perfcell Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημερα σας. Φτιαχνω ενα φακελο κοινοχρηστο σε ενα μηχανημα που τρεχει windows xp. εχω φτιαξει εναν δευτερο λογαριασμο με κωδικο και στον οποιο εχω δωσει δικαιωματα για πληρη προσβαση. Επειτα προσπαθω δικτυακα να μπω στο μηχανημα απο αλλο μηχανημα. απο καποιους υπολογιστες μπαινει κανονικα ζητωντας τον κωδικο του χρηστη που ειχα βαλει. απο μερικους αλλους ομως βγαζει σφαλμα: περιορισμος λογαριασμου χρηστη. πιθανα αιτια κενος κωδικος, ληξης συνδεσης κτλ. Πολυ περιεργο. Να σημειωσω πως οταν βαζω κωδικο στον χρηστη καποιου μηχανηματος που βγαζει σφαλμα τοτε θα μπει κανονικα στον κοινοχρηστο. Ομως το παραξενο ειναι οι αλλοι υπολογιστες που μπαινουν κανονικα δεν εχουν κωδικο χρηστη. Νομιζω πως ειναι καποια ρυθμιση αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι... Οποιος μπορει ας βοηθησει. Αν δεν καταλαβατε κατι πειτε μου. Ευχαριστω.
ydrargyros Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Ο χρήστης υπάρχει στον υπολογιστή που παρουσιάζει πρόβλημα? Το μηχάνημα είναι σε Domain ή σε Workgroup? Δοκίμασες να κάνεις drivemap στο shared folder με τα σωστά credentials?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα