Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους..Πριν λίγες μέρες ήρθε στα χέρια μου ένα netbook της LG..Ετοίμασα το flashaκι μου με το wintoflash για να κάνω format από εκεί..Ενώ έγινε η δουλειά κανονικά ξεκινούσα το netbook και bootάριζε το flashακι αλλά ποτέ δεν ξεκινούσε την εγκατάσταση των windows..Τι παίζει άραγε?Το netbook θα το πάρω σε λίγες μέρες και πρέπει μέσα σε μια μέρα να τελειώσω..Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Δημοσ.

win xp pro sp3

Πριν φτάσει να μου γράψει press any key to boot μου βγάζει μαύρη οθόνη,αριστερά πάνω μια κάτω γραμμή τέτοια _ η οποια μέσα σε 1 δευτερόλεπτο κατεβαίνει κάνα 2 σειρές και αναμοσβήνει..Από εκεί και πέρα δεν προχωράει ποτέ!

Δημοσ.

Ποτε δεν το γουσταρα το συγκεκριμενο προγραμμα. Δοκιμασε το rufus και θα εισαι κομπλε πιστευω. Κατι τετοια μου εκανε και μενα με το προγραμμα αυτο.

Δημοσ.

Θα το δοκιμάσω ωστόσο θέλω και άλλες προτάσεις χωρίς να σε προσβάλω για να είμαι έτοιμος 99%

Αν φορμάρω τον δίσκο σε ένα σταθερό υπολογιστή και μετά τον συνδέσω στο netbook θα παίξει?

Δημοσ.

Δεν νομιζω να ειναι προβλημα του σκληρου. Αλλα για να θες να σιγουρευτεις κουμπωσε τον σε εναν σταθερο, τεσταρε τον πρωτα με το hard disk sentinel να δεις αν ειναι οκ και αν ειναι φορμαρε τον και δοκιμασε παλι. :)

Δημοσ.

Δοκιμασε αυτο που ειπες ετσι να σου φυγει η απορια και δοκιμασε με το προγραμμα που σου ειπα πιστευω θα λειτουργησει. Αλλα αν θες περιμενε και αλλες προτασεις :)

Δημοσ.

Λογικά δεν το έχεις περάσει καλά το .iso...

Δοκίμασε το rufus που είπε και ο κοκοψοψαρος (και πες γρήγορα 3 φορές το nickname του):P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...