DrXavier Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημερα στο forum.. Απο εχθες δεν ξερω τι εγινε αλλα δεν δουλευει κανενα απο τα 2 shift που υπαρχουν στο πληκτρολογιο. Δηλαδη .πχ οταν παταω σιφτ και 2 δεν βγαζει παπακι , η οταν παταω σιφτ και αγγλικο ερωτηματικο δεν κανει τιποτα.Μονο το σιφτ ολα τα κοντρολ , αλτ μια χαρα.. Δεν μπορω να κανω τιποτα. Εχει κανενας καμια ιδεα πως το λυνω αυτο ; Ευχαριστω.
ydrargyros Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Κάνε καλού κακού ένα σκανάρισμα με MalwareBytes αλλά μάλλον το πληκτρολόγιο φταίει φίλε
SPANK Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Αμα εχεις καποιο αλλο πληκτρολόγιο πρόχειρο δοκίμασε αλλιως βάλε το σε αλλη usb η αν εχεις καποιο αλλο laptop η pc δοκίμασε το εκει , επίσης για μπες και σε ασφαλή λειτουργία και δες
DrXavier Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Λαπτοπ εχω παιδια και δεν ξερω πραγματικα τι γινεται. Εχω Kaspersky αυθεντικο πανω και δεν νομιζω να ειναι προβλημα απο ιο , ο οποιος το μονο που χαλασε ειναι το σιφτ. Κατι παιζει με τις ρυθμισεις του πληκτρολογιου. SPANK τι να δοκιμασω σε αλλο λαπτοπ ; δεν καταλαβα την απαντηση σου...
SPANK Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ειπες οτι ηταν laptop νομιζα οτι ηταν κανονικό πληκτρολόγιο απο desktop μπες και σε ασφαλή λειτουργία να δεις αν παίζει εκει σωστά 1
poulinos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 επισης σιγουρεψου οτι ειναι αγγλικο Keyboard και ελληνικο και οχι να εχει μπει καποιο αλλο.επισης κανα system restore μηπως πειραχτηκε κατι?
spyros007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 μηπως εβαλες προσφατα το batlefield 3 ?
sheik Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τεραστιο φτυαρι, για να μην ανοιγω τσαμπα αλλο θεμα. Ξαφνικα δεν δουλευει κανενα Shift του 2ετιας ΗΡ λαπτοπ μου. Δοκιμασα ΤΑ ΠΑΝΤΑ, safe mode, sticky keys off, driver uninstall - update, συνδεσα αλλο πληκτρολογιο και δουλευαν, οποτε μαλλον είναι θέμα του πληκτρολογίου. Απλα μου κανει εντυπωση που και τα 2 μαζι σταματησαν να δουλευουν.... Για επισκευη τι παιζει ακριβως με κοστος; Αλλαγη ολοκληρου πληκτρολογιου γινεται ή μπορουν να αλλαξουν μονο τα συγκεκριμενα; Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2021 από sheik
snbblp Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 48 λεπτά πριν, sheik είπε Τεραστιο φτυαρι, για να μην ανοιγω τσαμπα αλλο θεμα. Ξαφνικα δεν δουλευει κανενα Shift του 2ετιας ΗΡ λαπτοπ μου. Δοκιμασα ΤΑ ΠΑΝΤΑ, safe mode, sticky keys off, driver uninstall - update, συνδεσα αλλο πληκτρολογιο και δουλευαν, οποτε μαλλον είναι θέμα του πληκτρολογίου. Απλα μου κανει εντυπωση που και τα 2 μαζι σταματησαν να δουλευουν.... Για επισκευη τι παιζει ακριβως με κοστος; Αλλαγη ολοκληρου πληκτρολογιου γινεται ή μπορουν να αλλαξουν μονο τα συγκεκριμενα; Keyboard ολόκληρο, κανένα 30άρι. Δεν έχω κάποια σχέση άμεση με αυτούς, όμως ήμουν πολύ ικανοποιημένος όποτε αγόρασα κάτι. Αν δεν έχεις κάποιον άλλο υπόψη, ρίξε μια ματιά. 1
sheik Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 10 λεπτά πριν, snbblp είπε Keyboard ολόκληρο, κανένα 30άρι. Δεν έχω κάποια σχέση άμεση με αυτούς, όμως ήμουν πολύ ικανοποιημένος όποτε αγόρασα κάτι. Αν δεν έχεις κάποιον άλλο υπόψη, ρίξε μια ματιά. Επειδή μόνος μου λίγο δύσκολα να το αλλάξω φαντάζομαι κανενα 50-70αρι θα βγει σε καποιο service δηλαδη...
dpolal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 14 λεπτά πριν, snbblp είπε Δεν έχω κάποια σχέση άμεση με αυτούς, όμως ήμουν πολύ ικανοποιημένος όποτε αγόρασα κάτι. Αν δεν έχεις κάποιον άλλο υπόψη, ρίξε μια ματιά. Προτείνω και εγώ το εν λόγο κατάστημα, έχω μείνει ευχαριστημένος. 2 λεπτά πριν, sheik είπε Επειδή μόνος μου λίγο δύσκολα να το αλλάξω φαντάζομαι κανενα 50-70αρι θα βγει σε καποιο service δηλαδη... Ανάλογα το κόστος του νέου πληκτρολογίου, πάρε ένα τηλέφωνο και ρώτησε πόσο χρεώνουν τα εργατικά. 1
ventalias Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Πριν πας σε αντικατάσταση πληκτρολογίου, δοκίμασε ένα live-cd με linux, για να δεις αν δουλεύουν εκεί τα shift και να βεβαιωθείς ότι το πρόβλημα είναι στο πληκτρολόγιο και όχι κάπου αλλού. 1
triplex1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 αυνδεσε ενα πληκτρολογιο με usb φιλε και δες αν δουλευουν
Kthulhou Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, triplex1 είπε αυνδεσε ενα πληκτρολογιο με usb φιλε και δες αν δουλευουν to usb είπε λειτουργούν, είναι άλλο Kbd 2 ώρες πριν, ventalias είπε δοκίμασε ένα live-cd με linux, δε χρειάζεται, μπες windows , πήγαινε στην ΗΡ κ κατέβασε το uefi tools εγκατέστησέ το στον ΗΥ μετά κάνε επανεκκίνηση, κ "πυρ" με το F2, θα μπει σε test mode τρέξε τεστ το πληκτρολόγιο, να δεις ποια κουμπια αποτυγχάνουν κάνε κ ένα bios update, ακούγεται άσχετο, αλλά ΔΕΝ είναι πες κ ποιο μοντέλο έχεις, ή δες αν βγαίνει το πληκτρολόγιο ή έχεις από τα μοντέλα που είναι όλο μαζί με το πάνω καπάκι....όπου θα τσούξει τυχούσα αντικατάσταση Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2021 από Kthulhou
snbblp Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 12 ώρες πριν, sheik είπε Επειδή μόνος μου λίγο δύσκολα να το αλλάξω φαντάζομαι κανενα 50-70αρι θα βγει σε καποιο service δηλαδη... Ε, όχι ρε φίλε... Αθήνα, αντικατάσταση οθόνης σε λάπτοπ, επιτόπου στον πελάτη, 20€. Δεν είναι ακριβοί. Αλλά πρώτα βεβαιώσου πως είναι το πληκτρολόγιο και όχι κάτι άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα