Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωρινό σφάλμα (500)      

Λυπούμαστε, αλλά ο λογαριασμός σας στο Gmail προσωρινά δεν είναι διαθέσιμος. Σας ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση και σας συνιστούμε να δοκιμάσετε ξανά σε μερικά λεπτά. Μπορείτε να συμβουλευτείτε το Apps Status Dashboard για την τρέχουσα κατάσταση της υπηρεσίας.

Εάν το πρόβλημα εξακολουθεί, επισκεφθείτε το Κέντρο Βοήθειας Gmail »

Επανάληψη Έξοδος

Τι στον π$#%ο ειν' τούτο πάλι;

Διάβαζα κάτι τρελά comment τύπου "το έχουμε μήνες τώρα.. και πουθενά λύση ή επικοινωνία από τη Google".

Λες να κόψουν το Gmail της μεγαλύτερη σκλάβας και κέντρου επιρροής τους..

Δημοσ.

Προσωρινό σφάλμα (500)      

Λυπούμαστε, αλλά ο λογαριασμός σας στο Gmail προσωρινά δεν είναι διαθέσιμος. Σας ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση και σας συνιστούμε να δοκιμάσετε ξανά σε μερικά λεπτά. Μπορείτε να συμβουλευτείτε το Apps Status Dashboard για την τρέχουσα κατάσταση της υπηρεσίας.

Εάν το πρόβλημα εξακολουθεί, επισκεφθείτε το Κέντρο Βοήθειας Gmail »

Επανάληψη Έξοδος

Τι στον π$#%ο ειν' τούτο πάλι;

Διάβαζα κάτι τρελά comment τύπου "το έχουμε μήνες τώρα.. και πουθενά λύση ή επικοινωνία από τη Google".

Λες να κόψουν το Gmail της μεγαλύτερη σκλάβας και κέντρου επιρροής τους..

Συντήρηση. Χαλάρωσε! Στο λεει κιολας! προσωρινά!

• Like 1
Δημοσ.

^ Η γκόμενα δείχνει απαίσια, είναι ανκούλ και νευρόσπαστη.. παρόλα αυτά παραδέχεται ο κόσμος πως ρίχνουμε και οι δυο creative μπινελίκια και που 'σαι ακόμα.

Newtech αγαπάρα μου. Όταν βλέπεις το Email σου "DOWN", μεταφέρεις το error στον Google, και ότι διαβάζεις έχει την μορφή αυτή:

Yes! I am having the same problem, it has been going on for weeks now, error 500 seems to be the "unknown error", why can't we get an answer to this problem?

im getting the same error and cannot contact google to let them know. isnt this great?? google has stock selling for 6oo bux a share and cant keep the gmail going. i guess if ya dont own google stock, your screwed. i lost alot of money because of google i wonder who is going to compensate me. how incompetent

I have been having this Temporary Error 500 for a very looooong time. WHY? Its pretty frustrating.  I've followed suggestions on how to fix,Ha HA, NOTHING WORKS for me!
I am very disgused with GMAIL.
Wish someone could help solve this problem.

I have been experiencing this problem on and off for months now.  It occurs almost every day, usually lasting from 10-15 minutes at a time.  While not serious, it is certainly annoying and frustrating.  I have considered using a different e-mail program instead of gmail, but have not done that yet.  Aside from this bug, I really like gmail.

I have reported the problem to gmail support several times, and never gotten a reply.  I would think that will all the people complaining about this bug, the gmail programmers would try to find a solution.

Thanks for your reply.  As I said I've done all the "FIXES" they say to do and still nothing works. This is so frustrating along with it being a temporary error, MY FOOT, for going on 3 months now. Wouldn't you think someone of the IT gurus could respond to help all of us out.  I just wonder how many are having the same problem???
If anyone knows anything, PLEEEEESE let us know.  THANKS.

..και άλλα παρόμοια Thread/Posts του '09, του '11 και του '13, το λιγότερο που μπορώ να νιώσω είναι μια σλάιτ ανησυχία.

Ζητώ συγνώμη για το turbulance που προκάλεσα Παρασκευιάτικα στο newsfeed σου Newtech, αλλά θα ήθελα μια απάντηση από έναν Έλληνα που ίσως του έχει προκύψει γιατί έχω εξτρά απαιτήσεις από το Forum λόγω κωλοχαρακτήρα.

Δημοσ.

^ Η γκόμενα δείχνει απαίσια, είναι ανκούλ και νευρόσπαστη.. παρόλα αυτά παραδέχεται ο κόσμος πως ρίχνουμε και οι δυο creative μπινελίκια και που 'σαι ακόμα.

Newtech αγαπάρα μου. Όταν βλέπεις το Email σου "DOWN", μεταφέρεις το error στον Google, και ότι διαβάζεις έχει την μορφή αυτή:

..και άλλα παρόμοια Thread/Posts του '09, του '11 και του '13, το λιγότερο που μπορώ να νιώσω είναι μια σλάιτ ανησυχία.

Ζητώ συγνώμη για το turbulance που προκάλεσα Παρασκευιάτικα στο newsfeed σου Newtech, αλλά θα ήθελα μια απάντηση από έναν Έλληνα που ίσως του έχει προκύψει γιατί έχω εξτρά απαιτήσεις από το Forum λόγω κωλοχαρακτήρα.

Καταρχάς δεν ειμαι η Αγαπαρα σου... Κανεις δεν σου εδωσε δικαίωμα να αποκαλείς αγαπαρα οποιον θέλεις. Πρώτο αυτο. 

Δευτερο.. Δεν σου μίλησα υποτιμητικά.. ισα ισα σου απάντησα για κατι που μου εχει προκύψει γιατι πολυ απλα αυτο το βγάζει οταν ο SERVER που ειναι το ACCOUNT σου ειναι υπό Συντήρηση. Οταν το κανει αυτο (οπως γραφω μου εχει τύχει) μπορεί και μερα η 2 να μην εχεις προσβαση. 

Τελος ασε την ειρωνια! Δεν ξερω πως μιλας με τους φιλους σου.. αλλα εδω μπήκες να ζητήσεις βοηθεια. Σχολιακια τυπου Αγαπαρα ,  και τον σαρκασμό για Turbulance και jetlag ασε τα για το FB ναι? Και ναι ο χαρακτήρας σου φάνηκε , δεν χρειάζεται καν διευκρίνιση.

• Like 5
Δημοσ.

Μην πλακωθειται κιολας.ηρεμια.κατα τα αλλα λογικα θα φυγει το error με το καλο.και η Hotmail κατα καιρους τρωει καποιες φρικες.απλα θα διαβασεις σε μερικα forum προβληματα γιατι ανοιγουν καπακια θεμα με το που δεν παιζει για χ ψ λογο.

Δημοσ.

Κάποιοι έγραφαν πως τους κράτησε για ημέρες/μήνες. Άντε το Σ/Κ μετά την συναυλία του Cookie Monsta, θα είμαι offline. Την Δευτέρα πως θα ζήσω χωρίς Gmail.. γι΄αυτό ανησυχώ, αλλά αν το έχεις ξαναπετύχει Πουλίνε και διορθώθηκε σύντομα τότε όλα μέλι.

Όσον αφορά τα θεματάκι παραπάνω.

μου εχει προκύψει γιατι πολυ απλα αυτο το βγάζει οταν ο SERVER που ειναι το ACCOUNT σου ειναι υπό Συντήρηση. Οταν το κανει αυτο (οπως γραφω μου εχει τύχει) μπορεί και μερα η 2 να μην εχεις προσβαση

Το παραπάνω θεωρείτε solid απάντηση. Αντ' αυτού αυτό που έκανες είναι να μου μεταφράσεις το μήνυμα, και να βάλεις και καπς και φρου-φρου.

Εφόσον είσαι υπέρ των κανόνων, μάθε όταν μπαίνεις στον κόπο να βοηθήσεις πως πρέπει να βοηθάς με reasoning. Δεν είμαστε στάνη από ζώα ούτε εσύ πτυχιούχος ProblemSolver since 1900. Όλοι σχετικά-σχετικοί είμαστε εδώ μέσα.

Παρόλα αυτά Newtech, και Πρύτανης να δήλωνες.. πάλι η αγαπάρα μου θα' σουν γιατί μ' αρέσεις. <3

Δημοσ.

αν κρατησει παραπανω τους στελνεις email και τους ρωτας.δεν περιμενεις Μηνες.αλλα λογικα θα εισαι οκ,.
off topic.το insomnia σε λιγο θα γινει και εργοστασιο παραγωγης για μελι με αυτα που ακουμε.μεχρι και conne Θα προσφερει στα μελη του:P.

Δημοσ.

Δηλαδη το να μου εχει βγάλει το ΙΔΙΟ σφαλμα ακριβώς και να σου λεω οτι απλα δεν ειχα gmail 1-2 μερες.. δεν σε καλύπτει ε?

Να γυρίσω πισω στον χρόνο και να σου κάνω screenshot?

REASONING η ιδια η GOOGLE θα σου δωσει. Αυτο που σου ειπα εγω ειναι οτι μου ετυχε και σε 1-2 μερες ηταν οκ.

Kατανοώ οτι στην παρέα σου εισαι η ετυμολογη και εχεις τον σαρκασμό ως όπλο.. μην το κανεις και εδώ! Και εγώ ετσι ειμαι και δεν θα ήθελα να μετρήσουμε τα IQ μας εδω! Όσο για το αγαπαρα... αν το λες τόσο εύκολα στην ζωή σου θα εχεις θέμα :P

Υγ.. Πρύτανης δεν ειμαι. ουτε το επεξα ποτε. σου ειπα απλα την γνωμη μου. Δεν το έπαιξα ιστορία άρα δεν καταλαβαίνω τι γράφεις περί πτυχιούχε κτλ κτλ.

• Like 1
Δημοσ.

Μιλάς για IQ, αλλά το θες το σμπρωξηματάκι για την απλή την καθαρεύουσα και εγγράφως, και με άπλετο χρόνο στη διάθεσή σου.

Αυτό με καλύπτει, έγραψα.

μου εχει προκύψει γιατι πολυ απλα αυτο το βγάζει οταν ο SERVER που ειναι το ACCOUNT σου ειναι υπό Συντήρηση. Οταν το κανει αυτο (οπως γραφω μου εχει τύχει) μπορεί και μερα η 2 να μην εχεις προσβαση

Αυτό όχι.

Συντήρηση. Χαλάρωσε! Στο λεει κιολας! προσωρινά!

Σταμάτα να σπάζεσαι. Του Σταυρού είναι αύριο. Το γνωρίζεις;

- το θέμα μπορεί να κλειδώσει - ευχαριστώ -

Δημοσ.

Μιλάς για IQ, αλλά το θες το σμπρωξηματάκι για την απλή την καθαρεύουσα και εγγράφως, και με άπλετο χρόνο στη διάθεσή σου.

Αυτό με καλύπτει, έγραψα.

Αυτό όχι.

Σταμάτα να σπάζεσαι. Του Σταυρού είναι αύριο. Το γνωρίζεις;

- το θέμα μπορεί να κλειδώσει - ευχαριστώ -

Οκ.. απλα θελεις να γράψεις τελευταία. (Τι σχέση εχει το IQ με την καθαρεύουσα...) Let it Be then :)

Υγ.. Αυριο ειναι απλα ΣΑΒΒΑΤΟ :)

• Like 2
Δημοσ.

Μια μέρα κράτησε. Back online.

Ευχαριστώ θερμά όσους ενδιαφέρθηκαν σε ένα ακόμη βαρετό μου issue. Θέλω να πιστεύω πως περάσατε καλά παρά ταύτα.

Αυριο ειναι απλα ΣΑΒΒΑΤΟ  :)

Όλα στον Hal.

Δημοσ.

Μια μέρα κράτησε. Back online.

Ευχαριστώ θερμά όσους ενδιαφέρθηκαν σε ένα ακόμη βαρετό μου issue. Θέλω να πιστεύω πως περάσατε καλά παρά ταύτα.

Όλα στον Hal.

ειδες τζαμπα αγχωθηξες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...