια

Δημοσ.

Λογικά αν βρεις κάποιον που έχει ένα απλό πικάπ δεν μπορείς να συνδέσεις την έξοδό του πικαπ στο line in της κάρτας ήχου ενός υπολογιστή; Με ένα απλό καλώδιο. Και μετά με ένα πρόγραμμα ηχογράφησης (πχ cool edit pro) να κάνεις εγγραφή το κομμάτι και να το αποθηκεύσεις ως mp3.

Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ πικαπ και συνεπώς δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει αυτό που λέω. Αλλά φαντάζομαι μία απλή έξοδο audio out για να μπορείς να συνδέσεις ακουστικά θα έχει. Αυτή την έξοδο άμα ενώσεις με το line in του υπολογιστή θα μπορέσεις να κάνεις την δουλειά σου νομίζω. Σίγουρα από ποιότητα δεν θα είναι το ίδιο σε σχέση με το αν απευθυνόσουν σε εξειδικευμένο μαγαζί αλλά αν δεν βρεις κάποιο θα ήταν μια καλή λύση.

Δημοσ.

Πικάπ σε line in δεν μπορεί να μπει. Το πικάπ χρειάζεται προ-ενίσχυση. Αλλά, άμα το βάλεις να παίξει στο στέρεο, μπορείς να τραβήξεις από την έξοδο των ακουστικών στο line in και μετά record σε mp3.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...