CoOliO Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους..Πριν λίγες μέρες ήρθε στα χέρια μου ένα netbook της LG..Ετοίμασα το flashaκι μου με το wintoflash για να κάνω format από εκεί..Ενώ έγινε η δουλειά κανονικά ξεκινούσα το netbook και bootάριζε το flashακι αλλά ποτέ δεν ξεκινούσε την εγκατάσταση των windows..Τι παίζει άραγε?Το netbook θα το πάρω σε λίγες μέρες και πρέπει μέσα σε μια μέρα να τελειώσω..Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
TheELF Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Ποια έκδοση windows;;; Μέχρι ποιο σημείο φτάνει και βγάζει κάποιο μήνυμα;;;
CoOliO Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 win xp pro sp3 Πριν φτάσει να μου γράψει press any key to boot μου βγάζει μαύρη οθόνη,αριστερά πάνω μια κάτω γραμμή τέτοια _ η οποια μέσα σε 1 δευτερόλεπτο κατεβαίνει κάνα 2 σειρές και αναμοσβήνει..Από εκεί και πέρα δεν προχωράει ποτέ!
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Ποτε δεν το γουσταρα το συγκεκριμενο προγραμμα. Δοκιμασε το rufus και θα εισαι κομπλε πιστευω. Κατι τετοια μου εκανε και μενα με το προγραμμα αυτο.
CoOliO Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Θα το δοκιμάσω ωστόσο θέλω και άλλες προτάσεις χωρίς να σε προσβάλω για να είμαι έτοιμος 99% Αν φορμάρω τον δίσκο σε ένα σταθερό υπολογιστή και μετά τον συνδέσω στο netbook θα παίξει?
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν νομιζω να ειναι προβλημα του σκληρου. Αλλα για να θες να σιγουρευτεις κουμπωσε τον σε εναν σταθερο, τεσταρε τον πρωτα με το hard disk sentinel να δεις αν ειναι οκ και αν ειναι φορμαρε τον και δοκιμασε παλι.
CoOliO Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν είναι σίγουρα θέμα δίσκου γιατί στα χέρια μου ήρθε από format, απλά αυτός έβαλε τα αγγλικά..
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δοκιμασε αυτο που ειπες ετσι να σου φυγει η απορια και δοκιμασε με το προγραμμα που σου ειπα πιστευω θα λειτουργησει. Αλλα αν θες περιμενε και αλλες προτασεις
Antwni Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Λογικά δεν το έχεις περάσει καλά το .iso... Δοκίμασε το rufus που είπε και ο κοκοψοψαρος (και πες γρήγορα 3 φορές το nickname του)
CoOliO Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Το πήρε έτοιμο από το cd που έχω κάνει πόσα format..Δεν το έβαλα από iso!! KoKoPsOpSaRoS KoKoPsOpSaRoS KoKoPsOpSaRoS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα