Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΣΗΜΕΡΑ ειναι η ημερομηνια ενεργοποιησης  φορητοτητας απο οτε σε forthnet..

το βλεπω απο εδω.. http://www.forthnetgroup.gr/BroadbandStatus.aspx?a_id=4357

αλλα δεν βλεπω να εχει γινει ακομα κατι..

δεν μου εχει ερθει μνμ στο κινητο...??

υπαρχει περιπτωση να παρει παραταση? 

μεχρι τι ωρα να περιμενω και μετα να τους παρω να ρωτησω?αν δεν αλλαξει κατι? 

Δημοσ.

συνδεεις το ρουτερ που σου εδωσαν βαζεις τα κλιψακια τηλ. κτλπ ολα κομπλε και αν μπαινεις ιντερνετ εισαι ετοιμος!

εννοειται με κωδικους σου......στο μενου του router που θα σου εχουν δωσει....

• Like 1
Δημοσ.

συνδεεις το ρουτερ που σου εδωσαν βαζεις τα κλιψακια τηλ. κτλπ ολα κομπλε και αν μπαινεις ιντερνετ εισαι ετοιμος!

εννοειται με κωδικους σου......στο μενου του router που θα σου εχουν δωσει....

αυτα τα γνωριζω και εγω μολις γυρισω μετα τις 5-6 θα το προσπαθησω..

οι κωδικοι ερχοντε με sms????

Δημοσ.

αυτα τα γνωριζω και εγω μολις γυρισω μετα τις 5-6 θα το προσπαθησω..

οι κωδικοι ερχοντε με sms????

εγω οοοταν ημουν forthnet μου τους ειχαν δωσει απο το καταστημα στην αιτηση .....εκει που ειναι του "συμβολαιου" σου .....

τωρα αν τα αλλαξαν και τα στελνουν μεσω sms δε το ξερω ! ρωτα τους καλυτερα στη εξυπηρετηση πελατων για ολες τις αποριες σου! 

(πιθανως τα γραφει αυτα και στο βιβλιαρακι του ροιυτερ που σου εδωσαν...ωστε να μπεις με προσωρινο password τους...φυσικα πρεπει να τα αλλαξεις αυτα ομως...)

Δημοσ.

Με sms τα στελνουν, τουλαχιστον σε εμενα οταν εκανα την συνδεση και οταν χρειαστηκε να ζητησω το pass επειδη το ειχα ξεχασει.

Δημοσ.

ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ το εκανα δια τηλεφωνου στο τμημα εξυπηρετησης, ηρθε κουριερ παρελαβε αιτηση και διακιολογητικα..

εχω λαβει ενα ρουτερακι που δεν το ξερω αλλα θα το ανοιξω το απογευμα ..

βεβαια θα δω ..αν δουλευει ακομα με το ρουτερ στον οτε και θα καταλαβω... :fear:

Δημοσ.

Τοτε σιγουρα θα σου σταλει sms με ολες τις πληροφοριες.
Σερφαρε κανονικα και καποια στιγμη θα σου κοπει η συνδεση
οποτε ή βαζεις το router της forthnet ή αλλαζεις τα στοιχεια στο παρον router.

Απο οσο θυμαμαι εμενα ειχε ερθει κατα τη 13.00 με 14.00 αλλα πιστευω ειναι random.

• Like 1
Δημοσ.

Τοτε σιγουρα θα σου σταλει sms με ολες τις πληροφοριες.

Σερφαρε κανονικα και καποια στιγμη θα σου κοπει η συνδεση

οποτε ή βαζεις το router της forthnet ή αλλαζεις τα στοιχεια στο παρον router.

Απο οσο θυμαμαι εμενα ειχε ερθει κατα τη 13.00 με 14.00 αλλα πιστευω ειναι random.

βασικα...

τωρα ειμαι γραφειο αλλα επειδη ειχα αφησει να ανεβαζει σε τορρεντ σε σε private tracker και μπενω στην ιστοσελιδα και δνε βλεπω να δινει πιθανον να με εχουν κοψει ηδη!!! ειδομεν!! το θεμα ειναι μην μεινω διχως νετ Σκ...θα λαλησω!!! και εννοειτε διχως; τηλεφωνο!

Δημοσ.

Εαν στο εχουν κοψει και δεν εχεις λαβει τα user/pass μεσω sms τοτε παρε ενα τηλεφωνο να σου τα στειλουν,
σου ζητανε AΦΜ κτλ για επιβεβαιωση και σου ερχονται καπακι σε sms.

Δημοσ.

Μου θυμιζεις το ανεκδοτο με τον γρυλο.

Οταν θα ειναι ολα ετοιμα θα σου στειλουν sms, μην ανχωνεσαι...

Δημοσ.

ανχωνεσαι...γιατι εχω τον λογο μου!και δεν ειναι γιατι δεν θα μπορω να παιξω..οπως φανταζεσε!αλλα για το αν θα εχω τηλεφωνο!!! 

Μου θυμιζεις το ανεκδοτο με τον γρυλο.

Οταν θα ειναι ολα ετοιμα θα σου στειλουν sms, μην ανχωνεσαι...

..εχω τον λογο μου!και δεν ειναι γιατι δεν θα μπορω να παιξω..οπως φανταζεσε!αλλα για το αν θα εχω τηλεφωνο!!! 

Δημοσ.

Επειδη υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος, οταν μπορουν κανουν γρηγορα και σωστα την δουλεια τους, δεν ειναι οπως παλια, απλα για να παρεις sms πρεπει να ειναι ολα οκ

Δημοσ.

α.πρεπει ο οτε να κλεισει οτι εκανε την αλλαγη για να μπορεσει και η forthnet Να σου στειλει sms Κτλ.

β.το ρουτερ λογικα ειναι το td5130.υπαρχει και πιο νεο firmware στο site της forthnet.

γ.λογικα δεν θα χρειαστει να περασες τα στοιχεια.συνηθως τα παιρνει μονο του.

δ.μεχρι να πεσει η φορητοτητα μπορει να εχεις εξερχομενες αλλα οχι εισερχομενες.

ε.μεχρι να κλεισει η forthnet την ενεργοποιηση δεν μπορεις να καλεσεις σε κινητα,εξωτερικο κτλ.μονο αστικα.

στ.μετα ερχονται με sms τα στοιχεια.

ζ.ναι πολλες φορες μπορει να παρει μεταθεση η πιθανη ημερομηνια ενεργοποιησης απο τον οτε.

αυτα τα λιγα.υπομονη κατα τα αλλα.λογικα αμα δεις 6 MargIn εισαι σε forthnet.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...