poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 πως μπορω να το δω με το Huawei Echolife HG520 αυτο ειχα πριν με οτε! τωρα βεβαια ψηνομαι να βαλω επιτελους και το draytec που εχω ,αλλα δεν γραφει μοντελο πανω να σας πω ποιο ειναι ! εννοεις να δεις τα χαρακτηριστικα της γραμμης?λογικα πρεπει να υπαρχει καποιο status αφου μπεις μεσα στο ρουτερ με την Ip που εχει.dsl status.η πρωτα status και μετα dsl. draytek αν ειναι αυτο που ηταν της altec ειναι το 2700vg.λογικα και να μην γραφει απο πανω θα γραφει απο κατω.και απο το Huawei ναι το vigor Πιστευω θα παιξει καλυτερα αρκει να του περασεις και το τελευταιο firmware.ειδικα αν ειναι το 2700 της altec Που εκανε 25 ευρω τοτε στεγνα πρεπει να του αλλαξεις το firmware.υπαρχει και η διαδικασα εδωμεσα στο ινσομνια .δεν ειναι κατι δυσκολο απλα θελει συγκεκριμενο τροπο και συγκεκριμενα αρχεια.μην το φοβηθεις .δεν χαλαει εκτος αν εχεις πεσει σε μια συγκεκριμενη παρτιδα που δεν μπορει να flasharistei.εκει αν το κανεις θα το brickareis.αν ειναι εντος εγγυησης οκ θα στο αλλαξουν.αν ειναι ομως εκτος... 1
daidalos1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 εννοεις να δεις τα χαρακτηριστικα της γραμμης?λογικα πρεπει να υπαρχει καποιο status αφου μπεις μεσα στο ρουτερ με την Ip που εχει.dsl status.η πρωτα status και μετα dsl. draytek αν ειναι αυτο που ηταν της altec ειναι το 2700vg.λογικα και να μην γραφει απο πανω θα γραφει απο κατω.και απο το Huawei ναι το vigor Πιστευω θα παιξει καλυτερα αρκει να του περασεις και το τελευταιο firmware.ειδικα αν ειναι το 2700 της altec Που εκανε 25 ευρω τοτε στεγνα πρεπει να του αλλαξεις το firmware.υπαρχει και η διαδικασα εδωμεσα στο ινσομνια .δεν ειναι κατι δυσκολο απλα θελει συγκεκριμενο τροπο και συγκεκριμενα αρχεια.μην το φοβηθεις .δεν χαλαει εκτος αν εχεις πεσει σε μια συγκεκριμενη παρτιδα που δεν μπορει να flasharistei.εκει αν το κανεις θα το brickareis.αν ειναι εντος εγγυησης οκ θα στο αλλαξουν.αν ειναι ομως εκτος... ΜΠΟΡΕΙΣ να μου στειλεις που μπορω να το βρω την διαδικασια εννοω..? να της altec ειναι μαλλον το ρουτερ ενα μπλε διαστημικο στην οψη!!
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 ΜΠΟΡΕΙΣ να μου στειλεις που μπορω να το βρω την διαδικασια εννοω..? να της altec ειναι μαλλον το ρουτερ ενα μπλε διαστημικο στην οψη!! here u are.ναι αυτο ειναι το διαστημικο το μπλε.τα πιο νεα ειναι λευκα http://www.insomnia.gr/topic/413712-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%B1-vigor-2700vg-adsl2-2-modem/page-9
daidalos1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 WAN Parameters ADSL Information ADSL State Show Time Bandwidth Down/Up(kbps) 12877 / 1021 SNR Margin Down/Up(dB) 6.6 / 9.3 FEC Down/Up 52594 / 0 CRC Down/Up 0 / 0 HEC Down/Up 0 / 0 με το Huawei Echolife HG520 μου δινει αυτο σημερα πιστευεις οτι με το draytec θα παει καλυτερα??
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 WAN Parameters ADSL Information ADSL State Show Time Bandwidth Down/Up(kbps) 12877 / 1021 SNR Margin Down/Up(dB) 6.6 / 9.3 FEC Down/Up 52594 / 0 CRC Down/Up 0 / 0 HEC Down/Up 0 / 0 με το Huawei Echolife HG520 μου δινει αυτο σημερα πιστευεις οτι με το draytec θα παει καλυτερα?? δεν μπορεις να το ξερεις αυτο αν δεν το κανεις δοκιμη.μπορει σε θεμα συγχρονισμου να μην δεις καμια διαφορα .μπορει να δεις περισσοτερο μπορει και λιγοτερο.σιγοθρα ειναι καλυτερο το draytek σε feautures κτλ αλλα στο θεμα sync κανεις δεν μπορει να σου πει με σιγουρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα