vagelis2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Είχε θέμα ένας φίλος μου με το πληκτρολόγιο και του πήραν 70 ευρώ συνολικά. Εξαρτάται από το κατάστημα η τιμή...
sheik Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Στις 14/10/2021 στις 8:56 ΜΜ, Kthulhou είπε to usb είπε λειτουργούν, είναι άλλο Kbd δε χρειάζεται, μπες windows , πήγαινε στην ΗΡ κ κατέβασε το uefi tools εγκατέστησέ το στον ΗΥ μετά κάνε επανεκκίνηση, κ "πυρ" με το F2, θα μπει σε test mode τρέξε τεστ το πληκτρολόγιο, να δεις ποια κουμπια αποτυγχάνουν κάνε κ ένα bios update, ακούγεται άσχετο, αλλά ΔΕΝ είναι πες κ ποιο μοντέλο έχεις, ή δες αν βγαίνει το πληκτρολόγιο ή έχεις από τα μοντέλα που είναι όλο μαζί με το πάνω καπάκι....όπου θα τσούξει τυχούσα αντικατάσταση To tool της HP το έχω τρέξει και φυσικά τα shift δεν πατιουνται. Το μοντέλο που έχω είναι το HP 15-db1019nv Bios update μόνο δεν έχω κάνει από όσα έχετε προτείνει, λες να το δοκιμάσω πριν πάω για service ε;
Kthulhou Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 10 ώρες πριν, sheik είπε To tool της HP το έχω τρέξει και φυσικά τα shift δεν πατιουνται. αν θυμάμαι καλά τα shift , control κλπ τα συνδιάζεις με άλλο πλήκτρο, πχ πατάς shift +A και αλλάζει χρώμα και το Α, σκέτο δε θυμάμαι αν το καταλαβαίνει ναι , κάνε bios update, κατέβασε το spxxxxx από την ΗΡ και με το ρεύμα συδεδεμένο αλλά και μπαταρία πάνω από 20%, τρέξε το μέσα από τα windows https://support.hp.com/gr-el/drivers/selfservice/hp-15-db1000-laptop-pc/26210240/model/29217062 αν εχεις ΠΟΛΥ παλιό, κατέβασε πρώτα το F15 και μετά το νεότερο Ενημέρωση του BIOS του συστήματος για notebook της HP (με επεξεργαστές AMD) F.37 Rev.A 41.6 MB 13 Σεπ 2021 Λήψη Ενημέρωση του BIOS του συστήματος για notebook της HP (με επεξεργαστές AMD) F.15 Rev.A 13.8 MB 10 Δεκ 2019 Λήψη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα