πανηλειακός Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα σε όλος τους insomniacs... Εδώ και λίγο καιρό παρατηρώ ότι ο υπολογιστής στα ξαφνικά κάνει επανεκκίνηση από μόνος του! εντελώς ξαφνικά.. δεν το κάνει συχνά αλλά υπάρχουν στιγμές... Τι μπορεί να φταίει? τον υπολογιστή δεν πάει ούτε ένα χρόνο που τον πήρα!! είναι αρκετά καλός.. αλλά τι είναι αυτό το πρόβλημα? επεξεργαστής AMD A8-3850 2.9 GHZ RAM 8 GB (windows 7 64 bit ultimate) τα windows είναι απο τον "θείο" Υ.Γ Δεν ξέρω αν είναι εδώ το σωστό θέμα
~mxls~ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Πρώτον εγκατέστησες κάποιο driver ή πρόγραμμα όταν ξεκίνησε να το κάνει; Και δεύτερον τσέκαρε λίγο θερμοκρασίες. Δες αν έχει μαζέψει σκόνη μέσα το κουτί και ιδιαίτερα η ψύκτρα.
spirit)earth)aflame Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Ο πρώτος ύποπτος είναι πάντα η θερμοκρασία. τσέκαρε τις θερμοκρασίες σου με αυτό http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html Αν δεν ξέρεις τι και πως, πόσταρε εδώ τα αποτελέσματά σου να σου πούμε. Σου εμφανίζει κάποια μπλε οθόνη; Γίνεται πάνω στο ζόρι του μηχανήματος; Απο εκεί και επειτα, οι υποψήφιοι είναι πολλοί - μνήμες, τροφοδοτικό κλπ και θέλει ελέγχους για το καθένα ξεχωριστά.
πανηλειακός Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 αυτές οι θερμοκρασίες http://prntscr.com/1qzs14 Ισως να ειναι και οτι δεν τον εχω καθαρισει καθολου το pc μεσα.. και πρεπει να εχει σκονες
spyros__ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Οι θερμοκρασιες ειναι μια χαρα. Λογικο αφου δεν τον εχεις ουτε χρονο.
SPANK Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Κομπλέ ειναι οι θερμοκρασίες , ρίξε ενα scan απο safe mode με malwarebytes και superantispyware μηπως εχεις πιάσει κανα trojan / malware και σου προκαλεί το πρόβλημα
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Κανε και μια απενεργοποιηση των αυτοματων επανεκκινησεων 1
πανηλειακός Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 ευχαριστώ..! αλλά επειδή δεν ξέρω πολλά από αυτά.. ούτε πως να απενεργοποιώ αυτοματες επανεκκινησεις... κατα τυχη μου εβγαλε το avg εναν ιο που λεγοταν trojan κατι... το εσβησα... ισως να ηταν αυτο!
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) ούτε πως να απενεργοποιώ αυτοματες επανεκκινησεις... Σε περιπτωση που το χρειαστεις Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2013 από Gi0
Destro.Malhunt Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Σε περιπτωση που το χρειαστεις Εεεε... σίγουρα είναι το σωστό το παραπάνω Link; Εδώ μήπως; 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Εεεε... σίγουρα είναι το σωστό το παραπάνω Link; Εδώ μήπως; Οντως, λαθος copy-paste μου. Ι stand corrected 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα