Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@trujillo

δεν νομίζω, αναφέρω ότι το είχα τεστάρει το PSU σε άλλο desktop και δούλευε κανονικά.

@liopyr

yeap, από τότε είμαι με λάπτοπ στην οθόνη κι οπότε τον εξ.σκληρό στο λάπτοπ. Όχι μόνιμα συνδεδεμένος, ελάχιστες φορές σύνδεση στους 2 μήνες. To Sentinel πάντως παρά τα κουλά του συνεχίζει να τον βγάζει 100%-100%. No bad ή weak sectors, ούτε spin error msg, nada...

Βασικά πρέπει να τον βάλω πάλι ως εσωτερικό σε άλλο desktop να δω εκεί πως θα συμπεριφερθεί πλέον όσο αφορά τα μηνύματα με τα scan/fix errors, αν πλέον ξαναέχω πρόσβαση στα corrupted folders... Αν δεν τα βγάλει, θα σημαίνει ότι είναι το κουτί. Αν τα ξαναβγάλει κι ως εσωτερικός, σημαίνει ότι το θέμα είναι πλέον στον hdd παρά το 100% υγείας (μετά την μετακόμιση όπως και να 'χει, αφού πριν δεν είχε κανένα απολύτως θέμα).

Αλλά πρώτα πρέπει να ξεμουλαρώσω και να βρω όρεξη να κατεβάσω και ν' ανοίξω 2ο desktop, οπότε είπα μήπως έπαιζε καμιά άλλη ιδέα για τεστ καθαρά με τον εξωτερικό για την ώρα.

Εντάξει, το 95% των αρχείων δουλειάς, τα είχα ήδη back up και σε άλλο εξωτερικό, το υπόλοιπο 5% τα έχω τραβήξει αλλά ότι ζημιά έγινε, έγινε. Πρέπει να τα περάσω όλα έλεγχο να δω ποια ακριβώς αρχεία μου χάλασε κι άντε φτιάξιμο από την αρχή...$@#@!

Τώρα τα υπόλοιπα περιεχόμενα του δίσκου, κρίμα μεν αλλά δεν θα πεθάνω κιόλας, άσε που και να ήθελα δεν παίζουν τόσα gb ελεύθερος χώρος για back up.

Δημοσ.

To hd sentinel, όπως και όλα τα software διαγνωστικά, μία ιδέα μπορούν να δώσουν για την κατάσταση του δίσκου παίρνοντας δεδομένα από smart, δεν είναι ποτέ απόλυτα αξιόπιστο για συμπεράσματα.

Δημοσ.

Αβεβαιότητα, αβεβαιότητα παντού... lol

Ok, άρα θα δω τι παίζει περαιτέρω όταν το ξανακάνω εσωτερικό.

Αν συνεχίσει σε κάθε περίπτωση τα κουλά του, χρήση εγγύησης αν τον βγάλει off αποκλειστικά και μόνο το δικό του διαγνωστικό, σωστά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...